Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 230 / 275 oldal |
Kipróbáltátok már az új liss szódapatront? Az eldobhatót? Nagyon sajnálom, hogy a visszaváltós megszűnt, én a szódát és a vizet ittam, ásványvizet nem. Szóval, vettem az új patront, az eldobhatót, kicseréltük amit ki kell a szódafejben. Már pár nap eltelt, de még mindig olyan, mintha olajjal, cipőpasztával kevert lenne a szóda. Komolyan. Pedig nem kellett a cseréhez olaj, stb. Nem kellemetlen utóíze van, hanem kimondottan olaj vagy paszta íz. Pedig én nem vagyok egy parfümorr, de ezt még én is megérzem.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Megújul a DM-törzsvásárlói program, a jelenlegi kártyák 2018. április 28-ig érvényesek. Átjelentkezés az új rendszerbe online már most is (https://www.dm.hu/activebeauty/) vagy május 3-tól a boltokban is.
A SZÉP-kártyákról még több, mint 3,3 milliárd forintot kell elköltenie május végéig.
A lejáró határidejű, fel nem használt pénz június 1-jétől véglegesen elvész a kártyatulajdonosok számára.
Viszont a zsebek tartalmát összesöpörve vehetsz vouchert is, amivel még dec-ig fedezheted egy pihenés árát részben v. egészben.
A lejáró határidejű, fel nem használt pénz június 1-jétől véglegesen elvész a kártyatulajdonosok számára.
Viszont a zsebek tartalmát összesöpörve vehetsz vouchert is, amivel még dec-ig fedezheted egy pihenés árát részben v. egészben.
trendy
Írtam privátban!
Írtam privátban!
Automatikusan biztosan nem.
Az új tulajdonosnak kell -a megfelelő okiratok (tulajdoni lap, stb) bemutatásával - nevére venni a fogyasztási helyet és kérni a be/vissza kötést. Szerintem.
Az új tulajdonosnak kell -a megfelelő okiratok (tulajdoni lap, stb) bemutatásával - nevére venni a fogyasztási helyet és kérni a be/vissza kötést. Szerintem.
Köszi a tippeket!
Írásba foglalva annyi van,hogy legkésőbb június 30-ig kell megfizetni a teljes vételárat(ez megtörtént pár napja,tehát jóval hamarabb),illetve az,hogy a vételár teljes kiegyenlítése napján birtokba vehetik az ingatlant.
Gondolom az eladók sem számítottak arra,hogy ilyen hamar lezongorázódik a dolog(mi sem).
Kirakni úgysem lehetne őket,meg nem is áll szándékában senkinek,csak jó lenne,ha mihamarabb megtörténhetne a költözés a részükről,mert kicsit nekünk is helyre kellene pofozni a lakást.
Gondolom az eladók sem számítottak arra,hogy ilyen hamar lezongorázódik a dolog(mi sem).
Kirakni úgysem lehetne őket,meg nem is áll szándékában senkinek,csak jó lenne,ha mihamarabb megtörténhetne a költözés a részükről,mert kicsit nekünk is helyre kellene pofozni a lakást.
trendy
Kérdezzétek meg közvetlenül az áramszolgáltatótól, hogy ilyenkor mi a dolgok menete. Nyilván előfordult már náluk ilyen eset. Másik tippem: jogiforum.hu
Kérdezzétek meg közvetlenül az áramszolgáltatótól, hogy ilyenkor mi a dolgok menete. Nyilván előfordult már náluk ilyen eset. Másik tippem: jogiforum.hu
trendy,
a szerződésben nem szerepel az átadás - átvétel időpontja? Nem biztos, hogy így van, de én úgy hallottam, hogy ha az eladó késedelmesen adja át a vevőnek az ingatlant, akkor a kérdéses időre bérleti díjat köteles fizetni.
a szerződésben nem szerepel az átadás - átvétel időpontja? Nem biztos, hogy így van, de én úgy hallottam, hogy ha az eladó késedelmesen adja át a vevőnek az ingatlant, akkor a kérdéses időre bérleti díjat köteles fizetni.
jojó!
Nem a lányomék által vett lakás az árverezett,hanem amit az ő eladójuk vásárolt meg.
Nem a lányomék által vett lakás az árverezett,hanem amit az ő eladójuk vásárolt meg.
trendy ! Szerintem nekik /lányodéknak / kell kérni ,továbbiakban már az ő nevükön működik a szolgáltatás /ez csak az én logikus gondolatom .Tehát ők az új előfizetők .
Nem tudja senki?
" alt="
">
A lányomék most vettek lakást,már ki van fizetve az utolsó fillérig,de nem tudnak beköltözni,mert akitől vették,az egy árverezett lakást vásárolt meg,amibe addig nem költözik át az illető,amíg nincs visszakötve a villany.
Ami persze érthető,mert van 2 kisgyerekük is,de jó volna megsürgetni kicsit...
" alt="
">
A lányomék most vettek lakást,már ki van fizetve az utolsó fillérig,de nem tudnak beköltözni,mert akitől vették,az egy árverezett lakást vásárolt meg,amibe addig nem költözik át az illető,amíg nincs visszakötve a villany.
Ami persze érthető,mert van 2 kisgyerekük is,de jó volna megsürgetni kicsit...
Van valami határideje az energiaszolgáltatónak,hogy visszakapcsolja az áramot egy árverezett lakásba,ha már ki van fizetve a tartozás?
http://www.fna.hu/tortenetunk/afoldnapja
http://workingholiday.hu/
egy év önellátó kalandozás.
start. 04,25
egy év önellátó kalandozás.
start. 04,25
nem tudom mi van a céges emaillel, mármint a teszvesszel is levelezésben állok, a foxposttal is, egyik sem megy el citromailről. Ilyet még nem tapasztaltam.
Nektek volt már olyan, hogy pl. most a megglenél nyertem marcihengert, vissza kellene küldenem az adatokat és nem megy el az email. Hiába kattintottam a küldésre, a pisztkozatra, ott az email cím, de semmi. Nem az, hogy elmegy és visszapattan, hanem ott marad. Aztán gmaillel el tudtam küldeni, de eltöltöttem vele kb. 3 percet...
Szerintetek lehet tenni valamit annak érdekében, hogy újra normális nyeremények legyenek, ne ilyen "5-öt fizet hatot kap akciók? E-mailben is várom az ötleteket.
" alt="
">
" alt="
">http://www.foxpost.hu/2018-majus-03-tol-ervenyes-arai
nk/
nk/
Vettem itt egy kedves fórumostól Sportszeletes Ray-Ban kupont, rendben be is váltottam az Opti24-nél. Most írják, hogy az egyik kiválasztott napszemcsi nincs készleten (pedig most is rendelhető náluk),a másikat megküldték és nyilatkozzak, hogy továbbra is fenntartom-e a rendelésem vagy választok másikat! Kérném vissza az árát, de nem adják "MERT KUPONT" váltottam be és csak a kupon értéke felett befizetett összeget adnák vissza! Na nyilván nem bukom el az értékét, így inkább várok...