A kiírás szerint csak a fél literes játszik, de itt valaki írta, hogy a 2 l-es goldban is van kód. Van más 2 l-es is, ami játszik?
(Az ár-érték arány javítása miatt kérdezem. A goldot viszont szörnyűnek találom, abból még fél literest sem veszek már.)
Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 230 / 284 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
flori: ezt minek írtad ide be? Nem is ilyet lehet nyerni.
http://ma.hu/page/cikk/ac/0/147830/1

én 20-assal nyertem 

én is 30-assal nyertem 

Ma egész nap nem játszottam és nem is fogok.
Mi vodással nyertünk.
köszönöm gabi

Telko!
Biztos nem szolgáltató-függő...
Én T-Mobilos vagyok
Biztos nem szolgáltató-függő...
Én T-Mobilos vagyok
tényleg egy kérdés, akik nyertek 70-es telcsiük van? Vodás?
sátánka!
igazad van ,én még ilyen szörnyű rosszat nem ittam. Múlt héten én is vettem egyet.
igazad van ,én még ilyen szörnyű rosszat nem ittam. Múlt héten én is vettem egyet.
jelzem: ebben a periodusba nagyon sokat fogok kuldeni
kaptam goldot hogy ez milyen szörnyű rossz, aki ezt veszi, megérdemli hogy nyerjen!
Nem biztos,hogy akkor nyersz mikor sok kóddal játszol,én amelyik órában többet küldtem nem nyertem,a másik órákba is maradt pár kódom,elküldtem és az nyert.
tényleg aki bement a boltba és több száz pepsivel jött ki nem szóltak semmit? 

mia
megnyugtatlak én be is írom az időpontot,mert mindig sok kupakkal játszok,éppen azért,amit írtál..
Viszont aki éppen akkor akar játszani,amit én írok,szintén sok kupakkal, az szóljon, nem fogok harcolni azért az időpontért, át tudom engedni másnak
csak szóljon!!!!
megnyugtatlak én be is írom az időpontot,mert mindig sok kupakkal játszok,éppen azért,amit írtál..
Viszont aki éppen akkor akar játszani,amit én írok,szintén sok kupakkal, az szóljon, nem fogok harcolni azért az időpontért, át tudom engedni másnak
csak szóljon!!!!Pedig ez nekem is eszembe jutott tegnap hogy mi lenne ha a ,,nagyok " beírnák ide mikor küldik és akkor nekünk is lenne esélyünk, de akkor ez is tárgytalan, de azért ha vannak még csodák akkor légyszi akiknek sok van az írja már be!
Na de mindegy én nem is ezért írok, hanem csak kíváncsi vagyok arra hogy valaki 100 kódért adna e telefont-nekem nincs, csak kérdezem!
Na de mindegy én nem is ezért írok, hanem csak kíváncsi vagyok arra hogy valaki 100 kódért adna e telefont-nekem nincs, csak kérdezem!

nem is arról van szó. De ha vki beírja, akkor én biztos nem küldöm a sajátomat abban az időpontban, mert minek?
Bár, akinek sok van, az úgyis akkor küldi, amikor neki tetszik és nem érdekli más
Ah, mindegy, hülyeség az egész
Az önzőség úgyis nagyobb
Bár, akinek sok van, az úgyis akkor küldi, amikor neki tetszik és nem érdekli más
Ah, mindegy, hülyeség az egész
Az önzőség úgyis nagyobb
Mondjuk az se várható el hogy valaki minden napra lefoglalja a 0-2 vagy 2-4 és más akkor ne nagyon küldjön.
NEM?
NEM?
mel6
tudom,h beírtad
nem is rád gondoltam
azt elfelejtettem írni,h persze kivételek mindig vannak 
tudom,h beírtad
nem is rád gondoltam
azt elfelejtettem írni,h persze kivételek mindig vannak