jkland
mindenképpen az előreutalást. Akár én veszek, akár én adok el.
"a boltban sem fizetünk utólag.."
Ott egyszerre van a pulton az áru és az ára.
Az is bizalom kérdése, h vki előre utaljon egy ismeretlennek.
Ki tudja, ki mit kap a pénzéért?
Úgy értettem a boltos dolgot, hogy ki kell fizetni mindent, mielőtt enni-inni kezdjük, vagy használatba vesszük.
Én nem mennék bele utólagos fizetésbe sem e-mail-en küldhető utalvány/kód, sem postázás esetén. Még utánvétellel sem postázok.
Igaz, itt a fórumon nem szoktam adni-venni, és nem is ismerek senkit, amit írtam, azt bárhol az online térben történő eladásra írtam.
Nyilván, ha jó ismerős és megbízható a potenciális vevő, akkor más a helyzet. De végül is a boltban sem fizetünk utólag...
A másik meg, hogy itt is ki tudja, ki van egy-egy név mögött, és e-mail címmel sem sokra megy az ember.
Honnan tudod biztosra, kinek küldöd a kódot?
Nehéz dió. Bizalom kérdése.
Attól függ, ismerem-e v. csak most regisztrált a vásárlás miatt.
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy ha egy online utalványt eladtok (fórumon belül), az előre utalást preferáljátok, vagy elfogadjátok az utólagos, az utalvány felhasználása utáni fizetést?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is

" alt="

">
Én, ha a korlátozásokra vagyok kíváncsi, nem olvasom el a sok oldalnyi jsz-t, csak rákeresek benne az "egy játékos" kifejezésre.
Fuze
Jsz. 6.3.
"Egy Játékos a különböző típusú nyereményekből csak a következő mennyiséget nyerhet a Nyereményjáték során: kizárólag három (3) darab napi nyereményt és/vagy egy (1) darab havi nyereményt és/vagy egy (1) darab főnyereményt. "
Coca Cola
jsz. 7.1.
"Egy Játékos a Játék teljes időtartama alatt 1 (egy) darab napi nyereményt (fesztiváljegyet) nyerhet fesztiválonként."
A Coca-Cola Sziget jegyes,Strand fesztiválos, SZIN fesztiváljegyes játékon egy személy csak 1-1 db jegyet nyerhet nyerő időpontokban vagy akár többször többet is.
Ugyanez a kérdésem a Fuze teánál is.
Köszi a válaszokat.
sünkutya:köszi. Nagyon reménykedtem,de majd legközelebb
törpi: már fent vannak a nyertesek.
Lidl Bravos nyertes értesítőt kapott már valaki?
Zsule
Az uhu-t tegnap du. már beírták.
anyóka
nagyon kíváncsi vagyok mi alapján találtad ki, hogy a Screvo nem tudott külön nyeridőpontokat sorsolni, külön minden naphoz

" alt="

">
Coca-colánál például külön van nyerő időpontja a SZÍN - Sziget - Strand brlépőknek...
Szerintem itt úgy működik, hogy ha jelölsz valamit és abból még van is és nyerő időpont van akkor nyertél. Ha nem számolgatod mennyi van még és csak jelölsz, de olyan már nincs is akkor nem is nyersz...
Jó lenne ha levennék ha valamelyik napi elfogy, de nem fogják sulzerintem...
Mati
Bocs a kisbetűért, véletlen volt...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások