Knorr Kollekció
most kérdeztem meg az info-vonalon:
1. csak szept. 1-től lehet feladni (postai bélyegzőt nézik)
2. 1 nagy borítékba bele lehet tenni több felcímzett kis borítékot, mert a sorsolás előtt felnyitják a nagy borítékokat (az infos hölgy megkérdezte 2 másik kollégáját is, bízom benne tényleg így fog történni...)
szofid
Szívesen.

Jól el dumáltunk itt, legközelebb a kérdések és válaszokban beszéljünk erről.
KÖSZI!!!! Az előbbi Knorr jétákról lemaradtam, most be akarom hozni :-))) Amúgy tetszik a "Knorr kollekció", de nagyon soknak tűnt a 10 kód egy tányérért.. :-) Köszi még egyszer!!!
szofid
Igen, ez a régi játék, még nincs az új az oldalon.
A mostani cím: Knorr Kollekció, Bp, 1990
Ez a cím a borítékról. Név, cím, telefonszám szükséges.
http://www.knorr.hu/jatek0.jsp
Ezt találtam, de ez nem a régi játék...? Ez most is a cím?
szofid
A főoldalon megtalálod a knorros játékhoz a címet.
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy limitálták-e a darabszámot. Az előzőben max 6 db-ot kaphattál. Most nem tudom
Ha valaki esetleg felhívja őket, megérdeklődhetné.
Ezek szerint akkor ma már fel lehet adni hogy 1-ra beérjen?
Milyen címre kell küldeni majd a Knorr-t? Arról van infótok?
Ez így igaz

De,aki nem az étkészletre pályázik,hanem csak a tányérokra,annak megéri úgy küldeni,nagy borítékban sok kicsit,mert a postaköltség,úgy sokkal kevesebbe kerül!

Knorr-ral kapcsolatban felhívtam az infóvonalat.
Az első hét hosszú lesz. Utána hétfőtől vasárnapig tart egy hét.
Nem az számít mikot adtad fel, hanem mikor regisztrálták a beküldésed.
Egy borítékban lehet 5-nél több vk.-ot is küldeni, de nem érdemes, mert az étkészlet sorsolásához a beküldött borítékokat veszik figyelembe. Tehát lehet, hogy mindegyik után kapsz tányért, de ha egy borítékban küldted, akkor csak egyszer veszel részt a sorsoláson.
nowake
ez nekem nem egyértelmű, hová kell küldeni az smst?
Búcsúzzon a nyártól a Hotel Karos Spa superior-ban
http://www.elle.hu/article.php?id=1485
Küldje be Ön is a legkedvesebb családi történetét! Hetente az első 20 beküldő garantált ajándéka egy 4 db-os Delikát8 tányéralátét-szett.
Ha beküldi legalább 500 gramm Delikát8 termék vonalkódját a szükséges adatokkal* egy boritékban, megnyerheti az alábbi ajándékokat:
2005. szeptember 5. - október 2. közötti időszakban 2000 családi fotóalbumot,
2005. október 3. - október 30. közötti időszakban 2000 puha takarót.
A takarót és a fotóalbumot a pályázatok beérkezési sorrendje alapján lehet megnyerni.
Az 2005. október 31. - november 30. közötti időszakban beérkező pályázatok közül 20 darab karácsonyi kivánságlistát sorsolunk ki egyenként 100.000 Forint értékben.**
Legkedvesebb családi történeteit és a vonalkódokat "Anyu főztje" jeligére a következő címre várjuk: Budapest, 1990.
* Vezetéknév, keresztnév, cím, telefonszám.
** A sorsolásra közjegyző jelenlétében kerül sor. A pénzösszeget bankkártyán biztosítjuk.
Bővebb információ: Jogi nyilatkozat, vagy hívja a 06-40-400-400-as telefonszámot.
A külön boritékban érkező vonalkódok nem vonhatóak össze
A promóció időtartama: 2005. szeptember 5. - november 30.
Minden évben ez a két Visa játék van: a nyári és a téli.
És vele kb. egyidőben a Mastercard is játszik.
visajatek.hu-n olvasható: "Kérjük látogasson el hozzánk újra 2005. október 1-én, amikor megismerheti őszi nyereményjátékunkat, és újabb, fantasztikus VISA nyereményekért indulhat. " ezek szerint vagy bejött nekik, vagy jobbat akarnak csinálni.
Szeptemberben a Coop-ban lesz Danone fedőfólia beváltás krémrudira. Ugyanolyan, mint a Reálban volt.
Úgy, hogy nem a beérkezési, hanem a beküldési határidő 09.14.
REÁLHOZ:
Akció ideje2005. augusztus31-szept.14-ig.
Beküldési határidő:szeptember 14!
ÉRDEKES.Hogy ér be így 14-ig?Sorsolás időpontja:2005.09.21. 10.00óra
Helye:1119,Budapest,Tétényi út 84-86.
Nyeremények:első díj:egyszer 1 000 000 ft értékű OTP meglepetés bankkártya
További 10 nyertes pedig 100 000 ft értékű bankkártyát kap.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások