Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 230 / 511 oldal |
... és akinek sikerült a Palmolive-től a garantált ajándék annak postán küldik ki az sms-en bekért címre? Vagy be kell küldeni a blokkot? Vagy egyáltalán hogy ellenőrizik hogy tényleg megvettem e a terméket. Már a Tescos Unileveres játéknál is felmerült bennem hogy elleőrizik hogy valóban megvettem e az adott terméket?
Oké akkor azt is megpróbálom. 

Én ugyanarról a telefonról küldtem amiről a múlt héten nem fogadta el!
Bimbula!
Tényleg bevált amit írtál. Másik telefonról ugyan azt a kódot amit ezelőtt nem fogadott el elfogadta.
Tényleg bevált amit írtál. Másik telefonról ugyan azt a kódot amit ezelőtt nem fogadott el elfogadta.

Cirmus!
Nem 4:0 a javukra, mert most beküldheted azoknak a blokkoknak az AP számát. Nekem sem fogadta el múlt héten a Mammut-os (DM) blokkomat, most beküldtem és a 10. lehettem, mert nyertem vele egy garantált ajándékot.
Nem 4:0 a javukra, mert most beküldheted azoknak a blokkoknak az AP számát. Nekem sem fogadta el múlt héten a Mammut-os (DM) blokkomat, most beküldtem és a 10. lehettem, mert nyertem vele egy garantált ajándékot.
a posta elvesztette MAHTAB nekem küldött levelét is !

Én felhívtam őket telefonon, ma visszahívtak, az új szabály szerint 1 telefonról 1x fogadja el a péntárazonosítót.Figyelni kell rá, hogy mindíg másik pénztárnál blokkoljanak. 1 nagy áruházban ez kb. 20-25 blokkot jelent.Illetve a családban ahány telefon van, annyiszor be lehet küldeni őket. Ettől függetlenül elég rosszul csinálták meg ezt a játékot. Azt mondták, az Ajax játéknál is ez volt, de nem volt senkinek problémája belőle.
Nálam 4:0 a javukra.
Nálam 4:0 a javukra.
A posta elvesztette Mahtab nekem küldött levelét!!!!

sada
Szerintem a palmolive néz hülyének minket, és nem én...
Gondolom, világosan, érthetően megírtátok a problémát - a játékkal nem játszom -, erre visszaírtak egy olyan levelet, hogy azt kell beküldeni, amit írtak eredetileg a kiírásban.
Vagy rosszul értelmezem a levelet?
Szerintem a palmolive néz hülyének minket, és nem én...
Gondolom, világosan, érthetően megírtátok a problémát - a játékkal nem játszom -, erre visszaírtak egy olyan levelet, hogy azt kell beküldeni, amit írtak eredetileg a kiírásban.
Vagy rosszul értelmezem a levelet?
Miért? Hülyének nézel minket?
Kb. féltucatszor leírtam már, hogy rossz (finoman szólva) a játékszabály, ezt csak ők nem képesek felfogni.
Kb. féltucatszor leírtam már, hogy rossz (finoman szólva) a játékszabály, ezt csak ők nem képesek felfogni.
Palmolive levélhez
Tudják egyáltalán, hogy miről van szó? Hiszen gyakorlatilag semmit sem írtak, hacsak azt nem, hogy úgy kell beküldeni, ahogy írják, függetlenül attól, hogy jó sokan ki lesznek így zárva a játékból.
Tudják egyáltalán, hogy miről van szó? Hiszen gyakorlatilag semmit sem írtak, hacsak azt nem, hogy úgy kell beküldeni, ahogy írják, függetlenül attól, hogy jó sokan ki lesznek így zárva a játékból.
Sajnos én is ezt a választ kaptam
Szerintem aki küldött SMS-t és nem kapott választ, az reklamáljon !!! Hátha akkor leesik nekik a tantusz, és legközelebb értelmesebben oldják meg a játékot.
Szerintem aki küldött SMS-t és nem kapott választ, az reklamáljon !!! Hátha akkor leesik nekik a tantusz, és legközelebb értelmesebben oldják meg a játékot.
A Palmolive válasza, nem sokra megyünk vele:
Kedves Játékos!
Köszönettel vettük megkeresését és észrevételét a Palmolive SMS promócióval kapcsolatosan. Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az SMS-eket regisztráló programunk az AP kód, telefonszám és egyéb jellemzok figyelembevételével egyedi regisztrációt tesz lehetové.
Ennek szellemében várjuk SMS-ét és Jó játékot kívánunk a Szervezok nevében!
Kedves Játékos!
Köszönettel vettük megkeresését és észrevételét a Palmolive SMS promócióval kapcsolatosan. Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az SMS-eket regisztráló programunk az AP kód, telefonszám és egyéb jellemzok figyelembevételével egyedi regisztrációt tesz lehetové.
Ennek szellemében várjuk SMS-ét és Jó játékot kívánunk a Szervezok nevében!
Kb 1 hete, hogy kihozták a 320 üveg sörömet és márcsak 50 van belőle
ja és én is utálom a sört. Nálunk nagyon sok buli van a nyaralóban, hisz szerintünk erre való a nyár.
(Ez nem a többiekhez hozzászólás, ez csak az én negatív megnyilvánulásom.)
ja és én is utálom a sört. Nálunk nagyon sok buli van a nyaralóban, hisz szerintünk erre való a nyár.
(Ez nem a többiekhez hozzászólás, ez csak az én negatív megnyilvánulásom.)
Viki
Eladom, rokonok isszák meg, stb.
Eladom, rokonok isszák meg, stb.
valaki: én már részemről lezártam. Akkor mit kezdesz 800 üveggel ha utálod? Akkor nyerhetsz magadnak egy alkoholelvonókúra beutalót is. 

VárszegiViki!
Írtam én is privit.
Írtam én is privit.
Viki
1., Sztem semmi közöd hozzá, hogy ki mennyi sört nyert/mennyi ingyenfényképet hivat elő... stb.
2., utálom a sört, mégis nyertem 800 üveggel, de mindezeket ellenére nem vágatnám le a lábam, csak azért, hogy kapjak egy ingyen mankót...
1., Sztem semmi közöd hozzá, hogy ki mennyi sört nyert/mennyi ingyenfényképet hivat elő... stb.
2., utálom a sört, mégis nyertem 800 üveggel, de mindezeket ellenére nem vágatnám le a lábam, csak azért, hogy kapjak egy ingyen mankót...
Fáreó:
oké rendben, részemről lezárva és bocsánatot kérek.
oké rendben, részemről lezárva és bocsánatot kérek.
VárszegiViki!
Ne vitázzunk már ezen az ingyenes dolgokon!!!
Nem mindenki használ ki minden alkalmat,lehetőséget,még a nyereményjátékokban sem,mert vagy nincs ideje rá,vagy pénze az sms-ekre stb. stb..
Ne vitázzunk már ezen az ingyenes dolgokon!!!
Nem mindenki használ ki minden alkalmat,lehetőséget,még a nyereményjátékokban sem,mert vagy nincs ideje rá,vagy pénze az sms-ekre stb. stb..