Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 230 / 319 oldal |
még nem.
sada: 1 jött azt megkaptam, küldtél újra?
Marty04
A fene sem tudja.
De hétfőtől fenn lesz a játék a neten , ha van a BAT-tól ügyfélszámod és van (kupon)kódod, akkor tudsz játszani.
A fene sem tudja.
De hétfőtől fenn lesz a játék a neten , ha van a BAT-tól ügyfélszámod és van (kupon)kódod, akkor tudsz játszani.
sada: Azért emlékszem mert én is neten küldtem egy ideig, semmi nem jött össze, átálltam az sms-re és ott bejött 1-2 dolog. Nem is értettem, hogy bírtok nyerni neten. 

Az függ valamitől, hogy lapok-e promós levelet ?
Reacska
Írtam.
Írtam.
Reacska
Nyertünk koktélkészletet is, meg flsakát is, napszemcsit is, csa azt felejtettem el, hogy neten játszottam.
Hiába, mindjárt 2 hete volt a szülinapom...
Öregszem és egyre feledékenyebb vagyok.
Nyertünk koktélkészletet is, meg flsakát is, napszemcsit is, csa azt felejtettem el, hogy neten játszottam.
Hiába, mindjárt 2 hete volt a szülinapom...
Öregszem és egyre feledékenyebb vagyok.

sada: mintha úgy emlékeznék, hogy nyertél is neten.
Vagy Évi? Évi tuti nyert neten.
Vagy Évi? Évi tuti nyert neten.Hugi71
Nekem totál kiesett, hogy azt is lehetett neten...
De ahogy mondod, már derengenek a felugró üzeneteik.
Nekem totál kiesett, hogy azt is lehetett neten...
De ahogy mondod, már derengenek a felugró üzeneteik.

Fáreó
10 betű és szám vegyesen.
Nem lehet mással összekeverni, mert ez az új formájú és színárnyalatú dobozokban van.
10 betű és szám vegyesen.
Nem lehet mással összekeverni, mert ez az új formájú és színárnyalatú dobozokban van.
uzsina
Nem.
Nem.
Hát ez jó. Én is betelefonáltam és a 4 bögrémből csak kettőt találtak meg.
Szóval a 4 nyertből kettőt kapok, miközben itt voltam állandóan a gép elött és belefértem a szűk időbe, mikor lehetett nyerni. Ennyit a felugró és nyert ablakokról.:-((((((
Szóval a 4 nyertből kettőt kapok, miközben itt voltam állandóan a gép elött és belefértem a szűk időbe, mikor lehetett nyerni. Ennyit a felugró és nyert ablakokról.:-((((((
Tegnap is és ma is kaptam levelet a pall mall-től az egyikben volt csak sing-sing discohoz meghívó.
szegediek ! ti is kaptatok????
szegediek ! ti is kaptatok????
Beaggódtam a sok beíráson, értelmetlenül. Megvan mind a három bögrém. 

06-40-223344 a Pall Mall. Most beszéltem velük 3 bögrémből csak egyet találtak meg. A Londonost. Nem gondoltam volna hogy gond lesz ezzel a játékkal. Túl naiv voltam.
Mi a szám? Miért kell a felugró üzenet?
bíbor 04
telefonon mondják meg
telefonon mondják meg
Szaiasztok!
Hol lehet megnézzni a a PallMall rendszeret. Mármint hol lehet megnézzni, hogy mennyi bögrét nyertem?
Hol lehet megnézzni a a PallMall rendszeret. Mármint hol lehet megnézzni, hogy mennyi bögrét nyertem?
Hali!
Hívtam a pallmall-t és azt mondták hogy megvan mind a négy bögrém!
Lassan de biztosan megkapom!
Hívtam a pallmall-t és azt mondták hogy megvan mind a négy bögrém!
Lassan de biztosan megkapom!

Remélhetőleg igen, de jobb lenne, ha nem lenne rá szükség.