kuzimók! Húúúúú,de jó neked!
Én is írtam nekik Média Markt utalvány ügyben,de még válaszra sem méltattak.

Nem tudsz valami elérhetőséget a mailcímen kívül,mert arra hiába írok,ha nem foglalkoznak vele.

Telefonszám,vagy mobilszám jó lenne,ha tudod,írd be ide légyszi! Köszi.
Ma kellemes meglepetésben volt részem.Már több mint két hónapja nyertünk egy 7E és egy 25E Ft-os Media Markt vásárlási utalványt meg egy discmant a Camel oldalán.Olvasva a negatív hozzászólásokat,már teljesen lemondtunk róluk,de ma adategyeztetés céljából hívtak és a hét második felére ígérték a szállítást.
Ja! Látom már megvan! Akkor sok szerencsét!
Pont ma dobtam ki a számot, de megpróbálok visszakeresni! Vicere adta meg...
kesukati
De csak próbálgasd, ha a többieknek sikerült, akkor neked is sikerülni fog.

Köszi, megtaláltam!
Persze nem lehet őket felhívni.
kesukati
A telefonszám az Elérhetőségek topicban van.
Szia 22!
Meg tudnád adni a BAT számát, mert nekem is tartoznak 2 CD-vel.
Előre is köszi!
queene, és akiket még érint
Az AVON nem mindenkinek tudta időben elküldeni az Avon Bronze nyereményjátékhoz szükséges képeslapokat, ezért akik nem kapták meg időben, azoknak a beérkezési határidőt meghosszabbította. A képeslapokat legkésőbb június 9-ig kell postára adni.
Húsvét előtt panaszkodtam, hogy 300 milupa pontomért nem kaptam meg a kért ajándékot, mert elfogyott. Vártam, mert a Brendon azt ígérte, hogy majd levélben értesít a kárpótlásról. Ez nem történt meg. Ma felhívtam a Milupát (Numil Kft.) telefonon és a hölgy elintézte a Brendonnál, hogy bármire levásárolhatom az ajándék értékét. Legalább a Milupában nem csalódtam.
Képzeljétek: felhívtam a BAT-ot, hogy nem kaptam meg 2 cd-t a Vedd fel a ritmust! játékról, mondták, hogy utánna néznek. Ma felhívott egy nő, hogy ők kiküldték, vissza nem kapták... Na mondom, erről lemondhatok. És a vége: ha megfelel nekem, akkor kapok 2 db 5000 ft-os MédiaMarkt utalványt helyette... (persze annak is ide kell érnie)
Erre nem számítottam!
Fáreó, direkt nem írtam meg, melyik cégről van szó, nehogy a kedves ügyfélszolgálatost letolják, hogy tolvaj bandának nevezte a postásokat. (Nem mintha újat mondott volna....) *DE* nem a Netáruház.

Szia Anikó!
Nem véletlen a Netárúházról van szó? Mert velük nekem is pozitív tapasztalatom lett. (az én első csomim is "elkallódott" a postán),de a 2. szerencsésen landolt!

Ez egy "több topik témájába is átlógó beszámoló lesz:
Postán NEM jött egy ajándékcsomag, amiről egy hónapja írták, hogy hamarosan postázzák.
Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot. A hölgy sóhajtva közölte, hogy ezek szerint ezt is ellopták a postások. (Itt a negatív tapasztalat, nem volt benne semmi meglepetés.) Azt mondta, a pestieknek ajánlja, hogy menjenek érte személyesen, mert van, akinek már 2x kiküldték, de mindkettő "elkallódott" útközben.
17 óráig lehetett érte menni, mondtam, hogy célfotóval fogok beesni az ajtón, mert sokáig dolgozom. Erre azt felelte, hogy ne izgassam magam, ha biztosan megyek, akkor megvár!!!
Emiatt írtam meg nektek az esetet, mert ilyen pozitív hozzáállással, készséges és udvarias magatartással ritkán találkozhatunk ügyfélszolgálatos körökben.
Sikerült lebeszélnek a Startlappal kapcsolatos próblémát.
Meg lesz a póló
Felhívtam múlt héten csütörtökön a Biopon infó vonalát és panaszkodtam, hogy nem látszik rendesen a kód. Próbáltam kisilabizálni, el is küldtem, de rosszul adtam meg, az üzente vissza.
A kedves diszpécser felvette az adataimat, és megígérte, hogy kapok egy új kódot. Ma meg visszahívott és meg is kaptam.
Még múlt hét csütörtökön voltam a Trója vetítésén (Duna Plaza, index-vetítés), előtte szép korhű ruhába öltözött hosztesszek déligyümölcs-falatkákat osztogattak, de rengeteget, nagyon finom volt :-) Emellett volt olyan nyereményjáték is, h. pár ember széke alá borítékot raktak, akik Intercom-nyereményeket vehettek át utána - a barátnőm széke alatt is volt, akit magammal vittem... Egy DVD, egy bőr Trója-könyvjelző (ezeket megkaptam), valamint 1-1 férfi és női Trója-póló volt benne... Hiába, vonzom a szerencsét :-)
200 dolgozójának felmondott a posta.....
Azon dolgozóknak felmondott a posta akik nem vették fel a munkát a budaörsi elosztóban......
Előre látható volt. Valami barom elcsesz valamit,és kicsinyes bosszúbol elkűldenek 200 embert.
Nesze neked demokrácia,futás az UNIO-ba. Kutyából nem lesz szalonna.
Nem csak a zászlókra kéne költeni százezreket,nyálat csorgatni , hanem a jó példákat követni. Pl. nézzétek meg a külföldi postásokról készült riportot. Hol szakadnak meg azok a táska súlya alatt? Igaz dobálják az ujságot, de egyenként fóliázottak... stb.
sada
Igazad van, a logisztikai központot valaki nagyon elszúrta. Már előtte kellett volna felmérni a lehetőségeket, élesben előtt. Ezért vajon meglesz a felelős? Gondolom valaki szépen felvette a jutalmat, remélem, most visszaveszik tőle.
A legjobb az lenne, ha a fejetlenségért felelős vezetők fizetnék, mert különben beépül a költségekbe és a következő tarifaemeléssel én/mi fogjuk kifizetni.
Járhatnának pl. busszal/gyalog x ideig a csoda-autóik helyett.
Persze, a dolgok nem így működnek.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások