Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 230 / 303 oldal |
Nálam most lett rossz a Prizee, eddig ment!
Tegnap és ma sem enged a prizee játszani. Nálatok is rossz?
Úgy legyen 

Jaj már. Mi mi tegnap tudtunk jelentkezni de nem fog elveszni nyugi. A ma és a tegnap együtt van a prizee-nál. 

De ma akkor sem tudok jelentkezni, tehát búghatom, hogy tegnap aranyként már tudtam 

Nem, mert ez a tegnapi jelentkezés csak az arany VIP-eseknek volt lehetőség, hogy hamarabb jeletkezzenek. 

De én már tegnap is tudtam jelentkezni, így ha ma nem jelentkezek újra, kipottyanok 

Hugi: majd holnaptól jelentkezhetsz. 

akkor most a tombola örökre megszűnt ?

Én nem értem ,hogy ha minden nap újra kell jelentkezni, azt hogy tudom megcsinálni. Mert a tegnapi jelentkezésem sorban áll szépen, de semmi olyan lehetőség nincs, hogy újból érvényesítsem magam 

Köszönöm ildi!

Szabcsina, a prizee.zsebpenz.com-on már találhatsz róla
leírást.
leírást.
Sziasztok!
Tudja valaki, mi lett a Prizee-on a tombolával, és mi az a queue?Sorban állás?
Az ajik ugyanannyiba kerülnek, mint a show window-ban, mi alapján lehet nyerni?Sorsolt időpontok?Elveszíthető, így a bubz, vagy nem?
Aki tudja, írjon!
Köszönöm
Tudja valaki, mi lett a Prizee-on a tombolával, és mi az a queue?Sorban állás?
Az ajik ugyanannyiba kerülnek, mint a show window-ban, mi alapján lehet nyerni?Sorsolt időpontok?Elveszíthető, így a bubz, vagy nem?
Aki tudja, írjon!
Köszönöm
Köszi. 

www.yacado.com
Van valakinek tapasztalata, hogy milyen PP szerző oldalakon lehet egy gépről több névvel játszani? Find-jeuxon próbáltam, de nem engedi...
Van egy PP (Maxpack) kódom, ami a Prizee-n váltható be. Yacadon szereztem.
Ki mit adna érte?A most játszós dolgokon kivül Fa vk is érdekel.
Ki mit adna érte?A most játszós dolgokon kivül Fa vk is érdekel.
Annyira dűhít, hogy már írni sem tudok. 

vagyis ehelyett
ez: 
ez: 
Mekkora genyóság, ezt nem hiszem el, marha ideges vagyok!!!
Több hónapja játszom az on a *-ét Toilokdo-n és erre tesslk mikor tudnék kódot venni már nem is lehet... Hűűű de pipa vagyok!
Bocsi de ki kellett írnom magamból...
Több hónapja játszom az on a *-ét Toilokdo-n és erre tesslk mikor tudnék kódot venni már nem is lehet... Hűűű de pipa vagyok!
Bocsi de ki kellett írnom magamból...