Köszi,sikerült.

" alt="

">
Végre sikerült elküldenem az SMS-t

" alt="

">
Samidala!
Érthetetlen, nekem azokkal sem volt gond.
Most néztem meg, nyolc válaszüzenet jött, hogy köszönjük...
Nekem a Tesco-s játékra nem sikerült sms-t küldeni... azt üzente minden alkalommal, hogy hibás formátum.
Négyszer próbálkoztam, majd inkább elengedtem.
Lavida!
Nekem eddig nem volt vele soha gondom.
Ti tudtatok már küldeni SMS -t a Lidl -Henkel"Ragyogó tisztaság könnyedén " játékra?8 SMS-t küldtem és mindíg az a válasz jön vissza hogy rosszul írom a APA kódot. A........után 8 db szám.
Így írom mégsem fogadja el.Hívtam őket telefonon ,jövőhéten hívjam újra mondja az automata.
Köszönöm a segítségeteket.
Nestlé Xbox token
Köszönöm a válaszokat, akkor ezt már nem küldik.

" alt="

">
kincs
Ez a Tesco 1000 Ft-os volt, ugye? Ott egy játékos egy db napi nyereményt (bögrét) nyerhetett. Lehet, hogy arra a névre már megkaptad.
Riska - tegnap reklamáltam a 3. bögre miatt.
Válasz :
2 blokkot beküldött, amit érvényesnek találtak, ezért 2 db bögrét ki is postáztak önnek, az előző levélben ott volt az átvételi elismervény, miszerint ön átvett 2 db bögrét.
Sajnos, a 3. blokk érvénytelen volt valami ok miatt, sajnos, azt nem tudom, mi volt az oka
Ma elküldtem újra a 3. nyertes blokkot..
nagyon kiváncsi vagyok a válaszra / nem mintha szükségem lenne rá.
Ó jesszum! Most írtak, hogy nem a kupak kód kell, hanem a nyertes-értesítő kód, amit ők küldtek. What? Na mindegy. A lényeg hogy megoldódott.
sada: Tavaly ugyanez a cég szervezte a Riska játékot novemberben. A mai napig nem jött meg a Riska bögre. Blokkot megkapták, olvasták. Többször érdeklődtem. Nem válaszoltak. De mások sem kapták meg.
A Kinley-nek most küldeném el a kupak kódot a pohárszetthez, de tök más a kért kód, mint amit feltöltöttem. Járt már így más is? Ez az egyetlen kupakom volt ráadásul.
Az Aldi - Magyar tej játék lebonyolítója egy siklósi cég.
De a játék oldala , a jsz tök olyan, mint a Maxxon játékoldala, játékszabályai.
Még aktualizálni is elfelejtették.
" A napi nyerő időpontok és a fődíj .. sorsolására 2022. február 15-én
10 :00 órakor Közjegyző jelenlétében,
számítógép segítségével került sor. "
" A fődíj sorsoláson az összes beküldött érvényes Pályázat részt vesz"
Már hogy venne részt mindenki, ha előre kisorsolták.
"A Játékban egy Játékos maximum 1 db napi nyeremény megnyerésére jogosult."
Baromság. A nyakukon marad az 1100 bögre.
Lay's
Mobiltelefonnal küldöm a nyugtákat,
Opera Mini böngészővel
margo70
Lay's blokk kapcsán: én Chrome böngészőből töltöttem fel, nem volt vele gond. Feltöltés után visszajelzést ad maga a weboldal is, illetve utólag emailt is küld a rendszer.
(Azt én is tapasztaltam, hogy másik gépen, másik felületen - talán valamelyik Firefox alatt - "szét van csúszva az oldal", ennek okát nem tudom. Illetve itt értelemszerűen nem is próbálkoztam blokk feltöltésével).
Lay'S játékban valakinek sikerült már feltölteni blokkot? amikor a feltöltésre kattintok akkor 3 pont kböző váltakozásban felvillan és ennyi. Azt sem mondja sikerült, azt sem hogy nem. több böngészőből is próbáltam.
Reál Vegyes gyümölcsíz valami borzalom

" alt="

"> mintha valamilyen szörpöt zselésítettek volna

" alt="

"> ezt a borzadalmat ki vásárolja ? /mondjuk én is a játék kedvéért ,gondoltam elfogy

" alt="

"> / többet soha...
Hát nem kicsit

" alt="

">
Lidl-Nestlé főnyeremények nyerő időpontosak... :@ Ez azért eléggé kiábrándító
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások