// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 110 oldal |
Nem vagyok ez ügyben naiv, mert börtönben dolgozom fogvatartottakkal 17 éve, láttam ezt-azt. Épp ezért írom, hogy ez nem olyan nagy dolog, inkább bosszantó. Egyebekben, hogy ilyen emberekkel foglalkozom, még nem raboltak ki.
Olvasom amit írtok, teljesen igazatok van. Csak azon lepődtem meg, hogy közben nyuszika mosolyogva azon derül, hogy tésztafőzőt fog hamarosan kapni " alt="">
heny, bocsánat, de nem ott kezdődik ha valaki "baleknak néz" másokat, hogy
több fórumon olyan mennyiségben ígér be cserét, amiről már akkor tudja hogy nem fogja tudni teljesíteni!?
Hidd el, nem indokolatlanul kerül senki a fekete listára, annak általában velős előzménye van.
Ne legyünk már annyira sarkítottak.
Az sem dühít fel ha kitépik az utcán a táskát a kezedből, benne a fizetéseddel? - még jó hogy nem lett valaki beteg?
Ne már....... mérlegeljünk egy kicsit több pólusban is!
több fórumon olyan mennyiségben ígér be cserét, amiről már akkor tudja hogy nem fogja tudni teljesíteni!?
Hidd el, nem indokolatlanul kerül senki a fekete listára, annak általában velős előzménye van.
Ne legyünk már annyira sarkítottak.
Az sem dühít fel ha kitépik az utcán a táskát a kezedből, benne a fizetéseddel? - még jó hogy nem lett valaki beteg?
Ne már....... mérlegeljünk egy kicsit több pólusban is!
bonnyka: egyetértek , igazad van.
1 alkalommal előfordulhat ilyen bárkivel. De ha már zsinórban többször is akkor ott valami hiba van. " alt="">
1 alkalommal előfordulhat ilyen bárkivel. De ha már zsinórban többször is akkor ott valami hiba van. " alt="">
Értem én a fájdalmadat és a dühödet is. Nekem ugyan nem nagy értéket, de egy jó nagy adag vonalkódot és pontot nem "fizetett" még meg a cseréjével, de azért nem akasztom fel magam, mert ez egy játék, és nem élet halál kérdése. Képzelj el egy olyan szitut, hogy kiderül a gyermeked vagy családtagod vagy Te gyógyíthatatlan beteg vagy. Na, az már dühöt, félelmet, elkeseredést kiváltó ok lehet az ember életében. Küldök én neked szívesen vmit, a kalapozó topikban kérj, ne itt, a másik, pedig ne nézz baleknak, mert ugye azt nem tudhatjuk, hogy nem fogja küldeni az illető, Te pedig eleve felveted a nemküldés lehetőségét.
" alt=""> " alt=""> " alt="">
heny76: ez szép és jó. Csak tudod, amikor egy másik fórumon valaki odaadta az értékes dolgait és cserébe nagyon várt volna valamit (amiben megállapodtak) és nem kapta meg, akkor az nagyon rosszul esett neki.
Te se ítéld el azokat, akik várják a cseréjüket és mérgesek, csak azután, ha már Te is vártál több hónapot (ha egyáltalán megkapod), mert éppen átvágtak.
Senki se szereti az ilyet. De ha Te igen, írd meg, mid van, aztán küldd el nekem " alt=""> cserébe ígérek bármit, de nem fogok küldeni.
Te se ítéld el azokat, akik várják a cseréjüket és mérgesek, csak azután, ha már Te is vártál több hónapot (ha egyáltalán megkapod), mert éppen átvágtak.
Senki se szereti az ilyet. De ha Te igen, írd meg, mid van, aztán küldd el nekem " alt=""> cserébe ígérek bármit, de nem fogok küldeni.
Sziasztok!
Nem tudtam megállni, hogy ne írjak ide. Emberek. Valóban törékeny dolog a bizalom. Nekem is tartozik, de nem ágálok az idő miatt. Talán egyszer ide ér, ha nem így jártam, jól ráfizettem. De gondoljatok bele, mi ez a fórum, egy része csak az életünkben a szórakozásnak. Ti, pedig úgy támadtok Rá, mintha a Tőzsdén buktatok volna több ezer forintot.
Ebben az országban az a baj, ha valaki nem úgy tesz, ahogy mondja, és esetleg lenne rá mód, hogy javítson a helyzeten, arra már semmi esélye, mert a többség teljesen felfalja, szétszedi és a legrosszabb, kirekeszti. Adjatok időt ennek az Alexandrának. Nem hiszem el, hogy ez a legfontosabb az életetekben, hogy ide ért-e tőle a csere.
Alexandrának, pedig azt javaslom, ha nem tudja teljesíteni a cseréket, felesleges túlvállalnia magát.
Az tény és való, hogy jelezheti a cserepartnernek, hogy ekkorra várható a csere, ha így jó, cseréljenek, ha nem ne kezdjenek bele. Nem szentiírás, hogy másnapra ott kell lenni a cserének. Én azért nem fizetek a postának, hogy ugyan akkorra szállítsa ki a levelet, mintha simán adtam volna fel, igaz én ezt a csereparnereknek meg is szoktam írni. Azt is, amikor feladtam, azt is, amikor megérkezett.
"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
Nem tudtam megállni, hogy ne írjak ide. Emberek. Valóban törékeny dolog a bizalom. Nekem is tartozik, de nem ágálok az idő miatt. Talán egyszer ide ér, ha nem így jártam, jól ráfizettem. De gondoljatok bele, mi ez a fórum, egy része csak az életünkben a szórakozásnak. Ti, pedig úgy támadtok Rá, mintha a Tőzsdén buktatok volna több ezer forintot.
Ebben az országban az a baj, ha valaki nem úgy tesz, ahogy mondja, és esetleg lenne rá mód, hogy javítson a helyzeten, arra már semmi esélye, mert a többség teljesen felfalja, szétszedi és a legrosszabb, kirekeszti. Adjatok időt ennek az Alexandrának. Nem hiszem el, hogy ez a legfontosabb az életetekben, hogy ide ért-e tőle a csere.
Alexandrának, pedig azt javaslom, ha nem tudja teljesíteni a cseréket, felesleges túlvállalnia magát.
Az tény és való, hogy jelezheti a cserepartnernek, hogy ekkorra várható a csere, ha így jó, cseréljenek, ha nem ne kezdjenek bele. Nem szentiírás, hogy másnapra ott kell lenni a cserének. Én azért nem fizetek a postának, hogy ugyan akkorra szállítsa ki a levelet, mintha simán adtam volna fel, igaz én ezt a csereparnereknek meg is szoktam írni. Azt is, amikor feladtam, azt is, amikor megérkezett.
"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
nyuszika1975
"minek türelmetlennek lenni??????
mindenkinek egyetlen dolga a levelekkel a postára rohangálni???? "
Nem.
De csak akkor kell vmit megígérni, amikor (nagyon) rövid időn belül teljesíteni is tudod.
Ha sok dolgod van, akkor rangsorolj. Ha a csere a 20. a sorban, akkor ne foglalkozz vele, ne ígérgess.
"ha nincsen pénzem, ha megszakadok sem bírok postázni"
Van ilyen. De akkor ígérgetni sem kell. A boltba is csak azt pakolod be a kosárba, amit a pénztárnál ki tudsz fizetni.
A csere-bere nem hosszútávú projekt. Nem kívánságlista a Mikulásnak.
"minek türelmetlennek lenni??????
mindenkinek egyetlen dolga a levelekkel a postára rohangálni???? "
Nem.
De csak akkor kell vmit megígérni, amikor (nagyon) rövid időn belül teljesíteni is tudod.
Ha sok dolgod van, akkor rangsorolj. Ha a csere a 20. a sorban, akkor ne foglalkozz vele, ne ígérgess.
"ha nincsen pénzem, ha megszakadok sem bírok postázni"
Van ilyen. De akkor ígérgetni sem kell. A boltba is csak azt pakolod be a kosárba, amit a pénztárnál ki tudsz fizetni.
A csere-bere nem hosszútávú projekt. Nem kívánságlista a Mikulásnak.
Nekem is furcsa volt amikor idekerültem itt az emberek postáznak jobbra balra? De aztán életem első cseréje ildiccel volt, és kellemes élmény volt, gondoltam bajom csak nem lesz...
De célszerű mint a wc papírt, olajat, cukrot, sót , sampont, stb-t a bélyeget, borítékot, ragasztót hozá előre betárazni.... amikor van pénz...
Jól nézünk ki ha vmit azét nem postázunk mert nincs rá pénz.... akkor igen meg kell szakadni h. legyen...
De célszerű mint a wc papírt, olajat, cukrot, sót , sampont, stb-t a bélyeget, borítékot, ragasztót hozá előre betárazni.... amikor van pénz...
Jól nézünk ki ha vmit azét nem postázunk mert nincs rá pénz.... akkor igen meg kell szakadni h. legyen...
áááá....
tésztát is küldenek" alt="">
egy nagy dobozba sok tésztával" alt="">)
Azt nem pufiban kapod" alt="">
de majd most jön a tésztafőző edény,hogy mégtöbb tésztát főzzek.)))
Jelicával én is többször cseréltem, mindig rendben megjöttek a dolgok! Teljesen megbízható!!
Sok kicsi sokra megy " alt="">
olyan sok mindent nem nyerek" alt="">
a boríték nem nagy összeg.
a boríték nem nagy összeg.
nyuszika!
Ha pufi borítékban kapod a nyereményeidet,ne dobd el ,most pld.tudnád használni!
Ha pufi borítékban kapod a nyereményeidet,ne dobd el ,most pld.tudnád használni!
van egy csomó borítékom otthon,amig tart abban küldöm.
de amivel tartozom csak pufi borítékba fér bele,és majd teszek mellé valamit kárpotlásul.
de amivel tartozom csak pufi borítékba fér bele,és majd teszek mellé valamit kárpotlásul.