Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 93 oldal |
Én szívesen elindulnék, csak valaki mondja meg, hogy hol kell ásni. Különben mit csinálnak ha idő előtt kiássa valaki? Nem adják oda neki a kocsit és lefújják a játékot? Nem hinném. Persze az is lehet, hogy átverés és csak péntek reggel ássák el a dísztárcsát.
Vicke
Szvsz. kb 160 km-re vagyok az autótól.
Szvsz. kb 160 km-re vagyok az autótól.

Hát én nem tudom, érdemes-e ma elindulni ásni. A játékszabály nagyon hangsúlyozza ezt az okt. 1-ét. 

R.S. Köszi
Sada: sztem írj neki egy irányítószámot hova küldje a brigádját ásni
Sada: sztem írj neki egy irányítószámot hova küldje a brigádját ásni

tudom
Sehol. Lehet ásni, nálam is a kertben, legfeljebb nem érdemes.
Sehol. Lehet ásni, nálam is a kertben, legfeljebb nem érdemes.

Déli infó: KB!!! 80 km-re van a Tisza
Micsoda összetartás és segítőkészség!
Kész csapatmunka 

Pl.: A Ford honlapján a játékleírásban
Déli infója van valakinek???

A nyertes az a 18. életévét betöltött személy, aki a játék meghirdetése során összegyűjtött infomrációk alapján 2004. október 1-én megtalálja a Ford Fiesta dísztárcsát, sikeresen felhívja a hátoldalán szereplő telefonszámot (nem emelt díjas magyaroszági mobiltelefonszám), és a Sláger Rádió műsorában élő közvetítésre kerülő telefonbeszélgetésben érthetően elmondja a hívott telefonszámot és saját nevét.
A játékszabályban:
A nyertes az a 18. életévét betöltött személy, aki a játék meghirdetése során összegyűjtött infomrációk alapján 2004. október 1-én megtalálja a Ford Fiesta dísztárcsát, sikeresen felhívja a hátoldalán szereplő telefonszámot (nem emelt díjas magyaroszági mobiltelefonszám), és a Sláger Rádió műsorában élő közvetítésre kerülő telefonbeszélgetésben érthetően elmondja a hívott telefonszámot és saját nevét.
hol vagyon irva hogy nem lehet okt1 elött kiásni?
Minden bizonnyal. Ha nem kéne dolgoznom én is azt tenném. Persze ha tudnám hol ássak.
Na mi történt? nagy a csönd...mindenki elment ásni? 

- Hozzászólás - 2004. szeptember 29. :: 08:33
Csesznek 150 kilométeren belül van.
Csesznek 150 kilométeren belül van.
Mi volt a ma reggeli és déli infó?
8440 és 2045 között jó nagy távolság van. Melyik van közelebb a kocsihoz?
közelebb mint én,ennyit.
Ez most mit jelent? Közel de nem nagyon közel?
8440 és 2045 van a közelébe eddig,nem mellette!
Tényleg láttátok a videot a elrakásról?
Tényleg láttátok a videot a elrakásról?