Május 15-től a Reál üzletekben a Valdor Disney csirkemellhez színezhető hűtőmágnesek lesznek csomagolva.
http://real.hu/akcios_ujsag/77_majusi_akcio/ (5.oldal)
Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 255 oldal |
coca colas magnesek es egyeb magnesek eladok, keresre kuldok szivesen kepet!
Szia!
Valamiért nem tudok neked üzenetet küldeni!
Szilvia0328@gmail.com
Valamiért nem tudok neked üzenetet küldeni!
Szilvia0328@gmail.com
Béres.hu csepp alakú, noteszes hűtőmágnest (12,5 x 8 cm)
O.K. feliratú, háromszög alakú (5x4,5 cm) hűtőmágnest és
Gourmet Garden négyzet alakú (5x5 cm) hűtőmágnest cserélek
Sportszelet kódokra
O.K. feliratú, háromszög alakú (5x4,5 cm) hűtőmágnest és
Gourmet Garden négyzet alakú (5x5 cm) hűtőmágnest cserélek
Sportszelet kódokra
Vannak hűtőmágneseim ... fotót tudok küldeni róluk.
Cserébe Spar matricákat (Óceános), Kubu kódokat, Medve kódokat, Gyermelyi pontokat keresek.
Konkrét csereajánlatokat várok majd mail-ben.
Cserébe Spar matricákat (Óceános), Kubu kódokat, Medve kódokat, Gyermelyi pontokat keresek.
Konkrét csereajánlatokat várok majd mail-ben.
lenne 4fajta pickwick mágnesem, illetve don pepe pizzériás. cserélném őket óceánmánia matricákra vagy kubu kódra. légyszi mélben írjatok, ha vkit érdekel. köszi
Szilvya: kattins a nevemre és ott meglátod az e-mail címem, oda írj légyszi, mert én nem tudok neked írni, mivel nem publikus a mail címed.
Szia!
Nekem van bontatlan Óceán mániás matrica csomagom. Hány csomagért adnád át nekem a Coca Colásat? Megvan még?
milyen a műanyag keretes hűtőmágnes?
Nekem van bontatlan Óceán mániás matrica csomagom. Hány csomagért adnád át nekem a Coca Colásat? Megvan még?
milyen a műanyag keretes hűtőmágnes?
Szia!
Mi az a hasznos dolog ami érdekelne értük??
Mi az a hasznos dolog ami érdekelne értük??
Új és bontatlan.
" alt="
">
" alt="
">használt
Kedves blendi! Nem gondolnám. 500 Ft/db a Tescoban és azt se tudod mit veszel, mert nem látszik. Nálam 400 Ft/db és nem veszel duplát.
" alt="
">
Szép napot neked!
" alt="
">
Szép napot neked!
400forint nem sok érte?
Sikerült összeszednem az összes Animal Planetes hűtőmágnest, köszönöm mindenkinek a segítséget.
" alt="
">
400 Ft/db áron eladnám a dupláimat.
1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 30, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 40, 42, 44, 45, 46, 47.
" alt="
">
400 Ft/db áron eladnám a dupláimat.
1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 30, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 40, 42, 44, 45, 46, 47.
Ha valaki szeretne egyedi hűtőmágnes készíteni van nekem jó pár darab kis karika MÁGNESem amit kisebb dolgok hátuljára lehet ragasztani.... cserélném valami hasznos dologra..
2 műanyag keretes hűtőmágnest, tolle-s és coca colás nyitós mágneseket cserélnék.
Érdekel: gyermelyi mesekód, johnsons blokk, óceánmániás vagy mi földünk matricák, matricacsomagok.
Érdekel: gyermelyi mesekód, johnsons blokk, óceánmániás vagy mi földünk matricák, matricacsomagok.
Kölln gabonapelyhekben lévő kisegeres hűtőmágnesek közül az állót elcserélném virágosra vagy integetősre.
Nagyi Titka pályázatért Szalon sörnyitós hűtőmágnest adnék!
Utazás Kiállításon szerzett mágnesek:
Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé (5x5 cm)
Gourmet Garden (5x5 cm)
Szőke Attila Felvágott Szaküzlete (kártyanaptár méretű)
Z(s)eppelin, léghajó alakú, gumi (7x3,5 cm)
Venezia Palace Hotel (hatalmas: a kerete 16x14cm, benne 6db kivehető mágnes a szálloda képeivel, egyenként 4,5x4 cm-sek)
Mágnest nem gyűjtök, kizárólag játszós blokkok érdekelnek!
Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé (5x5 cm)
Gourmet Garden (5x5 cm)
Szőke Attila Felvágott Szaküzlete (kártyanaptár méretű)
Z(s)eppelin, léghajó alakú, gumi (7x3,5 cm)
Venezia Palace Hotel (hatalmas: a kerete 16x14cm, benne 6db kivehető mágnes a szálloda képeivel, egyenként 4,5x4 cm-sek)
Mágnest nem gyűjtök, kizárólag játszós blokkok érdekelnek!
vannak cserére hűtőmágneseim...fotót mail-ben küldök, ha kéred