Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 264 oldal |
kirri aki érdekelt app blokk ügyben az fogja tudni használni a netet. Itt is vannak 70 év körüli játékosok és kenik vágják a digitális világot.
kirri
vótmá'
-4 év van az átállásra.
-Utána is ha kéred ,kinyomtatják, de csak akkor..
https://24.hu/fn/gazdasag/2023/06/16/bolt-uzlet-p
enztar-penztargep-nav-nyugta-blokk-kiskereskedelem-q
r-kod-e-szamla
vótmá'
-4 év van az átállásra.
-Utána is ha kéred ,kinyomtatják, de csak akkor..
https://24.hu/fn/gazdasag/2023/06/16/bolt-uzlet-p
enztar-penztargep-nav-nyugta-blokk-kiskereskedelem-q
r-kod-e-szamla
A banknál ha az ügyfelet úgy hívják Kiss József az nem Kiss Józsefné ês további rokonok.... Pont arra találták ki a kódokat, jelszavakat védjék az ügyfelet. Nem minden házasság happy és gyere itt a kártyám.
Már tényleg nem nézik sehol Legutolsó ilyen élményem a DM-ben volt. Ott sokáig ellenőrizték, hogy az vásárol-e a kártyával, akinek a nevén van. Előttem a hölgy a férje kártyájával nem fizethetett. Szerintem ez max.10 éve volt.
Igen, ez nekem is fura volt...
Ha családokat látok vásárolni, ott is az a fél csippantja le, aki előveszi a saját tárcájából.
Szerintem arra gondolt, hogy mindegy ki fizeti/fizette a vásárlást, attól lehessen játszani bárkinek azzal a blokkal... (Szerintem ne. Ellenőrzésnél nem kellene csak a kártya utolsó négy számjegye, mondjuk egy fotó róla, a blokkon se szerepel minden infó.)
Más: Olvastam pár éve egy cikket, hogy egy személy nem tudta a kódját, és furán is viselkedett, a pénztárosnak feltűnt, és kiderült, a kártya nem is az övé volt, és persze nem is kölcsön kapta. 😅
Ha családokat látok vásárolni, ott is az a fél csippantja le, aki előveszi a saját tárcájából.
Szerintem arra gondolt, hogy mindegy ki fizeti/fizette a vásárlást, attól lehessen játszani bárkinek azzal a blokkal... (Szerintem ne. Ellenőrzésnél nem kellene csak a kártya utolsó négy számjegye, mondjuk egy fotó róla, a blokkon se szerepel minden infó.)
Más: Olvastam pár éve egy cikket, hogy egy személy nem tudta a kódját, és furán is viselkedett, a pénztárosnak feltűnt, és kiderült, a kártya nem is az övé volt, és persze nem is kölcsön kapta. 😅
De ne menjünk vitába tudjuk neked van igazad.
sada: "Bárki bankkártyájával fizethetek". Elvekben nem... meg régebben ha jelen volt az illető. Meg akkor még nem érintős volt és volt kértek személyit. Meg alá kellett írni. Pénztáros most is nézheti kiê a kártya, de nem foglalkozik vele. Csip azt megyünk tovább. De más bankártyáját használni szabálytalan. Hogy kerül más bankkártyája hozzád? 🤔 Megnêzik nem a te neved van rajta, mit mondasz? Ja a férjemé. ...és tud róla?
Valahogy biztos megoldják a bevezetését.
" alt="
">
" alt="
">Pont ma olvastam, hogy 5 éven belül bevezetik a digitális blokkokat
" alt="
">
Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy egy 75-80 éves , aki nem használja a netet, hogy fog digitális nyugtát kapni
" alt="
">
" alt="
">
Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy egy 75-80 éves , aki nem használja a netet, hogy fog digitális nyugtát kapni
" alt="
">Igen, önmagában (még) ne is legyen elég a digitális...
Én azt írtam, hogy papír alapú ÉS digitális együttes ellenőrzése, ha használták az appot a vásárlásnál. Mert ha saját (esetleg családi, baráti, rokoni) vásárlás, úgyis megvan a digitális is... 😉
Én azt írtam, hogy papír alapú ÉS digitális együttes ellenőrzése, ha használták az appot a vásárlásnál. Mert ha saját (esetleg családi, baráti, rokoni) vásárlás, úgyis megvan a digitális is... 😉
pieceofluck!
Már meg nem mondom, de az elmúlt pár Lidl játékok egyikénél konkrétan az volt a játékszabályban, hogy a digitális nyugtákkal nem lehet játszani, nem fogadják el semmilyen formában.
Már meg nem mondom, de az elmúlt pár Lidl játékok egyikénél konkrétan az volt a játékszabályban, hogy a digitális nyugtákkal nem lehet játszani, nem fogadják el semmilyen formában.
Az Auchan megoldás nem rossz.
De a bankkártya adatokhoz egyetlen marketingesnek sincs köze.
Bárkiével fizethetek.
De a bankkártya adatokhoz egyetlen marketingesnek sincs köze.
Bárkiével fizethetek.
Vagy van pl. Lidl app, ahol digitális formában is elérhetők a nyugták.
Ha olyan blokk nyer, aminél használták az appot is, nyertesség esetén be kellene kérni a papír alapú ÉS a digitális nyugtát is.
Pár plusz mondat a játékszabályzatba és egy kicsivel tovább tart a nyertesek ellenőrzése. Ennyi lenne csak, ez szerintem még plusz pénzbe se kerülne.
Ha olyan blokk nyer, aminél használták az appot is, nyertesség esetén be kellene kérni a papír alapú ÉS a digitális nyugtát is.
Pár plusz mondat a játékszabályzatba és egy kicsivel tovább tart a nyertesek ellenőrzése. Ennyi lenne csak, ez szerintem még plusz pénzbe se kerülne.
Ez a szép új világ majd a digitális nyugtákkal jön el hamarosan. Addig is türelem. Abból főzünk, ami van.
Vágási Feri, egyetértek.
Ha van egy blokkon hűségkártya szám és/vagy bankkártyás fizetés volt, akkor azzal a blokkal más ne pályázhasson már...
Az ilyet bele kellene foglalni a játékszabályzatokba, és ha nyer egy blokk, akkor ellenőrizni.
Ha van egy blokkon hűségkártya szám és/vagy bankkártyás fizetés volt, akkor azzal a blokkal más ne pályázhasson már...
Az ilyet bele kellene foglalni a játékszabályzatokba, és ha nyer egy blokk, akkor ellenőrizni.
Én vállalnám a felülvizsgálatot hómofiszba'. Jópé'zé', persze.
Csak adjanak hozzáférés a Klábkárd adatokhoz.
De ha ez gyorsan lekérdezhető, 1 nap alatt le lehet ellenőrizni. Csak akarni kell.
Csak adjanak hozzáférés a Klábkárd adatokhoz.
De ha ez gyorsan lekérdezhető, 1 nap alatt le lehet ellenőrizni. Csak akarni kell.
Lehet hogy kéne, de ahhoz olyan szűrőrendszer is kellene. Sansztalan szerintem, hogy 700 nyereménynél ezt nézzék.
Az Aldi meg totál esélytelen... Ha lesz is korlátozva 5 blokk/napra, akkor is be lehet küldeni jóval többet a családtagok/ismerősök nevében.
Legalább annyira sansztalan ez a promó, mint a Penny azon játéka, ahol Penny kártyát kell csak csippantani.
Legalább annyira sansztalan ez a promó, mint a Penny azon játéka, ahol Penny kártyát kell csak csippantani.
Azért csak kéne...
M.L. páHázik de egyértelmű, hogy O.V. KlábKárdja figyel a blokkon.
Tehát O.V. vásárolt és (fizetett).
Persze mond6ja M.L., hogy O.V. kölcsönadta neki a KlábKárdját, de ezt bizonyítsa is be. Meg azt is, hogy miért nem a saját, hanem O.V. bankkártyájával fizetett (ha nem kéZpénzes vala a vásárlás...).
Az Osan csinálja jól. Ha van a nyugtán Bizalomkártya szám akkor csak az páHázhat. Kész.
M.L. páHázik de egyértelmű, hogy O.V. KlábKárdja figyel a blokkon.
Tehát O.V. vásárolt és (fizetett).
Persze mond6ja M.L., hogy O.V. kölcsönadta neki a KlábKárdját, de ezt bizonyítsa is be. Meg azt is, hogy miért nem a saját, hanem O.V. bankkártyájával fizetett (ha nem kéZpénzes vala a vásárlás...).
Az Osan csinálja jól. Ha van a nyugtán Bizalomkártya szám akkor csak az páHázhat. Kész.
Vágási Feri!
Attól függ, ki lesz a lebonyolító. De szerintem ezt nem fogják nézni. Egy próbálkozásra emlékszem, amikor talán az Unilevernél csak saját clubcard-dal lehetett játszani, de valószínű nem vált be, mert azóta sem láttam ilyen korlátozó játékot a Tesco-nál.
Attól függ, ki lesz a lebonyolító. De szerintem ezt nem fogják nézni. Egy próbálkozásra emlékszem, amikor talán az Unilevernél csak saját clubcard-dal lehetett játszani, de valószínű nem vált be, mert azóta sem láttam ilyen korlátozó játékot a Tesco-nál.