Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 135 oldal |
Felajánlom: marlboro kód: JAR24BCS pallmall-t elfogadok érte
ok, a számukat tudom.
Nincs honlap, csak sms.
Megtaláltam a férjem azonosító kódját a mobiljában!!! Már csak az új honlapot nem tudom, ahová küldeni kella kódot. Elküldenétek e-mailben? Hálás köszönet!
Nincs meg egyetlen korábbi Marlborro, Multi v. L&M promos levél, vagy nyeremény kísérő levél? Mert azokon is rajta van a személyes kódod.
Elvileg kimásoltam mindent, valamint felírtam egy lapra, de ezt a lapot sem találom. (Csak ez az azonosítom nincs meg.)
Zsuzsa Nr.1. !
Írtam neked!
Írtam neked!
Mielött túladtál a sim-eden és telcsiden (hacsak nem ellopták/elhagytad) mindent ki kellett volna másol(tat)nod.
Vasárnap estig, a játék végéig már sehol. 

Nincs meg semmi SMS-em, mert új telefonom van.
KKD írtam mailt!
Segítségeteket szeretném kérni!!! Nem találom a Marlboros személyi kódomat, ráadásul a telefonszámom is megváltozott. Hol tudnám lekérdezni? (Pedig kódjaim is vannak) :-(
Tanulság: Csak egyszer küldd el, úgyis beregisztrálják.
Az összevissza válaszüzenetekkel meg nem kell foglalkozni, mett a válaszüzenetekkel rendesen csúszásban vannak.
Az összevissza válaszüzenetekkel meg nem kell foglalkozni, mett a válaszüzenetekkel rendesen csúszásban vannak.
Felesleges többször elküldeni,elég 1x,másnap jön csak válasz rá!
Persze nekem is jött közben,hogy üres a rajtrácsom,de mivel akkor már elküldtem,nem küldtem újra.
1 nap múlva megjön a visszaigazoló sms,ne ízguljatok!
Persze nekem is jött közben,hogy üres a rajtrácsom,de mivel akkor már elküldtem,nem küldtem újra.
1 nap múlva megjön a visszaigazoló sms,ne ízguljatok!

Kicsit megzizzent a rendszer
Az este beküldött kódokra válasz helyett az jött, hogy még üres a rajtrácsod, játssz a héten is. Egyiket újra elküldtem. Kisvártatva jöttek a visszaigazoló válaszok, mintha mi sem történt volna, majd az újraküldöttre, hogy már játszottál. Lehet, hogy ők is beáztak 
Az este beküldött kódokra válasz helyett az jött, hogy még üres a rajtrácsod, játssz a héten is. Egyiket újra elküldtem. Kisvártatva jöttek a visszaigazoló válaszok, mintha mi sem történt volna, majd az újraküldöttre, hogy már játszottál. Lehet, hogy ők is beáztak 
Tapasztalat: ezen a héten 1 nap múlva jön válasz a beküldött sms-ekre.
Csepi!
Marbi számát megtalálod az elérhetőségek topikban.
Csepi!
Marbi számát megtalálod az elérhetőségek topikban.
Mi a szám amit fel kell hivni?
Andi81
Nekem is!
Nekem is!
A tegnap beküldőtt kódomra most jött válasz sms.
Vasárnapig már sehogy. Akkor ér véget a játék.
De azért hívd fel őket, hagyj üzenetet, mert éventte több játékot is szerveznek, legalább a következőre legyen kódod.
Egyik Philip Morris cigivel sem játszottál még? (Multi, L@M, Marlboro, stb.), mert ott is ugyanaz a személyes kód, mint itt.
De azért hívd fel őket, hagyj üzenetet, mert éventte több játékot is szerveznek, legalább a következőre legyen kódod.
Egyik Philip Morris cigivel sem játszottál még? (Multi, L@M, Marlboro, stb.), mert ott is ugyanaz a személyes kód, mint itt.