Köszi Viki, leadtam a kártyát.
A három madárnévre nem tudok rájönni, már beírtam hazánk összes nádi-mocsári élőhelyű madár nevét. (Talán az elsőt tudom /K.g./, de a gép ezt sem fogadja el!) Ha tudtok, segítsetek!
Köszi:mikimanó
Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 26 oldal |
mikimanó: a sorompós hapsinak.
Segítsetek!
Hova adjam le a fotókártyát?
Köszi:mnó
Hova adjam le a fotókártyát?
Köszi:mnó
Tegnap lementettem az állásomat. Ma tovább akarok haladni, de az első kattintásra elhalványodik a figurám, és semmilyen irányba nem indul el. Történt már ilyen mással is?
Ez a problémám megoldódott. Rájöttem, hogy én mindennek néztem az evezőt, csak evezőnek nem.
queene nemrég vettem észre, hogy írtál. Írtam vissza.

queene nemrég vettem észre, hogy írtál. Írtam vissza.

Nem kell az evezőhöz nagyon a szélére menni, az elején van valahol jobboldalt a nádas mellett, amikor átvágsz az elején a keskeny úton a sorompó után. Elég keskeny, nehéz észrevenni, talán elmentél mellette 

1954: pl. egyik hdat megjavítani, másik hidat megnyitni.
Fotózni, kártyát leadni.
Fotózni, kártyát leadni.
cicca: így nem tudok segíteni távolból ebben. Az evezőt össze lehet szedni de nem emlékszem pontosan hol volt. Nem messze a csónaktól. Látod is és nem tudod össze szedni vagy nem is látod?
1954: a telefonszám három részből áll, szóval munkálkodni kell még egy kicst amíg a szám többi része is meg lesz. Csomó dolgot leadni például.
1954: a telefonszám három részből áll, szóval munkálkodni kell még egy kicst amíg a szám többi része is meg lesz. Csomó dolgot leadni például.
Nekem ezt irja ki:
Gratulálok, a telefonszám elsô része:3 db szám ?
Keresni kell még?
Gratulálok, a telefonszám elsô része:3 db szám ?
Keresni kell még?
Hát, nem találom.. kb. 15 centire nem tudok a szélére menni
Már mindenhol voltam 2x is. Vagy előbb a hídat kell megcsinálni?? Valaki segítsen légyszi!

Már mindenhol voltam 2x is. Vagy előbb a hídat kell megcsinálni?? Valaki segítsen légyszi!
cicca: meg tudod közelíteni valahol ott van az is, nem emlékszem. Ha nem tudnád megközelíteni nem is lehetne megcsinálni a játékot.
Sziasztok!
Hol találom meg az evezőt kb.? A szélén van esetleg? Mert azt nem tudom megközelíteni..
Hol találom meg az evezőt kb.? A szélén van esetleg? Mert azt nem tudom megközelíteni..

Köszi, megoldódott..

Hogy tudok beszállni a csónakba? Megtaláltam, megállapította, hogy kell még egy evező, ami a táskámban van. de sehogy nem tudok közelebb menni a csónakhoz,. se beerakni az evezőmet...
https://orvvadaszfogo.magyartelekom.hu/jatek.php
Sziasztok!
Hol találhato ez az orrvadész játék?
Hol találhato ez az orrvadész játék?
v.viki
Köszönjük!!!!
Ma kipróbáljuk.......
Köszönjük!!!!
Ma kipróbáljuk.......
Írtam nekik még egyszer, hogy sokan próbálkozunk és mindenki elakad! Azt írták, hogy várni kell a jövő hétig, mert csak akkor derül ki a madarak neve (megküldik e-mailben vagy benne lesz az Est Lapokban) és akkor derül fény valami cselre!
Tehát legyen mindenki türelmes, nem fogad el semmilyen nevet a játék!
A jövő héten minden kiderül!

Tehát legyen mindenki türelmes, nem fogad el semmilyen nevet a játék!
A jövő héten minden kiderül!

Sziasztok!
Valaki el tudná küldeni a három madár nevét?
előre is köszi
Valaki el tudná küldeni a három madár nevét?
előre is köszi
Hurrá megint elakadt szegény kis karpekom. Megint 2 nap mire kijavítják.
Idegőrlő ez a játék.
Idegőrlő ez a játék.