Szóval a nyeremény balatonszeletet újra be lehet váltani csokira, ha az van benne, hogy nyert?
Legalább jól jártál! Csoki is lesz benne vagy csak a papírt kapod meg?
szamimami: már beküldtem mind a 6 rosszat, küldenek érte 12-t. Tök jól járok, lehet felvásárolom a boltban azt a rossz kartont amiből ezt a hatot vettem.

VárszegiViki!
Nekem a rumosnak a kód vége HU!
Sziasztok! Amit nyereményként váltunk be Balatonszelet és rajta van a Lauritzen termékminta matrica a vonalkódra ragasztva és nyert, azt is beváltják egy újabb csokira?
Ja! Rumossal nyertem, amit a hosstestől kaptam nyereményként a TESCO-ban.
(Esetleg kaparjam le a termékminta matricát róla?)

Sziasztok!
Mi lehet olyankor, hogy rendeltem hűtőmégnest, és nem kaptam visszaigazoló mailt, de a kreditjeim elvesztek.

Járt már más is így?
A passztartóval semmi gond, arra megjött.
Írtam nekik mailt, de visszajött!

Van egy 2000 Ft-os, telefonon érkezett Levis beváltható nyeremény a Twix csokival. Át tudom küldeni, megadott telefonra továbbítva az SMS-es üzenetet, azt kell bemutatni az üzletben. Elküldhetem a nyertes csomagolást is. gasex
Még mindig nem müxik! Hogy lesz így nekem bugyim?

És ráadásul megint jött egy figyelmeztető mail.

Tibiii
06-40-44-11-44
hétköznap reggel 8-tól este 8-ig
Nekem AE végűt nem fogadja el, pedig az egész kód kivételesen jól olvasható, egyáltalán nem csokis. Hol is kell őket felhívni?
Sziasztok!
Még én sem tudom mire váltsam be a krediteket. Tetszik a táska és a bögre is, ja és fanatikus bögregyűjtő vagyok.
A rumossal még nem nyertem, de gyűjtöm folyamatosan.
Pussssz nektek
Medy1: köszi, írtam nekik.
balatonszelet.hu olvasd el a híreket! Aztán mérlegelj és szólj be a Balaton szeleteseknek, hogy még mindig van egy kis gond a rendszerükkel!
vadaska: nem, mert kerek az alja nem csúcsos.

vadaska: köszi. Ez esküszöm hogy DU és mégsem fogadja el.

Ja, az U esetleg nem V betű?
Viki
Én a múltkor 5-6-szor próbálkoztam ugyanazzal a kóddal, mert a gyerek zsebéből naagyoon gyűrötten jött elő. Nem tiltott le, még ejnye.bejnyét sem kaptam.

Találkozott már valaki OU vagy DU végűvel? Rumos. Sem OU sem DU nem fogadja el, most mi a jó eget csináljak? Többször nem merek próbálkozni, mert letilt. És ha nem OU sem DU akkor nem tudom kitalálni mi lehet.

marycsiga !
köszi szépen,holnap majd megnézem,jó éjt!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások