www.adategyeztetes.hu/maresijatek
ctrl + F5
sada! köszi

" alt="

"> nekem 2013-as játék jött be

" alt="

">
jojó

" alt="

">
" A Játékban szereplő termékek megvásárlásának ideje: 2017. október 1. 00:00 órától – 2017. november 30. 24:00
A Játéban való részvétel, azaz a regisztráció időtartama: 2017. október 1. 00:00 órától – 2017. december 7. 24:00 óráig tart."

" alt="

">
sünkutya! Köszi

" alt="

"> de jó valami szerencse a mai napon

" alt="

"> jól elnéztem

" alt="

">
Jojó: október 1-től van a Maresi.
Gabi46 !

" alt="

">

" alt="

"> valami van a levegőben ?

" alt="

"> én Maresit vásároltam,tölteném fel

" alt="

"> még nincs játék

" alt="

">
Most vásároltam a Sparban 6500ft-ért.Ebben az összegben benne van egy csomag Zewa papirzsebkendő is.Tölteném fel a blokkot amikor megnézem a terméklistát és sajnálattal látom,hogy az általam vásárolt termék nem szerepel köztük.Igy jár aki nem olvassa át rendesen a játékleirást😔Ami tuti....ezzel a blokkal nem nyerek😭😞
Én a cooppal évek óta nem nyerek,de nem nyerek a ::
Horváth Rozival
Kinder Buenoval
Magyar szívek
Hajdú sajt
Detki Lurkó
Győri édes
Cappy és nem eggyel ,de nem adom fel. Tovább próbálkozom !!!
Sziasztok!örülök, hogy ennyi embernek sikerült a fórumról nyerni a Tomival

" alt="

"> Sajnos nekem nem jött össze pedig volt Coop , Spar, Tesco pályázatom is.Ugyanez a helyzet a Coop-Nestlével is szeptember eleje óta küldtem be 6vagy 7 pályázatot ,de nem sikerül nyerni vele.A Nesqvik játékot a landliebét a babát meg még ki tudja melyiket meg inkább nem is mondom.NA , de a Kinder Buenoval Nyertem ! Ilyen sem volt még

" alt="

"> Akkor ennyi lenne így estére a kis panaszkodásom , mindenkinek jó éjszakát !
Engem meg a Maxxon nem szeret. Se a Cerbona, se a Szalon sör, gondolom az Ági szörpel se lesz szerencsém. A másik a Gyermelyi.😞
Azon elmélkedem,hogy szerintem még soha nem nyertem olyan játékon,ahol a Rewart volt a lebonyolító.Valaki ott engem nagyon nem csíp!

" alt="

">
smarcus!
Kinek szol az irasod?
Nálad arrogánsabb, lekezelőbb, okoskodóbb ember nincs az egész webnyereményen, úgyhogy te csak ne kérj ki magadnak semmit!
(Itt a fölösleges és teljesen értelmetlen privát e-mailjeidre gondoltam, amikkel "megtisztelsz", úgy hogy közben nincs is igazad, mint legutóbb a tesco clubcardos okoskodásod!)
dravapart
Micsoda arrogancia!
1.
Ez egy olyan oldal, ahol összegyűjtjük az épp futó nyereményjátékokat, de azokat nem a wny szervezi.
Vagyis a nyerteseket sem itt hozzák nyilvánosságra.
(l. Médiaajánlat | Impresszum | Jogi nyilatkozat a lap alján)
2.
A Lidl kihirdette a nyerteseket a játék oldalán,
s azt az egyik fórumos társunk be is másolta ide,
a nyertesek rovatba.
l. trendy hozzászólása: 2017. június 06. :: 20:51
+
a sorsjegyek számát NEM e-mailben kellett beküldeni.
Szóval: Hátrább az agyarakkal!
Inkább tájékozódj!
Úgy sejtem a Lidl játékról beszélsz,bár nem írtad...
Viszont mielőtt hőbörögsz,tájékozódj!
Nyertesek:
Bódi László-Makó
Szőke-Nagy Eszter-Dévaványa
Kovács István-Budapest
Tóth Krisztina-Göd
Ádám Attila-Budapest
Én nagyon fölháborodtam.Ugyanis rengeteg kaparós sorsjegyet küldtem el az e-mail cimükre .04-24- től 2017.05.21 ig tartott a játék .Az hogy én nem nyertem,sajnálom,de azt gondolom hogy illő lett volna közzé tenni a nyertesek nevét,mégpedig itt az oldalon.
Ennyit megérdemelne mindenki!
Múlt hétvégén vettünk 4 doboz Nestlé gabonapelyhet a Sparban. A férjem mondta, hogy jó áron van. Mondtam neki, hogy nem kell, mert a féláras akció után mindig indul a következő héten nyereményjáték. Így legyen ötösöm a lottón!

" alt="

">
Nekem eddig a Sága volt nagy csalódás!
Rengeteg blokkból semmi... Pedig csak 1 kosarat szerettem volna...
A Gyermelyin csak 2blokkom volt,de nem baj,h nem nyertem.
Viszont ezután is csak ilyen lisztet veszek. A tésztát + a kiskutyám is imádja

" alt="

">
Ez a Gyermelyi most nem jott ossze :/ mondjuk csak 6 kg liszt volt most
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások