Keresztrejtvények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 51 oldal |
A 71.oldali:Jég veled
Füles Évkönyv 6-7,71,73.oldal megfejtésében tud valaki segíteni?
Köszönöm
Köszönöm
Szeretnék segítséget kérni a heti Füles 22-23.oldalon lévő rejtvény megfejtéséhez, illetve ellenőrzéséhez, mert én megfejtettem csak nem tudom, hogy ez e a jó végeredmény.
Megvettem a Blikk szombati és vasárnapi számát, és be szeretném küldeni a rejtvények megfejtését. Aki játszik vele: be kell küldeni a vasárnapiból az összeset, vagy csak azt az egyet, amelyiknél a szelvény van? A szombatinál egyértelmű, de a másiknál nem igazán. Köszönöm, ha válaszoltok.
Szeretnék segítséget kérni a Blikk nŐK REJTVÉNY EXTRA 23.és 34.oldalon levő berakos feladványhoz.
Köszönöm a segítséget
" alt="
">

Sajnos nem
Andi4
Kaptál segítséget?
Kaptál segítséget?
Meglepetés 32.szám sudokuban szeretnék segítséget kérni,köszönöm
Sziasztok !
A füles 30.-ik számában a 22-23.-ik oldalon lévő rejtvényhez szeretnék segítséget kérni.
Köszönöm!
A füles 30.-ik számában a 22-23.-ik oldalon lévő rejtvényhez szeretnék segítséget kérni.
Köszönöm!
Köszi
Beírom ide,nyerjen aki szeretne
" alt="
">
Megfejtés:1.GYŐR
2.SZÖUL
3.NYÚJTÓ
4.LÓLENGÉS

Megfejtés:1.GYŐR
2.SZÖUL
3.NYÚJTÓ
4.LÓLENGÉS
Csabko!
Végiglapozod az újságot,aztán kinagyítod!De írjál,küldöm a megfejtést!
Végiglapozod az újságot,aztán kinagyítod!De írjál,küldöm a megfejtést!
CBA Magazin rejtvényben tud valaki segíteni? Nem tudom kinyomtatni.
Köszi
Köszi
Szeretnék segítséget kérni a heti Füles 22-23.oldalba.
Köszönöm,megvan.
Csabko
Írtam!
Írtam!
CBA Magazin rejtvénybe tud valaki segíteni? Nem engedi kinyomtatni és így nehéz.
CBA Magazint feltették!
Sziasztok, szeretnék ismét segítséget kérni miskolciaktól vagy a környékén lakóktól. Újfent nem kaptam meg a hét végén a Minapot. Akinek jár az újság, megírná a keresztrejtvény megfejtését? Ez a négyfordulós pályázat negyedik rejtvénye, és enélkül nem tudom beküldeni. Nagyon szépen köszönöm előre is.