McDonalds, Meki
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 28 oldal |
Tigrist keresek a kung fu pandás sorozatból ami a Mc Donaldsban volt
Sajnos lemaradtam a Kung Fu Pandás pandamaciról. Nincs valakinek esetleg cserére, vagy eladásra szánt figurája? De csak a panda érdekelne! Köszönöm
kungfu pandás játékok most a Mc Donaldsban
nagyon jó a panda!
nagyon jó a panda!
Ha gondolod Viki az indonéz McDonalds szettemet elcserélhetjük valamire!
a teszveszen láthatod
a teszveszen láthatod
Azt azért tegyük hozzá hogy csak 11-13 óra között és csak a Régiposta utcában!!!
http://index.hu/gazdasag/magyar/mac080522/
Kedden ismét 43 forint lesz a Big Mac
Kedden ismét 43 forint lesz a Big Mac
Április 29-én minden Big Mac kettőt ér akár menüben akár magában veszed. Azaz egyet fizetsz kettőt kapsz!!!!!
Számítógépes játékok a Mc Donaldsban.
Most Viola tündér van és még valamelyik sárkányos.
Viola tündéres játék nagyon aranyos!
http://www.mcdonalds.hu/Product/HappyMeal.aspx
Most Viola tündér van és még valamelyik sárkányos.
Viola tündéres játék nagyon aranyos!
http://www.mcdonalds.hu/Product/HappyMeal.aspx
ja, és van rántott trapista a happy mealben.. nagyon finom....
begus: köszi.
viki, az oktogonon csak 1 volt.. az arcos
Most konkrétan melyik kettő van nem tudjátok véletlenül? Köszi.
Mcdonaldsba 3 héten keresztül a Happy Meal menühöz most jó kis játékokat adnak.Hasbros mókás társasjátékokat, 4 féle van.Nézd meg:www.mcdonalds.hu
Amúgy ha Veszprémbe megyünk,akkor a Sirályba járunk,szerintem ott az a legjobb.
bbyke!
Nem veszprémi csak tőle 25 km.
Amúgy berhidai pizzéria.
Nem veszprémi csak tőle 25 km.
Amúgy berhidai pizzéria.Nem baj.. egészségesebb és finomabb gyros... és nincs benne étvágyfokozó mint a Mc kajákban 

És már ott tart ez a topik, hogy "Minden,ami NEM Meki! " 

Amikor Krétán voltam, egy hétig gyroson éltünk. Megkóstoltunk mást is, de mindig a gyrosnál kötöttünk ki. Minden helyen kicsit másabb volt, de mind isteni! Mindennap meg tudnám enni.
Istambulban is jó az utcai árusnál,és Strasbourgban is finom volt.
Sőt, még Kaposváron is lehet jó gyrostálat enni, és nagyon finom.
Igaz, hogy a tulaj török, talán azért.
Istambulban is jó az utcai árusnál,és Strasbourgban is finom volt.
Sőt, még Kaposváron is lehet jó gyrostálat enni, és nagyon finom.
Igaz, hogy a tulaj török, talán azért.
Nálunk is van csepelen egy tök jó büfé, kajálda, ott is fincsi gyrost lehet kapni!Mi imádjuk a csipős szószt, mindig azzal kérjük!Pedig már gondolkodtam azon, hogy egyszer nem kérek bele és kipróbálom, de amikor ott vagyok, és kérek mindig csípős lesz belőle!Anélkül nálam elképzelhetetlen a gyros!
Amit itt elrontanak, hogy kevés szószt raknak bele, viszont teletömik husival
Otthon mindig nyomok hozzá majonézt és úgy már isteni
Amit itt elrontanak, hogy kevés szószt raknak bele, viszont teletömik husival
Otthon mindig nyomok hozzá majonézt és úgy már isteni
Mert kicsit savanykásabb, egyébként finom, és egészséges, de ki, hogy szereti. A szerájban egyébként Török gyros van azt jobban szeretem mert vékony tésztája van. Görögországban én is finom gyrost ettem, persze csirkével kértem, nem kecskehússal
Én úgy vagyok vele, hogy itthon is van olyan finom gyros mint ott, ez attól függ hol veszed. A lényege a húsban és az öntetben van, ha zsíros akkor nem az igazi, ha omlósabb a hús vagy jó ropogós na az a jó
A tzatziki öntetet is el lehet rontani, és sosem szabad csípős szósszal kérni.
Emléxem egyszer minusz 7fokban ettem az Örs vezér téren gyrost akkor még a régi gyrosos volt a Sugár elött és nagyon finom volt, és persze olcsó, a mostani valahogy nem az igazi és rettenetesen drága! Na mind1, a lényeg, hogy olyan erős volt, hogy a kabátot lekelett magamról vennem
Én úgy vagyok vele, hogy itthon is van olyan finom gyros mint ott, ez attól függ hol veszed. A lényege a húsban és az öntetben van, ha zsíros akkor nem az igazi, ha omlósabb a hús vagy jó ropogós na az a jó
A tzatziki öntetet is el lehet rontani, és sosem szabad csípős szósszal kérni.
Emléxem egyszer minusz 7fokban ettem az Örs vezér téren gyrost akkor még a régi gyrosos volt a Sugár elött és nagyon finom volt, és persze olcsó, a mostani valahogy nem az igazi és rettenetesen drága! Na mind1, a lényeg, hogy olyan erős volt, hogy a kabátot lekelett magamról vennem