balukapti!
Írtam, de démon jött vissza.

" alt="

">
Írnál nekem?
Énekeld fel K'Naan: Waving Flag című számát!
Te és barátaid egy igazi stúdióban énekelhetitek fel a Foci VB himnuszát. A felvételből 100 db, egyedi borítóval ellátott cd készül.
A felvételre augusztus 23-án kerül sor.
Tesco - Ariel 7,2 kg-ról szóló blokkomat elcserélném elsősorban coke kupakokra vagy shrek bélyegekre, akár lehet vegyesen is. Ajánlatokat priviben várom, más cserét is megfontolok...
adzy
Írtam @-t

" alt="

">
Van 3db coke kodom.
Érdekel valakit?
Az elsőnek szívesen elküldöm.
12 + 1 Coke kódomat 6 Pilótára cserélném.
törpi: nincs mit, számomra az öröm! Nyerj a kódjaimmal legalább 2 notebook-ot! Vagy legyen inkább 3!
6 coke kódot adok 3 pilóta kódért!
vagy?
Demian: örülök,hogy sikeres üzletet köthettünk,köszönöm a bizalmat! Remélem sokan csereberéznek veled!
25 Coke kódot cserélnék
Mit ajánlasz?
Sziasztok!
Van 12 Coke kódom cserére, Apenta, Theodora, vagy Tesco lábmatrica érdekelne 1:1 arányban.
Cserére lenne 1 coke kod.
1 vegeta blokkot szeretnék érte.
Emailen már küldöm is ha kell.
Demian: írtam,kérnék árat,hogy mennyi az annyi,köszi. Ha most nem tudsz írni kb. 17 körül leszek ismét gép előtt
Törpi:
Az adataimat módosítottam, most már látszódik a cím, remélem.
Az meg, hogy ismeretlen vagyok igaz, mert csak most regisztráltam, de valahogy el kell kezdeni, nem?
A fórumot régebb óta figyelem, tudom, hogy Te törzstag vagy. Így hogy a bizalom felálljon, és ha érdekelnek a kupakok akkor emailen elküldöm előre az összeset neked és utólag rendezzük majd az ellenértéket...
Mango: nem jött tőled e-mail,de várom,köszi

" alt="

">
Demian: miután e-mail címed sincs,meg ismeretlen is vagy,így nehezebb üzletelni

" alt="

">
Az 50 kód még megvan és eladó
12 coke kód van cserére
keresek vegeta zöldségtartalmat (podravka-nem jó a 15,5%, roll tym, camelot gotus) és tesco-ariel blokkokat érte
énis keresek coke-kódokat
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások