Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 9172 oldal |
Zsu ! Köszi " alt="">
jojó
Igen!
Szívesen " alt="">
Igen!
Szívesen " alt="">
Nyugtalottó e.mailba értesíti a nyerteset ? Köszönöm a választ ! " alt="">
weber hez csatlakozva én is így számolok Jar promó kapcsán . A tesco pampers játék júniusi végéig tartó játék volt és most október végén kaptam nyertes értesítő email t. Igencsak nem kapkodják el . Talán február környékén küldik ki ennek a promóciónak a nyertesértesítőit
Mindig nyerni akarok.)
Kedves pityesz76,
Ah értem, köszönöm, akkor még reménykedek.
Egy American Tourister bőröndöt. " alt="">
Ah értem, köszönöm, akkor még reménykedek.
Egy American Tourister bőröndöt. " alt="">
Ancsusz17
Az Unilever van mikor 2-3 hét múlva küldi, van mikor hónapok.
De attól függ mit nyertél
Az Unilever van mikor 2-3 hét múlva küldi, van mikor hónapok.
De attól függ mit nyertél
Sziasztok,
Valaki nyert esetleg az Unilever- Tesco vegyi játékán?
még szept.23án nyertem, kérték a blokkot szept.30ig küldjem meg. De semmi visszajelzés. A holnapon az áll a GYIK-ben: Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Röviden pedig ennyit találtam a nyeremény kiküldéssel kapcsolatosan:
A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön.
De még semmi hír. Még velük nem nyertem tényleg nem szokták elkapkodni?
Köszönöm!
Valaki nyert esetleg az Unilever- Tesco vegyi játékán?
még szept.23án nyertem, kérték a blokkot szept.30ig küldjem meg. De semmi visszajelzés. A holnapon az áll a GYIK-ben: Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Röviden pedig ennyit találtam a nyeremény kiküldéssel kapcsolatosan:
A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön.
De még semmi hír. Még velük nem nyertem tényleg nem szokták elkapkodni?
Köszönöm!
jojó!
Mostanában ne várjátok az értesítést!
30 munkanapon belüli sorsolás az november 13 legkésőbb, onnan 60 munkanapon belüli értesítés(jellemzően ki is használják), az meg akárhogy nézem nem idén fog megtörténni.
Mostanában ne várjátok az értesítést!
30 munkanapon belüli sorsolás az november 13 legkésőbb, onnan 60 munkanapon belüli értesítés(jellemzően ki is használják), az meg akárhogy nézem nem idén fog megtörténni.
jojó
köszönöm
köszönöm
Marcsika58!
Igen, én is nyertem. Nem érkezett még meg a nyereményem.
Igen, én is nyertem. Nem érkezett még meg a nyereményem.
Jaj most nézem, hogy borválogatást írtál, az enyém még a bortesztes. Sokkal régebbi.
Marcsika58!
Volt amit megkaptam hamar, de én például pótnyertes voltam utalványra, az még nem jött meg.
Volt amit megkaptam hamar, de én például pótnyertes voltam utalványra, az még nem jött meg.
Tisztelt Fórumozók !
Szeretném megkérdezni, hogy nyert-e valaki Spár borválogatás játékon ?
Megkapta-e a nyereményt ?
Köszönettel:
Szeretném megkérdezni, hogy nyert-e valaki Spár borválogatás játékon ?
Megkapta-e a nyereményt ?
Köszönettel:
agi80 szept.30-án lehetett tölteni .45 mosogatógép + pótnyertesek sorsolása ,lassan esedékes a nyertesek értesítése.
A nyeremények sorsolására a játék lezárulta után kerül sor Lebonyolító 2 irodájában (H-1118 Budapest, Rétköz u.
31. fszt.1) a játék lezárultát követő 30 munkanapon belül. Lebonyolító2 45 nyertest és 225 pótnyertest sorsol ki.
A nyeremények sorsolására a játék lezárulta után kerül sor Lebonyolító 2 irodájában (H-1118 Budapest, Rétköz u.
31. fszt.1) a játék lezárultát követő 30 munkanapon belül. Lebonyolító2 45 nyertest és 225 pótnyertest sorsol ki.
Ani09
Hozzászólás: 2024. október 25. :: 07:27
Igen,párom nyert és tegnap meg is érkezett már
bbsc
Nem tudom, hol nézted, de a lidl oldalán már tegnap este fenn volt, a sorban a 3.:
https://www.lidl.hu/c/szorolap/s10013623
Ahogy egy csomó olyan oldalon is, ahol az akciós újságokat gyűjtik egy csokorba. Pl:
https://akcios-ujsag.hu/
Az aldi rú-t mindig szombaton 11-kor teszik fel.
Bár előbb megjön hírlevélben.
Nem tudom, hol nézted, de a lidl oldalán már tegnap este fenn volt, a sorban a 3.:
https://www.lidl.hu/c/szorolap/s10013623
Ahogy egy csomó olyan oldalon is, ahol az akciós újságokat gyűjtik egy csokorba. Pl:
https://akcios-ujsag.hu/
Az aldi rú-t mindig szombaton 11-kor teszik fel.
Bár előbb megjön hírlevélben.
bbsc
A lidl applikációban már elérhető a jövő hét csütörtöktől érvényes újság
A lidl applikációban már elérhető a jövő hét csütörtöktől érvényes újság
Sada
Szerinted erre nem gondoltam? Tudod a Lidl oldalán meg fent sincs a jövő heti! De néztem máshol sincs .
Szerinted erre nem gondoltam? Tudod a Lidl oldalán meg fent sincs a jövő heti! De néztem máshol sincs .
bbsc
Pl. Lidl következő heti reklámújságában?
Pl. Lidl következő heti reklámújságában?