Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 9363 oldal |
Csak Tefal edényeket küldték még és a Netflix klódokat
pappocs
Én nem .
Nem is láttam még beírva sem .
Én nem .
Nem is láttam még beírva sem .
Nestle pontgyüjtős/beváltós terméket kapott már vki? Még az elején váltottam be Lion termékcsomagot, jóvá is hagyták, de még semmi..
Köszönöm mindenkinek!
Vivcu22 köszönöm szépen .Minden adatot be kell írni ugye?
Samsungom van ,s pennel kézírással kitöltöttem - visszaküldtem ,simán jó volt. Nem kell nyomtatgatni.
😻😉
😻😉
Korcika, szia, én úgy csináltam igen, hogy kinyomtattam, kitöltöttem, és befotózva küldtem nekik. Utaltak is nem sokkal később.
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok !
Aki nyert a Danone nyereményjátékkal pénzvisszatérítést, a nyilatkozatot ki kell nyomtatni és saját kézzel kell aláírni aztán visszaküldeni?
Előre is köszönöm a segítséget.
Aki nyert a Danone nyereményjátékkal pénzvisszatérítést, a nyilatkozatot ki kell nyomtatni és saját kézzel kell aláírni aztán visszaküldeni?
Előre is köszönöm a segítséget.
Köszi. Telefonálgatások után írták, hogy elfogadják az e-mailen beküldött adatokat. Várom a pénzt.
agili 2026-05-26 :: 13:04
Egyik játéknál én is így jártam, és írták, hogy be kell lépni az adott játék oldalára, utána vissza az értesítőre, és akkor már fel tudtam tölteni az adatokat. Egy próbát megér, hátha így sikerül neked is!
Egyik játéknál én is így jártam, és írták, hogy be kell lépni az adott játék oldalára, utána vissza az értesítőre, és akkor már fel tudtam tölteni az adatokat. Egy próbát megér, hátha így sikerül neked is!
marcsu13 2026-05-26 :: 12:35
Sziasztok!
Kaptam értesítést, hogy nyertem 10.000,- Ft-ot a MIZSE játékon, küldjem be a bankszámlaszámot, stb. 27.-ig. Elküldtem e-mailben az adataimat. Egyszerűen nem lehet beküldeni a nyomtatványon, most írtam még másik e-mail is várólistára került. Betelt a postafiókjuk?
Még nem jártam így egy játékban sem, valakinek valami ötlete?
Köszi előre is.
Sziasztok!
Kaptam értesítést, hogy nyertem 10.000,- Ft-ot a MIZSE játékon, küldjem be a bankszámlaszámot, stb. 27.-ig. Elküldtem e-mailben az adataimat. Egyszerűen nem lehet beküldeni a nyomtatványon, most írtam még másik e-mail is várólistára került. Betelt a postafiókjuk?
Még nem jártam így egy játékban sem, valakinek valami ötlete?
Köszi előre is.
Sziasztok.Kapott már valaki a Sportszelettől utalást.(150000 ft) Én voltam a legelső nyertes ,febr 2 án ,de még semmi 😪
Járt már úgy valaki az Univer-rel, hogy nem fogadták el a blokkját?
Még jó hogy most derült ki, nem a fődíjnál küzdök velük. Van a blokkon 1 Univer mustár, 1 ketchup, és 2 chili szósz(ezt nem fogadják el), ami így van kiírva, hogy Un chili 280/265. Nekem egyértelmű, nekik ezek szerint nem.
Még jó hogy most derült ki, nem a fődíjnál küzdök velük. Van a blokkon 1 Univer mustár, 1 ketchup, és 2 chili szósz(ezt nem fogadják el), ami így van kiírva, hogy Un chili 280/265. Nekem egyértelmű, nekik ezek szerint nem.
Klau980802
Köszi....több már nem hiszem hogy lesz, mert vége a játéknak lassan
Köszi....több már nem hiszem hogy lesz, mert vége a játéknak lassan
Mostanában nyert valaki az Everydayme-vel? Talán egyszer olvastam itt a fórumban egy nyertest ( Vágási 2,0?) Régebben többünknek kedvezett a szerencse… Vagy pedig megint elhúzódnak a sorsolások.
agi80 - éjfélkor, de 0:01 perckor se volt már..
" alt="
">
" alt="
">sziasztok ismét nestlé :-) aki ma váltott be tefál edényre pontokat mikor volt aktív, mikor lehetett beváltani? 6.50-kor néztem de akkor má hűlt helye volt csak :-)
OK. Egy kicsit összezavarodtam.
A Kometa grill kezdődött ma, nem a Nádudvari.
A Kometa grill kezdődött ma, nem a Nádudvari.
Nem ma vettem, pár napja, és a feltöltés másnapján értesítettek. De nálunk a városban a Privát Max bolt minden nap este nyolcig nyitva van, ilyenkor is.
Hol vettél ma grillkolbászt?