lindababa
Még el sem kezdődött a játék, de már fenn volt a wny főoldalán.
Benne volt a wny hírlevélben is.
Minya Hozzászólás - 2007. május 23. :: 20:21
Főoldal és www.hok-plastic.hu
lindababa Hozzászólás - 2007. május 23. :: 20:17
A tv2-n hírdetik a www.hoc-plastic.hu játékot. Nekem nem talál ilyet a gépem. ti tudtok valamit róla?
krysztasz
Nem biztonsági okoból. Egyszeűen azért, hogy ne kelljen kézzel írogatni minden egyes pályázathoz az összes adatunkat. És így tuti olvasható. Még nekik is.
És nem cetlit, hanem egy A/6-os, levlap méretű adatlap.
Paint
Eddig még nem kaptam mailt!
valaki tudna nekem képet küldeni a strandszettről? előre is köszönöm!
Szabcsina írtam Neked rudi ügyben...
Ha több haribos dolgom jön akkor egybe teszik, egy csomagba vagy kettőbe? Most jelen esetben egy óra, és egy töri a kérdéses, mert jött egy "nagyalakú" küldemény értesítő, és vajan az óra is benne van?

megvan a bókkártya a netről.
A bélyegzősről kérdeznék. Miért is tesztek a borítékba még külön cetlit?Ha vki más útközben felbontja, akkor egyszerűen kidobja a cetlit, megcímzi a saját borítékját, beleteszi a szelvényeket, blokkokat és kész. Ok, a blokkot le bélyegezhetjük,de a cimkéket elég nehézkes, mert vagy olvasható vagy nem. Én inkább filccel ráírom az adataimat a cimkékre, és kész. Igaz, ez is nagy meló, pl. a spar autóknál egy pályázatnál 15x.

Remélem, meglesz a munkám gyümölcse.
Szóval, a bélyegző szerintem is jó ötlet a borítékra, de ezt a kis papírkát nem értem.

Köszönöm bobi!

szabcsina
A nyertes sms-ben egyértelmüen az eredeti blokkot kérik,én azt küldöm be !!!
Valaki nyert a snowfox reklémújságjával Erdei Zsolt világbajnoki meccsére jegyet???
Engem ma hívtak, hogy nyertem, de csak 1 db-ot.
Valaki más esetleg nem nyert? Cserében egyezkedhetnénk vagy átadnám vagy átvenném.
Henkel - Match játékhoz eredeti, vagy fénymásolt blokkot küldtök be?
vki letöltötte a netről a bókkártyát? Ha az ízbomba oldalról töltöm le, akkor egy a4 lapot fog nyomtatni? Úgy értem, jobban szeretnék vmi kisebbet. Ha van vkinek kisebb méretű, mert már kinyomtatta, küldje már el legyenszíves emailbe. Vagy ha tudja vki a választ, hogy pdf-ből hogyan tudok másolni wordbe. A hagyományos módon nem megy, mert nem jelöli ki. Ha kattintok a mindent kijelölre, akkor pedig a másolás gomb nem aktív.
Hugi71!
Milyen a scoobys bögre?
Ha kapott valaki Budán/Pesten Hunnia Mosolyt, írja már meg, hogy hol. Előre is köszi!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!!

Én itt rendeltem meg, nem tudom, hogy máshol mennyi :
http://www.belyegzo-shop.hu/
Igen ez is jó ötlet.

délink, én egy bélyegzőt haszálok, amin csak név és cím van. Ezt nyomom a borítékra és a blokkokra. A borítékba ( sada ötlete alapján ) teszek egy lapot, amin név, cím, e-mail és telefonszám is szerepel. Sőt a vk beküldős játékoknál ( Nestle, Piroska ) erre ragasztom fel a vk-okat.
délink: szerintem elég az olcsóbb is mert így is elég drága. 3 soros elég (kicsi). Érdemes kettőt csináltatni, az egyiken csak név cím, a másikon amit csak belül használsz név, cím, telefonszám e mail cím. Adatváltozás esetén elég csak a gumit lecseréltetni az kb. 1000 Ft. De ha tudsz szerezni valahonnan nem használatos bélyegzőt akkor az is jó cseréltesd le csak a gumiját a megfelelő adatokkal azt jól van.
Van valami bélyegzős nyereményjáték is nézz utána ha esetleg érdekel.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások