Köszönöm Smile

rika1! Még én sem kaptam meg.
Viszont Minya levele megjött,nagyon szépen köszönöm.
Marycsiga
köszönöm a választ

Éci! Nem, azt majd később küldik, legalábbis "magnes" tegnap ezt írta, ő régebben nyert már a játékukon.
Csak most tudtam géphez ülni.Pálma cseréje megjött.
Galéria!
Tőled nincs levelem.
Éci: dehogy kellett volna! Csak annak aki nyert. De egy 50 ezres utalványt nem fognak csak úgy simán küldeni. Azt biztos külön küldik tértisen.
rika1,még én sem kaptam nutellát.
anianya
A Bramacban kellett volna lennie IKEA utalványnak ? Az enyémben sem volt !
kapott már valaki Nutellát a mindmegettétől? még húsvéti játék volt...
2 x 5.000 Ft-os COOP vásárlási utalvány

Haribo törölköző! Élénk narancssárga-fehér csíkos, és színes macik vannak rajta. Az anyaga olyan plüssös, 100% Cotton, mérete 80x160cm.
Paint
nem írtam mailt. én kértem, hogy mailben jelezd,mert nincs időm mostanában webezni
akkor lassan kerestethetem.talán a múlt héten megy le a 10 nap.
kedden hozzám is befutott egy elkóborólt globusz fémdoboz!

szamimami
Nem nyertem, csak reklamáltam nekik hosszú ideig, hogy miért nem nyertem Kinder Pinguit, amikor elsején adtam fel, és az aki másodikán feladta, az viszont nyert!Hosszú levelezgetés után, gondolom, hogy befogják a szám

, felajánlották, hogy küldenek egy termékösszeállítást, mivel Pinguit nem tudnak küldeni!De így jobban jártam, kb. 6000Ft-os a csomag!Összeszámoltam!

szia tudsz nekem segíteni hogy hogy jutottál discoveris mágneshez. ölnék is érte..... :-) köszi. ani82@mailbox.hu
én sem kaptam még meg..... :-(
meli nem jöt meg a kutya mutya

és nem kaptam mailt Tőled.
Hol járhat az én kutya mutyám...

nem posta, személyesen kellett átvenni:
a télen nyert Tuti vitaminos síléc. Mint kiderült nem postázzák sem a sílécet, sem a bobot, elvileg küldtek ki értesítő levelet, de én nem kaptam. Lehet, hogy más is járt így?
mi van a DM levélben, mert én még nem kaptam?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások