Chappi 30/0
Ezt nem hiszem!
Jéééé most újra elolvastam a Garniertől reggel kapott levelem és én a Garniertől egy átforwardolt levelet kaptam, Lakatos Erikának címezve.

De én nem Lakatos Erika vagyok. Akkor nekem hány pályázatom érkezett be?
Enethy!
Kitöltöttem januárban a pedigreet a neten és két héten belül itt volt a csomagom!
ildicc,én is ezt a választ kaptam.
No, itt vagyok
Megkaptam a második válaszom is, miszerint továbbítja a problémám a Garnier felé, aztán majd ők írnak nekem...
Nesze semmi, fogd meg jól.
Évi**, köszi szépen, az teljesen elkerülte a figyelmem.
Minya, előbb a Kérdéseket olvastam, csak most ugrottam ide. Ildi oda írta be, hogy 14-ből 1 pályázatát regisztrálták
Én még múltévben rendeltem mintacsomagot a pedigretől.Nem küldték januárban,februárban felhívtam őket,azt ígérték március elején küldik nekem is és anyukámnak is és már lassan április és semmi.Kezdem azt hinni,hogy csak az adatokat akarták.Persze tudom páran kaptak,de ismeretségi körömből senki.Nektek tapasztalat?
ildicc, neked nem válaszoltak ?
igaz én csak 1 et küldtem be,de akkor is.
Nekem 8 beküldött pályázatból 2 volt a kalapban. Most válaszoltak.
Most mérges vagyok,kaptam választ a Garniertől:
"Sajnos pályázatát nem találjuk a Szervező által küldött adatbázisban"
Akkor hol van?Neten küldtem be.

...és mert nem nyertetetk ezért azt gondoltátok be sem érkezett a pályázat? Akkor ezek szerint postán érdemes beküldeni....
Lassan az a nyeremény, ha beérkezik.... hát óriási....
Paint
Minya Hozzászólás - 2007. március 21. :: 12:32
igazából bántó dolog, hogy a beküldött kód nem is szerepelt a sorsoláson, bár én nem hivtam fel őket. Örülök hogy nyertünk, ez a második nyeremény az idén a Knorr evőeszköz készlet után. Szerintem nem törvényszerű hogy mindig ugyanazok nyerjenek. Egyébként gratulálok minden nyertesnek, akármivel is nyertetek

Miért kérdezitek meg, hogy szerepelt-e a sorsolásban? ...és ha esetleg kiderül mégsem, majd megmondják?
Ani-ha:
12:54 perckor elküldött levelemre még nem válaszoltak.
Meglepően gyorsan válaszolt a garnier a kérdésemre, a pályázataim szerepeltek a sorsolásban.
Ti milyen választ kaptatok?
Minya,
légyszi írd meg nekem is hol érdeklődtél....
Én is neten küldtem be, és jött visszaigazolás, de nem ártana rákérdezni....
Előre is köszi!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások