Segítséget szeretnék kérni, a Magánnyomozók Szövetségében vagyok, de bárhova kattintgatok semmit nem történik a 2 soros üzeneten kívül, hogy "majd hív ha ráér!" Tegnap feladtam, de ma sem jutottam tovább.
Köszönöm, ha valaki segít.
nekem azt írja, h a 3. forduló nov 6-tól elérhető. ez így hülyeség, nem?
tea-pot
akkor nem indulsz a fődijért ami 10db ipod
én kérek egy kis segítséget. botond irodájában mi a teendő?
köszi!
Légyszíves valaki segítsen, mert a takarító nős résznél megakad a játék nem enged semmit csinálni. A papírt még megtaláltam nála,de onnan nem jutok tovább.
köszi
Ha fejből ki tudom tölteni a kvízkérdést jól, akkor nem is kell kutakodni a játékkal? (Mert kitöltés után gratull és mindja, hogy folytatás a köv. fordulóban)
Na addig oké, hogy elolvastam az e-mailt a buliról de onnan hogyan tovább???
Légyszi valaki...
Kérhetnék egy kis segítséget valakitől ?
Ebben a fordulóban most nekem nem megy. Valaki segítene ? Már mindent próbáltam, de azt hiszem ,semmire sem jutottam
Áron hogyan tud értesíteni az eredményről?
Segítsen valaki légyszi

A végén csak sikerült megoldanom

Segítsetek légyszi! A kvízre megtaláltam a válaszokat, de csak egy dolgot tudtam begyűjteni és tovább nem jutok!
Hello!
plz segítsetek: nem tom,hogy elakadtam,vagy végeztem.
Mindenhol voltam,mindent leadtam,de olyan befejezetlen..
Hofi én csak a legvégén láttam,úgyhogy nincs,ezért tartott tovább mig megcsináltam,mert vártam a nyilakat.
Ebben a fordulóban nincsenek nyilak?
ha még nem kaptatok segítséget írjatok, segítek.
én elakadtam pedig azthitem teljesen kész vok..:S
aki tud légyszi segítsen köszi...

én már a legelején elakadtam, a miben segítheteknél? valakit megkérhetek, hogy segítsen elindulni. Előre is köszönöm
hello
ha valaki már kész van a 2. fordulóval attol kérnék 1 kis segítséget...elöre is köszi

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások