szindilu
Én már egy korábbi LIDL-játéknál 10 e ajándékkártyán kaptam,
tuti már így fogják küldeni.
Sok szerencsét

" alt="

">
Köszi Rita21, most igazán megnyugtattál XD
Hihetetlen, hogy még a saját áruházláncuk utalványait, ajándékkártyáit sem tanítják meg használni... Na, mindegy, azért próbálkozunk majd a játékon és technikailag nem én szívok majd a beváltással, hanem a pénztáros és a mögöttem állók a sorban, már sikerült kibújnom abból a rossz beidegződésből, hogy kellemetlen, ha feltartom a sort

" alt="

">
Én jártam már úgy hogy egy egyszerű plasztik ajándékkártyát se tudták hogy kezeljenek és ez nem lidl . Ez nem azon múlik hogy papir e vagy plasztik kártya hanem hogy vannak betanítva a dolgozók. Én is voltam kasszás szóval van némi tapasztalat. Ha be vannak normálisan tanítva és minden el van magyarázva mit hogyan kell akkor nem lehetne ez probléma.
Ha lehet hinni a Lidl újságban szereplő képnek, akkor idén végre nem a papír alapú Lidl utalványokat osztják majd nyereményként a Milka újságban, hanem az ajándékkártyás formát. Szuper lenne. Előző két évben mindig sikerült 1-1 alkalommal nyerni és mindig kínszenvedés volta a papír alapú utalványok beváltása, mert hiába jártam velük véletlenszerűen legalább 4-5 üzletben (mindig apránként költöttük el), soha egyik pénztáros sem tudta, hogy hogy kell őket "használni", mindig percekig feltartottuk emiatt a sort, hogy kiderítse, készpénzként kell beütni (én már a végére rutinosan mondtam is, de hát nekem nem hihet csak úgy...). Nem is értettem, hogy lehet kibocsátani olyasmit, amit aztán a saját pénztárosaik nem tudnak lekezelni...Pedig ez a kártyás formájú dolog már egy ideje forgalomban van.
Célt ért a sok @nyázós komment.
Holnap reggel újra sorsolnak a Retro Rádióban 1.000.000,- Ft-ot.
Akkor azt kívánok.... 💗❤️💓💕💖
Meg megmaradjon a három nagyit akartam írni.
Paintuci, akik most vásárolnak, szerintem ott végig viszik, vagy kitolják a játék hosszát.
De a sorsolás meg lesz.
Néha tényleg felköltöznék...de csak néha.
Szeretet és egészséget kívánj.
Meg maradjon a három nagyi.
Sok szerencsét nektek és mindenkinek.
(Egyébként lehet jönni Pestre lakni, tudok jó pár eladó kérót. Meló is akad.)

" alt="

">
kiminoel ha nyerek vmi jót, veszek Nektek kariajit...

" alt="

">

" alt="

">
(Bár szerintem a plázákat bezárják, nem tom a játékokkal mi lesz...)
A mammutos meg halál... dehát ne csodálkozzunk Maxxon csinálja.
Hosszú sor egy hosstesz.
Sorszám ráír, azt beírják egy füzetbe. Értem én azért hogy nehogy egy hosstesz odaadja a szelvényt ismerősének, vagy lenyúljanak belőle aki ügyes a pult alól.
Na de nem lenne elég egy pecsét rá, vagy egy aláírása a hosstesznak?
De jövőhéten már 2 hosstesz lesz. Állítólag.
Jó ez az Auchan-Bizalomkártyás sörös/boros játék.
Ezt kéne csinálni mindenhol. Véget érne a pénztárosok/biztonsági őrök és egyéb gyűjtögetők hatalma.
Gyors válasz !

" alt="

">
A jelzett problémát észleltük, kollégiánk folyamatosan dolgoznak a probléma elhárításán annak érdekében, hogy önök újra átélhessék a játék élményét.
Kérjük, látogasson vissza később is oldalunkra, mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb meg tudja tenni feltöltéseit.
Köszönjük szíves megértését!
Szívélyes üdvözlettel:
„Kinder® – Nyerjen játszva, és lepje meg gyermekét egy új hobbival!” promóció csapata
Minden PICK márkatermék rész vesz, de egyszerre legalább 2 db-ot szükséges vásárolni, minimum 500 Ft összértékben, és a pénztárgép által rá kell nyomtatva lenni a bizonylatra a PICK márkatermék megnevezésének.
Üdvözlettel:
A PICK csapata
csak hogy kerek legyen a sztori:
Ma végre megérkezett a Tökéletes mosáson nyert 20 ezres utalvány

" alt="

">
Kb. 10 email, 3-4 telefon, 8 sms, valamint 2 hét kellett hozzá, de végül sikerült egy jó címre feladniuk, ahol ma reggel sikeresen átvettük

" alt="

">
Szeretem nagyon a spar-milka blokkfeltöltésének egyszerűségét.

" alt="

">
Jó lenne, ha példát venne róla pl. rio mare csapata, de bárki aki fotót kér, és kb. az önéletrajzomat is.
Természetesen nem vagyok ellene a csalás kiszűrésének, de az hogy nem működik bármilyen böngészővel, fotót töltsek fel, válasszam ki melyik a termék az nekem már kicsit túl van lihegve,
pl. lays chips
Írtam nekik, hogy hogyan töltsem fel a tejfölös és nem tudom milyen chipsemet. Mi volt a válasz? Fromage. Tanultam franciául, így nem áll össze a kép, hogy a sajt alatt mit keres a tejföl?
Persze lehet levelezni, érdeklődni, vagy kidobni a blokkot. Jah és tudom, nem kell mindennel játszani.

" alt="

">
Nem kaptam visszajelzést, nem is használtam a chatbotot eddig, azt sem tudtam kell-e kapnom. Igazság szerint nem is izgat a dolog, összesen 1 zacsival vettem, hogy esély meglegyen,. Vagy bejön vagy nem, utóbbi időben inkább nem, de majd fordul a kocka

" alt="

">
agili 2020-10-01 :: 13:40
kirri!
Kaptál róluk visszaigazolást? (Én tegnap órákig próbálkoztam mire sikerült felvinnem az utolsó kódjaimat, kaptam róluk e-mailt is.- fac-on nem tudtam, mert nem vagyok reg. Erre ma kaptam egy másik üzenetet az eddig feltöltött kódjaimról, amin a 2 utolsó már nem szerepel. Akkor ez most hogy lehet? Tegnap még ott volt, ma meg már nem? De már elengedtem az egészet,.... nem foglalkozom vele. Írni nem érdemes nekik, mert a játék elején írt 2 kérdésemre sem válaszoltak, akkor minek?)
Nem mondtam ilyet!!!!! De nekem végig működött a messenger felületén. Egyébként ez ilyen érdekes dolog, nálam végig ment a tesco-s coca cola, akkor is amikor mások panaszkodtak, viszont az utolsó két napban nemhogy nem működött, hanem a tesco - tchibo nyerteseit adta be a cola nyertesek helyett, és a feltöltéskor csak pörgött-pörgött.....
Biztos balfék vagyok, de tegnap este és délután nekem nem működött

" alt="

">
messengeren keresztül folyamatosan működött elvileg...
Csak azért írtam az "elvileg"-et, mert visszaigazolás egyről jött csak az utolsó 2 napban, nekem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások