Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 244 oldal |
(Az utolsó kettő igaz negatív.)
Jó ez a burger játék csak az a baj vele 500ftos blokkot lehet találni, meg a maxxon csinálja.
Akkor elcseszték a matricás szóróanyag hátulját.
Köszönöm pappocs
" alt="
"> ,örülök,hogy segítettem !!! Minden jót kívánok !
" alt="
">

Nagyon pozitív Jojó Lidl- Milka vásárlása! Jól esett a segítsége/ kedvessége!
Feri
Az Intersparban ki van írva nagy táblán, hogy a karácsonyi édességekre is fel lehet használni!
Az Intersparban ki van írva nagy táblán, hogy a karácsonyi édességekre is fel lehet használni!
Lidl - Milka
A rendszer első körben is kéri a nyugtaszámot. Nó mór dupla feltöltés.
Spar - 25%-os matrica
Azt írja a hátulján,hogy karácsonyi édességekre nem lehet felhasználni de a tibi szaloncukorra mégis.
A rendszer első körben is kéri a nyugtaszámot. Nó mór dupla feltöltés.
Spar - 25%-os matrica
Azt írja a hátulján,hogy karácsonyi édességekre nem lehet felhasználni de a tibi szaloncukorra mégis.
szindilu
Ok! Legyen így!
" alt="
">
" alt="
">
Ok! Legyen így!

Zsuzsa Nr.1. köszönöm és az infót is, neked is sok szerencsét, legyen egy jó kis hajrá így év végére!!!
" alt="
">

szindilu
Én már egy korábbi LIDL-játéknál 10 e ajándékkártyán kaptam,
tuti már így fogják küldeni.
Sok szerencsét
" alt="
">
Én már egy korábbi LIDL-játéknál 10 e ajándékkártyán kaptam,
tuti már így fogják küldeni.
Sok szerencsét

Köszi Rita21, most igazán megnyugtattál XD
Hihetetlen, hogy még a saját áruházláncuk utalványait, ajándékkártyáit sem tanítják meg használni... Na, mindegy, azért próbálkozunk majd a játékon és technikailag nem én szívok majd a beváltással, hanem a pénztáros és a mögöttem állók a sorban, már sikerült kibújnom abból a rossz beidegződésből, hogy kellemetlen, ha feltartom a sort
" alt="
">
Hihetetlen, hogy még a saját áruházláncuk utalványait, ajándékkártyáit sem tanítják meg használni... Na, mindegy, azért próbálkozunk majd a játékon és technikailag nem én szívok majd a beváltással, hanem a pénztáros és a mögöttem állók a sorban, már sikerült kibújnom abból a rossz beidegződésből, hogy kellemetlen, ha feltartom a sort

Én jártam már úgy hogy egy egyszerű plasztik ajándékkártyát se tudták hogy kezeljenek és ez nem lidl . Ez nem azon múlik hogy papir e vagy plasztik kártya hanem hogy vannak betanítva a dolgozók. Én is voltam kasszás szóval van némi tapasztalat. Ha be vannak normálisan tanítva és minden el van magyarázva mit hogyan kell akkor nem lehetne ez probléma.
Ha lehet hinni a Lidl újságban szereplő képnek, akkor idén végre nem a papír alapú Lidl utalványokat osztják majd nyereményként a Milka újságban, hanem az ajándékkártyás formát. Szuper lenne. Előző két évben mindig sikerült 1-1 alkalommal nyerni és mindig kínszenvedés volta a papír alapú utalványok beváltása, mert hiába jártam velük véletlenszerűen legalább 4-5 üzletben (mindig apránként költöttük el), soha egyik pénztáros sem tudta, hogy hogy kell őket "használni", mindig percekig feltartottuk emiatt a sort, hogy kiderítse, készpénzként kell beütni (én már a végére rutinosan mondtam is, de hát nekem nem hihet csak úgy...). Nem is értettem, hogy lehet kibocsátani olyasmit, amit aztán a saját pénztárosaik nem tudnak lekezelni...Pedig ez a kártyás formájú dolog már egy ideje forgalomban van.
Célt ért a sok @nyázós komment.
Holnap reggel újra sorsolnak a Retro Rádióban 1.000.000,- Ft-ot.
Holnap reggel újra sorsolnak a Retro Rádióban 1.000.000,- Ft-ot.
Akkor azt kívánok.... 💗❤️💓💕💖
Meg megmaradjon a három nagyit akartam írni.
Paintuci, akik most vásárolnak, szerintem ott végig viszik, vagy kitolják a játék hosszát.
De a sorsolás meg lesz.
Néha tényleg felköltöznék...de csak néha.
Szeretet és egészséget kívánj.
Meg maradjon a három nagyi.
Sok szerencsét nektek és mindenkinek.
De a sorsolás meg lesz.
Néha tényleg felköltöznék...de csak néha.
Szeretet és egészséget kívánj.
Meg maradjon a három nagyi.
Sok szerencsét nektek és mindenkinek.
(Egyébként lehet jönni Pestre lakni, tudok jó pár eladó kérót. Meló is akad.)
" alt="
">

kiminoel ha nyerek vmi jót, veszek Nektek kariajit...
" alt="
">
" alt="
">
(Bár szerintem a plázákat bezárják, nem tom a játékokkal mi lesz...)
A mammutos meg halál... dehát ne csodálkozzunk Maxxon csinálja.
Hosszú sor egy hosstesz.
Sorszám ráír, azt beírják egy füzetbe. Értem én azért hogy nehogy egy hosstesz odaadja a szelvényt ismerősének, vagy lenyúljanak belőle aki ügyes a pult alól.
Na de nem lenne elég egy pecsét rá, vagy egy aláírása a hosstesznak?
De jövőhéten már 2 hosstesz lesz. Állítólag.

(Bár szerintem a plázákat bezárják, nem tom a játékokkal mi lesz...)
A mammutos meg halál... dehát ne csodálkozzunk Maxxon csinálja.
Hosszú sor egy hosstesz.
Sorszám ráír, azt beírják egy füzetbe. Értem én azért hogy nehogy egy hosstesz odaadja a szelvényt ismerősének, vagy lenyúljanak belőle aki ügyes a pult alól.
Na de nem lenne elég egy pecsét rá, vagy egy aláírása a hosstesznak?
De jövőhéten már 2 hosstesz lesz. Állítólag.
Jó ez az Auchan-Bizalomkártyás sörös/boros játék.
Ezt kéne csinálni mindenhol. Véget érne a pénztárosok/biztonsági őrök és egyéb gyűjtögetők hatalma.
Ezt kéne csinálni mindenhol. Véget érne a pénztárosok/biztonsági őrök és egyéb gyűjtögetők hatalma.