Oda van írva? Nincs! Akkor küldik!

" alt="

">
Én is észrevettem hogy beszürkült a 2 figura. Eddig (legalábbis tegnapig még) csak a kisördög szürkült be, de mostmár a nyúl is eltűnt...Talán lesz egy új játék, hogy "Keressük meg a Prizee kabalákat"...

" alt="

">
morticica: nem küldik ki! Azért is van odaírva hogy France and Belgium only.
A baloldalit választva nekem is postázták már a füzetemet. Csak nem ért még ide

" alt="

">
Gondoljátok, hogy a csokifondüt kiküldik hozzánk? Én is szeretnék, de nem merek sorba állni érte, mert az van odaírva, hogy Franciaország és Belgium

" alt="

">
marycsiga: ha kell az aji akkor a baloldalit kell választanod!!!! Én is azt tettem, meg is kaptam a pingvinem.
na én meg tegnap jól elfelejtettem belépni és a 2havi sorbán állasaimnak harangoztak

" alt="

">
csigusz
én a bal oldalit választottam, de minden rendben volt, utána kiírta a címem, és ok.
holnap sorra kerülök a prizeen ajiért,de most már fogalmam sincs,hogy mit jelöljek,mert tesóm a baloldalit választotta,és mégis prizeeBay van az aji mellett

" alt="

">
Akkor én ezt nem olvastam, na mindegy azért bent maradok a sorba, hátha valami csoda folytán sorra kerülök. De azért a kirakatba is mindennap beteszem, hátha összejön.

" alt="

">
hajnali 6kor álltam be a penért, akkor kelek..

" alt="

"> arany ranggal..
asszem arany ranggal 1 nappal elöbb beállhatsz.
fonduért is bent voltam ott vmi 300 körül épp ma léptem ki..
tök értelmetlen ott várni a semmiért..

" alt="

">
Én véletlenül vettem észre, sajna nem mindig van időm a fórumot olvasni

" alt="

"> De amikor érszrevettem a sorban, rá kb 1 hétre jelent csak meg a butikban. Pedig tényleg 1 nap különbség szokott lenni a két hely között...
krida
Hozzászólás - 2009. április 16. :: 20:58
pen is van
krida
Hozzászólás - 2009. április 16. :: 20:48
prizee butikot figyeljétek, sorsolásba van csoki fondü..
gondolom hamarosan a butikban is lesz

" alt="

">
én 504. vagyok a penért.
nem figyeltetekm beirtam hogy lesz a betétel elötti napon

" alt="

">
először felteszik sorsolásra, majd másnap hajnalba a butikba is.
Capucci, ez nem új, már jó egy hónapja fent van

" alt="

"> Ha megnézed majdnem 8000-en állnak sorba érte

" alt="

"> Én mkor észrevettem, még csak 3000-en voltak a sorban, de már akkor sem álltam be érte

" alt="

">
Ha jól láttam akkor van a prizeen pendrive, nekem tetszik.

" alt="

">
Gyors be is álltam a sorba érte.
MÁS:
Miért szürkült be a prizee tetején a nyuszi meg az ördög?
Köszi a választ, de ma már engedte, pedig nem volt több bubzom.
Találtam egy oldalt, nem tudom ismeritek-e, egész jó a butik és sokféle kód van.
Link a refemmel: http://www.grat-os.com/index.php?p=morticia
Ha pont annyi bubzod van, amennyit fel szeretnél használni, akkor az még kevés. Kell, hogy legyen "tartalékod". Szerintem már 0,05 bubz is elég.
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Már 3 ajándékért állok sorba a Prizee-n, és most összejött 10,9 bubzom, gondoltam sorba állok egy plüssért. De nem engedi. Meg tudjátok mondani, hogy miért? Lehet azért, mert most várok egy halra meg egy ördögre, és így harmadik plüssre nem enged? Mert más ajándéknál sorba állhatnék. Légyszi, mondjátok meg mitől lehet. Köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások