A Kinderes 3D-s letölthető makettekekből nekem csak a dzsungeles van meg, de több kódot nem töltök fel. Esetleg vki át tudná küldeni a többit emilben?
Köszi.
Sziasztok!
Sparos matricákat kalapoznék a kislányomnak és a keresztlányomnak.
Köszönettel.
Delikát blokkokat kalapoznék ápr. 17-ig gyermekeim osztályának szkennelve vagy fotózva. Nyerés esetén a postát állom! Köszönöm.
Sziasztok!
Ha esetleg valaki nyer(t) a Bébi Úr mozira, premier előtti vetítésre 2017. április 12. (szerda) 18:00, Cinema City Aréna és nem tud elmenni, gondoljon rám, a fiamat szeretném elvinni rá.
Köszi előre is.
Én is szívesen fogadnék sparos 5 e Ft feletti blokkokat, aki már esetleg nem tudja felhasználni.
Pár db sága blokkot vagy sport szelet kódot fel tudok ajánlnai cserére.
Köszönöm!!
Sziasztok!
Ma éjfélig spar-osztálykirándulás játékhoz kalapoznék 5000 Ft feletti blokkokat vagy megköszönöm ha feltöltöd, emailben elküldöm a részleteket.
Köszi!
Ha valaki nyert a ma esti mozira a westendbe és nem tud elmenni, akkor szívesen elmegyek helyette, mert
"Az ember néha filmszínházba vágyik,
ha az egész élet az idegzetére mászik.
Rámfér már a mozi nagyon,
hogy ki ne ugorjak az ablakon."

" alt="

">
Sziasztok!
Delikátos blokkokat kalapoznék az osztályomnak. Jó lenne egy osztálykirándulásra valót összegyűjtenünk. Nagyon rendes gyerekek, de anyagilag nincsenek túlságosan eleresztve.Ha van fel nem használt kódod, annak nagyon örülnénk. Előre is köszönöm a nevükben.
Sziasztok ! Belvita blokkért kalapoznék.
Sziasztok!
Ha valakinek nem aktuális az esküvő, és megveszi a JOY magazin februári számát, akkor szívesen venném, ha elküldené a Daalarna menyasszonyi ruha játék egyedi kódját.

" alt="

"> Jó lenne nyerni.

" alt="

">
Köszönöm!
18 db Coop pontot szeretnék kérni, ha lenne valakinek felesleges
Ha valakinek nem kellene az ma megjelent februári Joy magazinból a menyasszonyi ruhához a kód (3. oldal) , én nagyon szívesen szívesen elfogadnám!

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
3lidl pontja lenne vkinek?
Én is elfogadnék egy Cinema City 1+1 mozikupont

" alt="

">
Küldtem neked 1-et!

" alt="

">
Cinema City 1+1 mozikupont szeretnék kalapozni.
Lidl matricàkat keresek. Ha valakinek lenne 1-2 felesleges.....
Szia Szandra.
2 matricát fel tudok ajánlani...
Cinema City 1+1 mozikupont szeretnék kalapozni.
Esetleg tudok adni 1+1 közepes popcorn kupont (az lett bőven...

" alt="

"> )
Sziasztok!
Coop pontokat kalapoznék, ha valaki nem gyűjti, gondoljon rám! :-)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások