Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 2034 oldal |
QR kód
Ha, valaki szeretné, elküldöm a fotót...
Írtam a Penny P&G Játékszervezőknek, ma válaszoltak, dolgoznak a hiba elhárításán.
Valaki azt írta be, hogy a terméken lévő nyakbaakasztón lévő QR kóddal sikerült beküldenie.
Napok óta nem tudom feltölteni a Tanqueray blokkomat.
"Jelenleg belső szerverproblémát tapasztalunk.
Próbálja meg frissíteni az oldalt, vagy térjen vissza később."
08.01. a határidő. Ezeket az ötleteket hiába próbálgatom. Milyen más megoldás jöhet még szóba?
"Jelenleg belső szerverproblémát tapasztalunk.
Próbálja meg frissíteni az oldalt, vagy térjen vissza később."
08.01. a határidő. Ezeket az ötleteket hiába próbálgatom. Milyen más megoldás jöhet még szóba?
TOPJOY - nálam még engedi tölteni
Topjoy máig van írva. Még hagytam egy blokkot a végére, de azt írja lezárult... :@
A debreceni Aquaticum-ba való belépés másnak is ennyire körülményes volt mint nekünk? Telefonon egyáltalán nem tudták beolvasni a QR kódokat(2 különböző telefonról sem), már majd megfőttünk abban a levegőtlen helyiségben a gyerekekkel a nagy tömegben, végül le kellett írnom a neveket, amikkel vásároltam a jegyeket, így engedtek be. Mindenhol csak diákok, akik lassúak voltak, és mindennel rohangáltak segítséget kérni. Nem gondolom hogy magával az nyereményjeggyel volt a probléma, hiszen azt pénzért is meg lehet vásárolni.
Zizke!
Én ugyan így jártam. 😕
Én ugyan így jártam. 😕
zizke, nekem is, tegnap is, ma is
" alt="
">
" alt="
">Maradt még komoly lebonyolító? Ennyi hibát, amik mostanában vannak, hihetetlen.
Másik cég. Pár hete értesítés nyereményről, postázzam el a nyertes blokkot.(adatokat megadták).
Elpostázom, majd 1 hétre rá újabb e-mail ,sajnos hibáztak, nem a nyertes blokkot kérték be, postázzak el újra egy másikat. Agyrém.
Másik cég. Pár hete értesítés nyereményről, postázzam el a nyertes blokkot.(adatokat megadták).
Elpostázom, majd 1 hétre rá újabb e-mail ,sajnos hibáztak, nem a nyertes blokkot kérték be, postázzak el újra egy másikat. Agyrém.
Valami nagy katyvasz lehet… mert nekem nem engedi feltölteni a második Penny-s blokkomat, azt írja, higy csak egyszer igényelhetek vissza pénzt… azzal nem is játszottam, nem vettem részt benne,
Everydayme
Nem lehet ugyanazt a blokkot 2 különböző játékukban felhasználni? Miért? Van erre valami szabály, ami elkerülte a figyelmemet?
Nem lehet ugyanazt a blokkot 2 különböző játékukban felhasználni? Miért? Van erre valami szabály, ami elkerülte a figyelmemet?
Pityesz76, az Everydayme oldala nálam is hibát jelez, nem engedi feltölteni a blokkot
" alt="
">
" alt="
">A heti nyeremény az, ami jó a strandra is, de írja az oldalon.
A Nádudvari Piritsd oda napi nyereménye, a strand területére nem érvényes. Az még + 9000 Ft / 2 fő
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Cinema játékba nem lép be.
A Lidl Cola játéknál sincs 5-i dátum
Penny - Cola - grillezz játékbn nem lehet 5-i vásárlást regisztrálni.
Péntek után vasárnap jön.
Péntek után vasárnap jön.
vásárlási utalványok is 90 %.-ban email ben jönnek