Hollandia:2,49 (ukrajna ellen)
DAN-DEU V 2,15
10000 raktam = 46400
szia Magic, itt vagyok

" alt="

">
a VB óta nem raktam, de látom neked elég szépen megy

" alt="

"> gratula
sajnálom h. tegnap kikapott a Debrecen, az első félidőt meg is néztem, csak felmérgelt h. nem mi vezetünk
lassan megint elkezdek rakni kéne nyerni, nagyon

" alt="

"> már el is felejtettem milyen
hát már 1-2 hónap alatt írtam párat,de nem lényeg.
Mary: Nem is kaptam meg, a freemail vacak, a Firefox összeomlott, csak a mobil internet maradt. Megnézem a levelet...
jojó: Megint álmodtam tegnap, a 199-es meccset D-re, sajnos már nem tudtam megtenni, 12 után értem be a lottózóba. Így is nyertem közel 3.000 Ft-ot, de raktam is másra. Holnap tegyétek az U19-es spanyol csapatot, a CSZKA Szófiát és talán a Zenit Szentpétervárt.
Ma én az Örebrot néztem ki, H-ra, 022 szerintem nagyon sanszos V-re, és a 041-es meccs 2-3 gólra, talán.
Magic,te is eltűntél.1 levelemre sem jött válasz..
chicloca: Hol vagy? Mostanában nem látlak. Igaz, itt a nyár...
bufa93: Ha 5-ös van az esemény előtt: minimum 5 meccset kell raknod, ha kombinációban, értelemszerűen 6-ot vagy hetet, egyenesben minimum 5-öt. Ha 1 van előtte, azis megjátszhatod, ez a legjobbm persze ehhez is rakhatsz meccseket, ha akarsz. Ahol nem látsz semmit, ott 3-as kötésben teheted a meccseket.
Ma én a következő 3-as kötést választottam: 022 V, 023 V, 051 H
Üdv
én azt szeretném kérdezni hogy a teletext 878 sportfogadás oldalon a magyar meccsek melet mi az a sárga 5 -ös és mit jelent az?
na meg vannak piros 1 esek is ezek mit jelentenek?
válaszotok előre is köszönöm
A feltett 6 döntetlenből 4 jött, így nyertem ma 5.750 Ft-ot és egy hármas kötés is jött, 300 Ft-ból 3.600 Ft.
Magik---ezek szép nyeremények,van okod az örömre--csak így tovább!!!
Chicaloca: Én is arra gondoltam, miért nem bíztam a 0:1-ben annyira, hogy 5-6 ezer forinttal megrakjam. Sajnos akkor épp nem voltam annyira eleresztve anyagilag, de megérte volna!
Mai szelóm:
014 Haka-JJK Jyvaskyla H 2,38
017 KuPSKuopio-Mariehamn H 2,00
020 Dt. Pölten-Trenkwalden Admira D 3,10
600 Ft-ra hoz 8.855 FT-ot de tettem D-ket is, mert ezeken a meccseken bármi lehet!
017 D 3,15, 020 D 3,10, 034 D 3,05
Ez utóbbira sokan H-t mondanak, de hátha!
600 FT-ra hoz 17.870 FT-ot!
Raktam 6 döntetlent is: 014 D, 017 D, 023 D, 034 D, 040 D, 046 D
jojó: Képzeld, azt is megálmodtam épp akkor, amikor a nagy nyeremény volt, de csak a 17-re emlékeztem biztosan, 28-at raktam és az 51 helyett 50 volt, 21-es a számom, közel voltam a 4 találathoz... Fiam mondta is, el kellett volna mennem hipnotizőrhöz, hogy az álmomat előhívja. Megérte volna... De most annak örülök, hogy az ötös lottó számhózónak Elizt sorsolták ki, ő nyert 1 millió 30.000 Ft-ot, én is nyertem a spanyolokkal 16.200 Ft-ot, de hol van az már... Tegnap sajnos megtettem a spanyol hosszabbításos győzelmet, de én ökör betettem a Szávay ellen a Schneider győzelmét, meg is érdemeltem, mert így nem nyertem semmit.
hajrá spanyolok és uruguay!
Puyolnak nagyon örültem h. ő fejelt!

" alt="

">
Magic
Sajnos nem raktam Spanyolra, azt raktam erre a meccsre h. nem lesz kiállítás, és h. mind2 csapat gólt lő, hát a németek nem lőttek

" alt="

">
így ment a szelóm a 4ból 3 jött be
mondjuk nagyon örülök a Spanyoloknak nekik drukkoltam de tartottam a németektől (most rájuk se lehetett ismerni)
Érdekes ez a vb, pl. múltkor az argentínok azelőtt a japánok vitték el a tippjeimet mert egyik se rúgott gólt, holott az előtte lévő meccsen(ken) taroltak

" alt="

">
ha meg nem a papírformára rakok tuti nem jön be

" alt="

">
már csak a döntő és a harmadik hely van h. javítsak
bocs, kicsit sokat írtam ide
Magik-Jól álmodtad!!!---esetleg lottószámokat is megálmodhatnád?
Magic!
Gratulálok a szép nyereményhez, sajnos most pár bukott szelvény miatt nem tudok már a héten játszani, pedig jó lenne

" alt="

"> majd jövő7en ismét belevetem magam.

" alt="

">
Ma vitték le a német oddsot, ezért szívem szerint is V-re, Spanyolországra játszottam, van egy ismerősöm, 0:1-re álmodta a meccset... Hiszek neki! De ha több góllal nyer Spanyolország, akkor is örülök neki!
chicaloca: Ha jól ismerlek, Spanyolországra raktál, ahogy én is! Remélem nyersz!
jojó, köszi!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások