Döntetlen tippek: Kanada-Ecuador
És a Nancy meccset kosárlabdában megpróbálom D-re.
Jún 1-re:
143 H Adecco /kosárlabda/ 1,53
160 H Ukrajna
173 H Mexikó
187 H Chivas USA
Ez a fix.
Cantu-Milano is fixnek tűnik. 146 V-re áll, de én megpróbálom a D-t is. Holnap még írok.
jojó: Nem volt jó hónapokig a gépem, de most ígérem - próbálom í tippmix megérzéseimet leírni! De Ti is segítsetek!
Magic
itt nem tippmixezel?
Holnapi 120 H -hoz mit szóltok?
Én 2 jégkorong és 2-3 foci meccset szoktam megtenni egy szelvényen összesen 4-5 eseménnyel. Az arány a fogadható meccsektől is függ.
Többnyire ide,de a részleteket e-mailbe!
pld: csere-berét,lebonyilításhoz címetStb
Értem. Azt hittem ide szoktatok írni mindent, amit meg akartok beszélni egymással. De akkor elérhetővé teszem.

" alt="

">
Nem,de ha valamit megbeszélne veled más is .nem tud írni neked!
Van ami nem tartozik mindenkire esetleg?
jojó, e-mailen keresztül szerettél volna írni valamit?
Rickman
nem látható az emailed,nem vagy elérhető!
Szia!
Köszönöm szépen, akkor majd felnézek olyan körül, aztán gondolkodom, mire is fogadjak

" alt="

">
Mekkora tétben szoktatok általában játszani?
Szia!
hétfő 00:00 tól már frissül, ha jól tudom
Sziasztok!
A héten nyertem a 194 V-vel.

" alt="

">
Hétfőn majd megint meg szeretném játszani a nyereményemet, csak még nem tudom, mikre lehet fogadni

" alt="

"> Hétfőn kb. hány körül szokott frissülni a tippmix fogadási ajánlata?
Ezt rakom meg ma:
155 H
169 V
173 H
179 H
184 V
tippmix 200ft-:nyeremény.1000Ft

" alt="

">
Senki sehol??? Hol vagytok??

" alt="

"> az 52. hét 076 H, 087 H, 088 H , 089 H, 090 H, 126 H, 129 V tettem meg. Vélemény, vagy jó tipp vkinek?
Sziasztok! Új vagyok, csak most regisztráltam, de már rég óta olvasom ezt a topicot. MA a 223 H , 224 H, 231 H , 236 V , 237 V , 239 H , 240 H -t tettem meg. Mi a véleményetek, van jó tippetek esetleg más meccsekre?
samidala
Sajnos benne volt a meccsben, a palermo tavaly is oda vissza verte a Juvét. Mi nem is játszottuk, nálunk a dán kézi vitt mindent.....

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások