Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 24 / 63 oldal |
Egyetérek....
Carte D'or muffin jégkrémje nagy csalódás volt. Amikor megkóstoltam semmi muffin íze nem volt. aztán olvastm, hogy valójában csokoládéöntetes vaníliafagylalt kekszdarabkákkal. Ha a Gerbaud főcukrásza szerint ilyen a muffin, hát........ Maradok a házi muffinnál vaníliafagyival.
Doritos---egyél hozzá muffint,akkora darabokat harapj hozzá amekkorát akarsz
Én úgy képzeltem el a jégkrémet, hogy nagyobb muffin süti darabok vannak benne, ezért csalódtam
" alt="
">
" alt="
">annipanni---de jó.hogy írtad el is felejtettem--a férjem kedvence a citromos Gelatimo
muffin-os jégkrém nekünk is tetszett, de marad a vödrös ragonese, ha már nyerni lehet azzal is. nagy és finom, és emberi ára van, hátránya, hogy csak kevés helyen van
Doritos-nekem fini-ez jégkrém nem süti,
Doritos-nekem fini-ez jégkrém nem süti,
Nekem a Carte d'Or muffin jégkrém nem ízlett, semmi muffin íze nem volt
" alt="
">
" alt="
">http://life-style.hu/megmondjuk/20100607_legjobb_dobo
zos_fagylalt.aspx
A Haagen Dazs-t vendégségben kóstoltam, nagyon finom, de ennyi pénzt én nem adnék érte.
zos_fagylalt.aspx
A Haagen Dazs-t vendégségben kóstoltam, nagyon finom, de ennyi pénzt én nem adnék érte.
pite: én is gondoltam erre a megoldásra amit te írsz de aztán inkább kidobtam. Az az átütő szaga tuti megmaradna a görög gyümilevesnek és azt pedig nem bírom. Inkább étkezési keményítővel vagy vaníliás pudingporral habarom be a levest.
olvasgattam,hogy több családnak nem jön be a gyümileves,de mégis veszitek a játék miatt. én igazi gyümölcsökből szoktam hagyományos módon megfözni a levest csakhogy a végén ezt a levesport összekeverem tejjel és ezzel habarom be a levest.szerintünk ez így nagyon finom.csak a levesporból készült levest még sosem probáltam én mindig így csinálom és ez így nem mű leves.
Sem a rumos, sem a citromos, sem a mogyorós nem jön be nekem.
Én is jobbra számítottam. Így csak egy sima citromaromás nápolyi.
De viszont a rumos az fincsi.
De viszont a rumos az fincsi.
Citromos balaton hogy ízlik?
Citromosabbra számítottam. Maradok a citromos nápolyinál.
" alt="
">
Citromosabbra számítottam. Maradok a citromos nápolyinál.
" alt="
">Nestlé visszahívta 3 kávéját:
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/magazin/uvegszila
nkok-miatt-visszahivta-harom-kavejat-a-nestle.html
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/magazin/uvegszila
nkok-miatt-visszahivta-harom-kavejat-a-nestle.html
A tesóm egy Avonos testápolóval járt így.
szildi
" alt="
"> valamennyi kijött, de egy heti használat után már csak szuszog a flakon erősen, hiába erőszakoskodok vele
" alt="
">
Ma már leszedtem a tetejét és rájöttem, hogy még több mint a fele benne van. A flakont hiába kenem magamra, a bélés kellene belőle
" alt="
">
" alt="
"> valamennyi kijött, de egy heti használat után már csak szuszog a flakon erősen, hiába erőszakoskodok vele
" alt="
">
Ma már leszedtem a tetejét és rájöttem, hogy még több mint a fele benne van. A flakont hiába kenem magamra, a bélés kellene belőle
" alt="
">bonnyka
Ha még nem tudtad kiimádkozni a flakonból, akkor mitől jó???
" alt="
">
Ha még nem tudtad kiimádkozni a flakonból, akkor mitől jó???
" alt="
">Jó ez az új Dove női tusi, de hogy a manóba lehet kiimádkozni a flakonból
" alt="
">
" alt="
">