Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 231 / 275 oldal |
Vettem itt egy kedves fórumostól Sportszeletes Ray-Ban kupont, rendben be is váltottam az Opti24-nél. Most írják, hogy az egyik kiválasztott napszemcsi nincs készleten (pedig most is rendelhető náluk),a másikat megküldték és nyilatkozzak, hogy továbbra is fenntartom-e a rendelésem vagy választok másikat! Kérném vissza az árát, de nem adják "MERT KUPONT" váltottam be és csak a kupon értéke felett befizetett összeget adnák vissza! Na nyilván nem bukom el az értékét, így inkább várok...
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
xia
"más nevén" pontosan annyit jelent, hogy "más nevén", vagyis nem a sajátodon. Az még csak meg sem fordult a fejemben, hogy idegenén. Azzal együtt, hogy rokon v. nem, a kérdésem még kérdés:
A "nyertes" tud róla, milyen kétes játszmákban használod fel a nevét?
Az egész történetben nem az zavar a legjobban, hogy a határokat feszegeted, hanem az, hogy megpróbálod másokkal elhitetni, hogy az a jó út.
"más nevén" pontosan annyit jelent, hogy "más nevén", vagyis nem a sajátodon. Az még csak meg sem fordult a fejemben, hogy idegenén. Azzal együtt, hogy rokon v. nem, a kérdésem még kérdés:
Az egész történetben nem az zavar a legjobban, hogy a határokat feszegeted, hanem az, hogy megpróbálod másokkal elhitetni, hogy az a jó út.
Vagy csak unalmas számára pár dolog... otthon, meg a fórum is, fel kell dobni... oké... csak ne hülyeséggel...
" alt="
">
" alt="
">Valószínű az alaptörténetei igazak, viszont ki van színezve/nagyzolva. Hogy minek azt nem tudom. Mi a cél? Lehet álruhás marketinges.
" alt="
">
" alt="
">...ja és egyébként ez a játék nagyon nem indít be...
" alt="
">
" alt="
">Már kezdem én feladni.... most akkor sadanak nem kellene hinni?????
Te figyi már... azon a lovon amelyhez imádkozol szerintem fordítva ülsz...
De lehet a bilin.
Összességében amit itt művelsz a fórumon, miért teszed?
Szóval mi a cél? Félrevezetés, okoskodás, szórakozás, vagy mi?
Ennyire unatkozol?
Ha te látsz egy rést használd... de ne hirdesd mert nem biztos h. jó.
Valószínű a többi lezsírozásod, pered, történeted is ennyire helytálló.
Te figyi már... azon a lovon amelyhez imádkozol szerintem fordítva ülsz...
De lehet a bilin.
Összességében amit itt művelsz a fórumon, miért teszed?
Szóval mi a cél? Félrevezetés, okoskodás, szórakozás, vagy mi?
Ennyire unatkozol?
Ha te látsz egy rést használd... de ne hirdesd mert nem biztos h. jó.
Valószínű a többi lezsírozásod, pered, történeted is ennyire helytálló.
Szoktak itt marketingesek is olvasgatni... Remélem, előbb-utóbb a Rio-Mare szervezői is idetévednek.
" alt="
">
" alt="
">Nem tudtam, hogy "más nevén" nálatok annyit tesz, idegen neveken...mert mi családtagok játszunk, úgy mint sok fórumos játékos is.
jelica! Szó sincs semmiféle csalásról, az egészet mindenki saját értelmi képességének megfelelően értelmezi. Feladom!!!
jelica! Szó sincs semmiféle csalásról, az egészet mindenki saját értelmi képességének megfelelően értelmezi. Feladom!!!
Eddig nem szóltam hozzà... De, csak kibújik a szög a zsàkból...
Nem cserél-nem csal, de mindenhol nyer...Ergo ügyeskedik- kiskaput keres- és igenis kihasznàlja a szervezők "jóhiszeműségét"....
Akkor gyakorlatilag folyamatosan csal....
Nem is lenne vele bajom, ha közben meg nem nagyzolna és kérkedne vele.....
Pfffff.....
" alt="
">
Nem cserél-nem csal, de mindenhol nyer...Ergo ügyeskedik- kiskaput keres- és igenis kihasznàlja a szervezők "jóhiszeműségét"....
Akkor gyakorlatilag folyamatosan csal....
Nem is lenne vele bajom, ha közben meg nem nagyzolna és kérkedne vele.....
Pfffff.....
" alt="
">Évtizedek óta játszol, saját bevallásod szerint ebből élsz.
Mint rutinos játékos, el sem indulsz, amíg a játékszabályzatot alaposan át nem nézed.
Ennek ellenére megveszed a játékban NEM résztvevő nagyon olcsó terméket, pályázol vele MÁS nevén, majd levelezésbe kezdesz a nevében, mint egy naiv, megtévedt vásárló, megcélozva a szervező és a lebonyolító jóhiszeműségét, végül világgá kürtölöd, hogy "lezsíroztad" a játék módosítását.
Nem biztos, hogy jó, ha olcsó egy játék.
Ráadásul összezavarod azokat, akik segítségért jönnek az oldalra.
Ezzel nem teszel jót a játékosoknak.
Mint rutinos játékos, el sem indulsz, amíg a játékszabályzatot alaposan át nem nézed.
Ennek ellenére megveszed a játékban NEM résztvevő nagyon olcsó terméket, pályázol vele MÁS nevén, majd levelezésbe kezdesz a nevében, mint egy naiv, megtévedt vásárló, megcélozva a szervező és a lebonyolító jóhiszeműségét, végül világgá kürtölöd, hogy "lezsíroztad" a játék módosítását.
Nem biztos, hogy jó, ha olcsó egy játék.
Ráadásul összezavarod azokat, akik segítségért jönnek az oldalra.
Ezzel nem teszel jót a játékosoknak.
"a 2 db-osat jelöltem be"
Vagyis tudatosan csaltál.
Vagyis tudatosan csaltál.
Leszögezem,engem nem érint különösebben a dolog,mert ugyan egyetlen boltban nálunk is lehet kapni 80 grammos darabosat,de ott nem tételes blokkot adnak,ergo nem tudok vele játszani.
De tegnap az egyik fórumos átküldött egy levelet,amit neki írt ezzel kapcsolatban a Maxxon és abban ez áll:
"a fogyasztó arra hivatkozott, hogy nincsen előtte a játékszabályzat, ezért ő nem tudhatta, hogy az 1-es kiszerelés nem játszik.
Így egyeztetve a partnerrel és a forgalmazóval elfogadtuk a pályázatát és felvittük a rendszerbe a terméket."
Mivel még most sincs a kiválasztható termékek között az 1-es,így gyanítom,különböző neveken játszhatod el ugyanezt,mert számomra is azt sugallja ez a mondat,hogy egyedi esetben fogadják csak el.
Ami szerintem teljesen inkorrekt,mert vagy elfogadom mindenkitől és beírom a listába,vagy azt írom ki a weblapra,hogy csak és kizárólag a listán szereplő termékek játszanak és kész.
Tudom xia,mert te írtad,hogy te nem halat adsz a népnek(milyen találó jelen esetben),hanem hálót,de akkor az lenne a tisztességes,ha azt is kiírnád,hogy az Eurofamily-ben vetted,mert ez is benne van a levélben.
Így hogy nem írtad,nekem úgy tűnik,háló helyet rágható csontot dobtál be.Te sütögeted magadnak a pecsenyét,míg a többiek...
De tegnap az egyik fórumos átküldött egy levelet,amit neki írt ezzel kapcsolatban a Maxxon és abban ez áll:
"a fogyasztó arra hivatkozott, hogy nincsen előtte a játékszabályzat, ezért ő nem tudhatta, hogy az 1-es kiszerelés nem játszik.
Így egyeztetve a partnerrel és a forgalmazóval elfogadtuk a pályázatát és felvittük a rendszerbe a terméket."
Mivel még most sincs a kiválasztható termékek között az 1-es,így gyanítom,különböző neveken játszhatod el ugyanezt,mert számomra is azt sugallja ez a mondat,hogy egyedi esetben fogadják csak el.
Ami szerintem teljesen inkorrekt,mert vagy elfogadom mindenkitől és beírom a listába,vagy azt írom ki a weblapra,hogy csak és kizárólag a listán szereplő termékek játszanak és kész.
Tudom xia,mert te írtad,hogy te nem halat adsz a népnek(milyen találó jelen esetben),hanem hálót,de akkor az lenne a tisztességes,ha azt is kiírnád,hogy az Eurofamily-ben vetted,mert ez is benne van a levélben.
Így hogy nem írtad,nekem úgy tűnik,háló helyet rágható csontot dobtál be.Te sütögeted magadnak a pecsenyét,míg a többiek...
sada! Miért írod azt, ami nem igaz? Azt írják: egy darab feltöltéseket! Értsd, 1 db-os feltöltéseket. Többes szám!!! De hogy mennyire így van, már nyertem napit 1 db-ossal, nem a nekik mintaként beküldött blokkal, másikkal, és más néven. Már meg is jött. Akkor csak elfogadják, nem? Ja: és a 2 db-osat jelöltem be, mert az oldal még nincs javítva. üdv
Tudok olvasni, sőt értelmezni is.
Egész pontosan ez áll a nekem átküldött levélben:
"A programozók hamarosan engedélyezik a rendszerben az 1 db feltöltését a csatolt blokkal."
Nem mindegy.
Egész pontosan ez áll a nekem átküldött levélben:
"A programozók hamarosan engedélyezik a rendszerben az 1 db feltöltését a csatolt blokkal."
Nem mindegy.
sada! azt gondoltam, tudsz olvasni és értelmezni, In-Food: "...megvizsgáltuk a problémát, elfogadjuk a BLOKKOKAT. A programozók engedélyezik a rendszerben az egy darab FELTÖLTÉSEKET..." Tovább nem vitázom senkivel, mindenki azt csinál, amit akar.
xia átküldte nekem a többször hivatkozott Rio Mares leveleket (bár én nem kértem). Az átküldött levelekben semmi mást nem írnak, mint azt, hogy egyedi elbírálás alapján azzal az egyetlen blokkal kivételt tesznek.
Szó sincs benne a jsz megváltoztatásáról vagy a játékos termékek listájának bővítéséről. (Vagyis semmiféle lézsírozásról...)
A jsz. I. sz. melléklete tételesen felsorolja a játékban résztvevő termékeket, mindenki tartsa magát ehhez:
http://riomare-nyeremeny.hu/jatekszabalyzat/
"lezsírozva"
l. kérdések, 2018-04-12 :: 06:34
Szó sincs benne a jsz megváltoztatásáról vagy a játékos termékek listájának bővítéséről. (Vagyis semmiféle lézsírozásról...)
A jsz. I. sz. melléklete tételesen felsorolja a játékban résztvevő termékeket, mindenki tartsa magát ehhez:
http://riomare-nyeremeny.hu/jatekszabalyzat/
"lezsírozva"
l. kérdések, 2018-04-12 :: 06:34
Van, aki rosszul értelmezi a kérdést: nem az a lényeg, mennyre jön ki 1 db R.M., mert akkor az összecsomagoltak akcióban jobban megérik, hanem részemre az a fontos, mennyiből tudok kihozni egy pályázatot szabályosan, hivatalosan és KIÍRÓS blokkal. Jelenleg ez 380 Ft.
Dinus73! Először pontosan ugyanazt küldték nekem is, mint neked, csak én arra visszaküldtem az ÜZLETLÁNC nyugtáját, ezután kaptam a nektek mailben elküldött leveleket, előbb az In-Foodtól, azután a Maxxontól, hogy elfogadják az 1 db-osakat is. Egyébként van rajtuk vonalkód, szabályos csomagolású termékek és a 400-as is és a 380-as is ÜZLETLÁNC, nem kisbolt. Nem Rád vonatkozik, de van olyan fórumos, aki semmit nem hisz el, mintha lóval imádkoznék. Nem szabad abba a hibába esni, hogy amiről nem tud az ember, az nincs is! üdv
" alt="
">
" alt="
">
köszi. majd megírom nekik a megfejtést akkor
" alt="
">
" alt="
">