Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 231 / 233 oldal |
Nekem is jöhet.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Nekem is jöhet meghívó!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
jöhet.... 

nekem is jöhet mindenféle meghívó 

Nekem is küldhettek meghívót...
Van egy új játék.Szintén regizős.Csak kell a saját név is.Akit érdekel írjon nekem e-mailt.
jöhet
Küldhettek.
Nekem is küldhetek meghívókat.
Nekem jöhet mindenféle meghívó.
Talán kedvet kapok valamelyikhez.
Talán kedvet kapok valamelyikhez.
Hofi!
Az!
Az!
hofi,
nekem is küldhetsz.
nekem is küldhetsz.
Még három emberke kellene ,mert 5-nek kell megadni az e-mailcímét.
Regizős játék kinek küldhetek meghívót?
Regizős játék kinek küldhetek meghívót?
Csajok! Nem kaptam meg!De ha az amire gondolok,akkor küldöm.
Hofi!
Én is írtam. Megkaptad?
Én is írtam. Megkaptad?
Hofi!
írtam privit, nem válaszoltál. Megkaptad?
írtam privit, nem válaszoltál. Megkaptad?
Ma kaptam az első értesítést, hogy a barátom regisztrált. Azt sajnos nem írta, hogy ki volt az a kedves, aranyos......................... Hálás köszönet.
6 hónapig jó lenne, ha nem iratkoznál le, egyébként elveszik a kapott pontot. Sziasztok!
Böbe
6 hónapig jó lenne, ha nem iratkoznál le, egyébként elveszik a kapott pontot. Sziasztok!
Böbe
"Kedves" flori!
Ugyan nem tudom ki vagy, de nem kértem hogy meghívót küldj nekem, és ezúton is jelzem mindenkinek, ha játszani szeretnék szólni fogok, de most nem aktuális! Nem ezért tettem publikussá az e-mail címem! Köszi
Ugyan nem tudom ki vagy, de nem kértem hogy meghívót küldj nekem, és ezúton is jelzem mindenkinek, ha játszani szeretnék szólni fogok, de most nem aktuális! Nem ezért tettem publikussá az e-mail címem! Köszi
Szia Ditke!
Nekem nem jelzett vissza a Camel, a pontokat szerint más kapta meg. Lehet, hogy teged is eltérítettek?
Böbe
Nekem nem jelzett vissza a Camel, a pontokat szerint más kapta meg. Lehet, hogy teged is eltérítettek?
Böbe