Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 231 / 761 oldal |
Azt elfelejtettem írni, hogy 2013-2014 a lejárati idejük.
Válaszborítékért elküldöm az alábbi gyógyszereket:
Norculut 2 teljes doboz (2x20) + 1 doboz és egy megkezdett (27 szem)
Provera 1 doboz + egy fél (16 szem)
Mindkettőt nőgyógyász írta fel.
Norculut 2 teljes doboz (2x20) + 1 doboz és egy megkezdett (27 szem)
Provera 1 doboz + egy fél (16 szem)
Mindkettőt nőgyógyász írta fel.
Egyelőre elfogyott, de amint megint lesz egy nagyobb tétel beírom... de addig végülis lehet jelentkezni, és akkor jelentkezési sorrendben haladunk...
Kicsit besegítek a marketingnek a nép toborzásba...
Arról lenne szó hogy:
Vannak ilyen 1l es és 8,3kg os festékmintátk amit én konyvasztok a munkahelyen, és utána az elvekben kidobásra vár, de nem dobálunk semmit, hanem elosztogatjuk...
1l-es az általában belső falfesték, a 8,3kg-os meg TH azaz Thermotek külső vakolat.
Különböző színűek, nagyobb tételben nincs 1 szín...
De lehet csoportosítani és összeöntögetni sárgát sárgával, pirosat pirossal stb.... vagy akár színkeverni is...
" alt="
"> Zöldet a rózsaszínnel... stb...
TH esetében ugyanígy, csak ott figyelembe kell veni milyen fajta....
Ez a TH az olyan mint a Baumit... kb...
A belső falfesték meg Héra.... nem a fehér vödrös, hanem annak az erősebb, drágább változata...
Elosztogatás céljából keresünk bölcsödét, óvodát, iskolát... 2 raklapnyi van most... de ezek folyamatosan lesznek....
Arról lenne szó hogy:
Vannak ilyen 1l es és 8,3kg os festékmintátk amit én konyvasztok a munkahelyen, és utána az elvekben kidobásra vár, de nem dobálunk semmit, hanem elosztogatjuk...
1l-es az általában belső falfesték, a 8,3kg-os meg TH azaz Thermotek külső vakolat.
Különböző színűek, nagyobb tételben nincs 1 szín...
De lehet csoportosítani és összeöntögetni sárgát sárgával, pirosat pirossal stb.... vagy akár színkeverni is...
" alt="
"> Zöldet a rózsaszínnel... stb...
TH esetében ugyanígy, csak ott figyelembe kell veni milyen fajta....
Ez a TH az olyan mint a Baumit... kb...
A belső falfesték meg Héra.... nem a fehér vödrös, hanem annak az erősebb, drágább változata...
Elosztogatás céljából keresünk bölcsödét, óvodát, iskolát... 2 raklapnyi van most... de ezek folyamatosan lesznek....
Dm 50 kupon: Happy day üditőital, Vöslauer babavíz, Domestos ált. tisztító, Cif surolószer (sajnos én már nem megyek DM-be okt végéig), válaszborítékért cserébe
Megmaradt sok Spar-os kuponom, ha valamelyiket szeretnéd, kérdezz rá, hogy van-e (3 kuponfüzetem van).
Beváltható: 10.25.
Beváltható: 10.25.
Elkelt
" alt="
">
" alt="
">5 Vegeta blokkot adok válaszborítékért
Sasadiko,fel venném veled a kapcsolatot,légyszíves írj a korosi.aniko@freemail.hu ra
Az illatvadászatra nem tudna valaki felajánlani egy részvételi lehetőséget?
A lányom már kapott egyet, de egyedül nincs kedve menni.
A lányom már kapott egyet, de egyedül nincs kedve menni.
2 db jegy ma fél 7-re Westendbe még átadó a Delfines kaland 3D filmre. 70/318-2960
Nincs valakinek a mai W.E-be szóló vetítésre 3 db jegye?
Felajánlok 2-2 jegyet holnapra a Delfines kaland 3D filmre a Cinema City Alleebe. Akár külön-külön is!
Ha elmennél ma 18.30-ra ingyen a Westendbe a Delfines kaland 3D-s filmre, hívj a 70/318-2960-as számon. Nem leszek net előtt! Az első telefonálóé a 2 db jegy.
Intersport kedvezményes kuponfüzetet és 1 Lenor blokkot felajánlok annak aki szeretné.
Köszönöm szépen, várom eddig nem jött semmi. Várok, időnként van csúszás.
heny76, e-mailban elküldtem a címem...
Adrienn85
Szeretném elkérni, de megint nem megy át a levél. Ha még megvan. Köszönöm.
Szeretném elkérni, de megint nem megy át a levél. Ha még megvan. Köszönöm.
sziasztok...
van 20-25 tefal pontom, válaszborítékért felajánlom.
van 20-25 tefal pontom, válaszborítékért felajánlom.
heny76
Oké, a Tied! (egyébként jó a rendszer)
Oké, a Tied! (egyébként jó a rendszer)