mati
Én is várok, a napokban írtam a szervezőknek, az a válasz, hogy két héten belül érkezik a Medence bag! (Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen lesz!)
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 231 / 9336 oldal |
Screvo Dreher játékkal aki nyert az azt nyerte amit előtte kiválasztott vagy mást is nyerhet? Nem értem pl ha már kimentek egy bizonyos napi belépők de én azt a napit választom a feltöltésnél akkor nem is nyerhetek? Vagy kiválasztom a csütörtöki jegyeket, de épp a pénteki jegyek nyerő időpontjában küldöm be akkor nem is nyerek?
És még valami: Az Aldi-Hell is működik, tegnap még azt írta ki, hogy ennek a blokknak az adatai már fel lettek töltve, most viszont síííííííímán elfogadta és jött a klasszikus visszaigazolás.
Újratervezés az előző Nyertesek bejegyzéshön':
A Carte D'or-t ismét feltöltöttem és nem írta ki, hogy már fel lett töltve a blokk, hanem most a klasszikus visszaigazolás vala lát6ó a képernyőn.
Tehát a CIF-nél beért a páHázat, a jégkRÉMnél nem.
A Carte D'or-t ismét feltöltöttem és nem írta ki, hogy már fel lett töltve a blokk, hanem most a klasszikus visszaigazolás vala lát6ó a képernyőn.
Tehát a CIF-nél beért a páHázat, a jégkRÉMnél nem.
Köszi😊
Mati igen én várok 🙂
KitKat játékon nyert Medence hátizsákot más is vár még?
mh1981
Köszi!
Köszi!
Szia Nellie! Tőlem nem kértek.
Irtam az Unilevernek, azt válaszolták, próbáljam meg újra, egyszer sikerült, viszont most megint nem működik😒
Sziasztok!
Aki nyert a Penny játékán 4 fős VIP szurkolói zóna belépőt a veszprémi helyszínre, és már igénybe is vette, attól kérdezném, hogy tényleg kérik a fényképes igazolványt a nyertestől? (A lányomnak és a barátainak adnám át a lehetőséget.)
Aki nyert a Penny játékán 4 fős VIP szurkolói zóna belépőt a veszprémi helyszínre, és már igénybe is vette, attól kérdezném, hogy tényleg kérik a fényképes igazolványt a nyertestől? (A lányomnak és a barátainak adnám át a lehetőséget.)
Egy a lényeg ,ne hagyjátok magatok !!!
Ebben igazad van, de tavaly is nyertem utolsó nap és már másnap nem fogadta a rendszerük a vonalkódot, amikor az öblítő beváltáshoz automatikusan jött. Legalábbis engem elhajtottak azzal, hogy előtte nap vége lett a promóciónak...
anyóka: ha ma küldök be pályázatot és nyerek azt még jóvá kell hagyni. Az meg nem megy azonnal.
Szerintem a bevaltási idő is a mai nappal jár le.
Legalábbis a tavalyi játéknál is aznap vége volt, másnap már nem adták ki....
Legalábbis a tavalyi játéknál is aznap vége volt, másnap már nem adták ki....
rigop: nem is fogsz. Kb. 10 napja beszéltünk itt róla, hogy érte kell menni az üzletbe. A korábbi játéknál ahol wc rudat lehetett nyerni akkor derült ki, hogy azt is az üzletben lehet átvenni. Nem postázzák. A mosószerért is be kell menni . A jóváhagyó e-malit kell bemutatni telón. És arra adják ki a mosószert. Már ahol van. De gondolom a beváltási határidő nem ma jár le. Hiszen a játék vége a mai nap.
sünkutya: én még értesítést sem kaptam róla, hogy be lehet váltani :/
Ecofamily Coccolino mosószert váltott be valaki most hétvégén? Én tegnap szerettem volna. De nem volt az üzletben mosószer. Az eladó szerint mivel ma vége a játéknak már nem is lesz.
Egy ismerősöm Pesten szeretett volna 2 db-ot elhozni. Neki csak a sajátját adták oda. Azt mondták, hogy menjen érte az akinek a nevére szól.
Egy ismerősöm Pesten szeretett volna 2 db-ot elhozni. Neki csak a sajátját adták oda. Azt mondták, hogy menjen érte az akinek a nevére szól.
Done...
Írj nekik, az a biztos.