Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 231 / 1052 oldal |
fcoco csomagja
Már értesítettem a gyerekeket (koleszosok), a csomagolás nem promóciós, de az se baj!
guppi! jó balatonozást!
egyébként kódok is vannak a csokin?
egyébként kódok is vannak a csokin?
1 doboz Balaton szelet 

A Rámától kaptam egy akciós levelet a " Rama.Biztos Siker ! " új akciójukhoz.Ja és küldtek a karácsonyi terítéshez egy ünnepi asztalközepet.
Tisza-Coopos értesitők a bicajokról.
Ide is! 

TESCO-s Hölgyvilág első száma.
Babar: Áááááá azzal nem is játszottam. 

Viki!
Köszi!Csak azért kérdeztem,mert azt hittem,hogy az Arany Ászokkal nyerted!Azzal nekem sikerült egy modellautó,csak még képet nem láttam róla,és kiváncsi lennék,hogy hogyan néz ki.
Köszi!Csak azért kérdeztem,mert azt hittem,hogy az Arany Ászokkal nyerted!Azzal nekem sikerült egy modellautó,csak még képet nem láttam róla,és kiváncsi lennék,hogy hogyan néz ki.
SPT ??? vagy valami ilyesmi. Amivel a benzint is nyerték.
Viki!
Mivel nyerted az autót?
Mivel nyerted az autót?
Megjött ma a piros kiasutó, marha jól néz ki 18 cm.
feladtam a cseréket, maciimado, kotar, Luci, F. Éva Bp 1118.
Július - augusztus - szeptember jött nekünk, ha jól tudom.
Melyik havi knorr tányérokat hordják ?
A multkor anyura az egész faluét rá akarták sózni,még a szomszéd helységét is,alig tudta anyu megmagyarázni,hogy de hisz nem is ismeri őket. Azért nagyon lazák a futárok.
Tegnap délután megjöttek a knorr tányérjaim (3 havi), a kolléganőm tányérja, a barátom tányérjai (3 havi), és mivel ő vette át az összeset, a futár hálából adott neki egy zacsi burgonyakrémlevest. 

H.Enikő igen tartalmas levele, köszi.
Fáreó, a Te leveled is ideért.