kr
Abszolút igazad van, ha én hibázom, rajtam is 'leverik'. Én rendesen szívtam a postával a kavarodás alatt, ezért is raktam be a hírt...
vincere
Nem vagy gonosz. Gondolj bele, hogy a munkahelyen mindenkit ellenőriznek. Ha Te sem végeznéd megfelelően a dolgodat, előfordulhat hogy legközelebb már nem kell ott végezned a munkát.
Azt nem tudom, hogy a postán hogyan hajtják be a pénzt, esetleg hova kerül, behajtják-e. Remélem, igen. Most akkor én is gonosz lennék? Mindenkinek megvan a munkája, azt kell végeznie.
Lehet, h. gonosz vagyok, de abszolút megérdemelték:
"Tízmillió forint bírsággal sújtotta a Magyar Postát a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) - írja Magyar Hírlap. A szervezet azért büntette meg az állami vállalatot, mert az rendszerint "elfelejti" felbélyegezni a küldeményeket, de a döntésben az is szerepet kapott, hogy a közelmúltban több ezer levelet és csomagot többnapos, illetve -hetes késéssel kézbesített a szolgáltató. "
Tegnap reklamáltam a posta/hírlapkiadónál, hogy nem jött meg a májusi pc magazinom. 10 perce hívtak, hogy ma feladják nekem ajánlva az újságot. Igazából abban sem bíztam, hogy visszahívnak.

Két héttel ezelőtt írtam a Pepsinek egy emailt, hogy igaz-e, hogy nem küldik meg a nyerményeket, mert ezt olvastam több internetes fórúmban. Pár napra rá kaptam egy fülhallgatót.
Ma végre jó a kedvem
Nemrég a negatívban írtam, hogy a Delta vetélkedőjén nyert egyiptomi utat nem tudjuk igénybe venni, mert az utazási iroda által "nem említett" minket terhelő költségekre nincs pénz. Nos, a Delta főszerkesztője, valami csodálatos ember, meg tudta oldani, hogy ne kelljen a diákoknak semmit se fizetni, tehát mehetnek lányomék
Le a kalappal elötte, annyira aranyos!!
Postára mentem a megrendelt szépséges órás könyvért és a postás pasi még csak személyit se kért ! Én kérdeztem rá, mire közölte, hogy "Ó, hát ismerjük egymást !" EGYMÁST ?? Max. ő engem névről, de akkor is !
Dit,
Ugyanígy jártam mobil ügyben, ha érdekel, megírom privátban, mit találtunk ki a futárral.
csillusss,
Sokáig nem tudtam játszani a pepsivel, de a tapasztalataitok megerősítettek abban, hogy érdemes. Gratulálok a csocsóasztalhoz, egy buliban hatalmas hangulatkeltő lehet.
nelli! A Pepsivel már elég sok mindent nyertem ,néha nagyon soká küldik ,de küldik ,volt ,hogy 1 évet is vártam ajándékra CSCSÓASZTAL ,de megérte. Szuper
Nellie
Ez az! Néha csak panaszkodni kell, keresni az illetékest és máris sikerül!

krysztasz
Örülök, hogy örülsz, s hogy én voltam a jó hír hozója.

Nem tudom, hova írjam, de örülök a Jacobs és a Cerbona játéknak!

Ilyet én ide már be se írok

A Netrevalótól nekem természetes

Nem szoktam ide írni, bár tudok a létezésetekről. A Netrevaló viszont szerintem megérdemli. A legutóbbi játékon nyertem tollkészletet és jelentkeztem érte. Szombat reggeli (hajnali) @-ra választ kaptam 3 órán belül.
NETREVALÓ - köszönöm, BRAVÓ!

Boldog születésnapot!
Hallo X Y
Boldog születésnapot!!!!
Ajándékunk Önnek: 0 Camel pontok, melyeket jóváírunk Önnek számláján.
ÉS TÉNYLEG JÓVÁ ÍRTÁK
Pontos állás :
+0 Punkte 3/25/2004 Esemény: Születésnap
Ez inkább pozitív öröm!
Tegnap vettem egy csomag 3bit-et. A csomagon 10 db-ról írnak, de nekem 11 db volt benne. Örültem a potya 3bitnek!

Végre egy pozitívum: A december 9-én nyert piros telefonomat a jövő héten szállítják.
Negatívum viszont, hogy nem kérhettem a munkahelyemre, márpedig a munkahelyem és az otthon közötti távolság mintegy 240 km

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások