Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 231 / 303 oldal |
A toilokdon egyedül csak byncod van a Goodies ban 5000 pont
Bocs, hogy csak most válaszolok! Be sem tudtam lépni, amikor le voltam tilta! 

azt olvastam a zsebpénzfórumon hogy a tolkidon nem is lesz kód.
A Toilokdon én sem látok kódot
A pepitre.net-en lehet venni kódot
A pontjaimm ár régen megvannak, de soha sincs a butikban 
A pepitre.net-en lehet venni kódot
A pontjaimm ár régen megvannak, de soha sincs a butikban 
a Prizee. nem működik. mit jelent a mondat amit kiírnak.? olyasmire tippelek,hogy kiírják mikortól működik . előszőr 19.10-et írtak,majd azóta állandóan változik a kiírás időpontja ,most 19.42 van megjelenítve

A Toilokdo-n már nem lehet kódot venni? Nem találom sehol, pedig volt PP is. Megint közel kerültem hozzá mint a Wondylend-ben, ott megemelték az összeget, itt meg már nem is találom. 

szabcsina:igen,magától megoldódott másnapra

Nincs mit 

Remélem, le tudjuk játszani!
Mégegyszer köszönöm!
Mégegyszer köszönöm!
Nekem 7 nevem van, és ma az egyikkel vacakol szintén. Majd azt az egyet este próbálom, hátha addigra nem kerkeckedik 

Köszönöm Hugi71!
Csak azt nem értem, miért ezzel az egy névvel vacakol!Kipróbáltam ezt az új répaszedegetős játékot, ezt lejátszotta, de semmi többet!Érdekes!Az még a furcsa, hogy ezen a neven van a legtöbb Bubzom, és sorsjegyet vennék a neon tollra, de hát nem tudom még az ajándékokat sem megnézni, nem hogy sorsjegyet venni!
Csak azt nem értem, miért ezzel az egy névvel vacakol!Kipróbáltam ezt az új répaszedegetős játékot, ezt lejátszotta, de semmi többet!Érdekes!Az még a furcsa, hogy ezen a neven van a legtöbb Bubzom, és sorsjegyet vennék a neon tollra, de hát nem tudom még az ajándékokat sem megnézni, nem hogy sorsjegyet venni!

Engem, amikor letiltott két névvel, be sem tudtam jelentkezni. A szerver hibát általában akkor írja ki, ha túlterhelt a rendszer.
Sziasztok!
Törpi tőled kérdezném, hogy megoldódott e az az egy név?Tudsz már játszani vele?Nekem ma csinálja ezt!Én is öt névvel játszom, és az egyikkel már reggel óta nem enged játszani!Be tudok jelentkezni, aztán tölti is a játékot, de egy kis gondolkodás után kiírja Server connection aborted!
Pancsabi
Amikor letiltották a nevet, akkor be tudtál egyáltalán lépni?Vagy már azt sem engedte?
Várom a válaszokat!
Előre is köszönöm mindenkinek, aki tud segíteni!!!
Törpi tőled kérdezném, hogy megoldódott e az az egy név?Tudsz már játszani vele?Nekem ma csinálja ezt!Én is öt névvel játszom, és az egyikkel már reggel óta nem enged játszani!Be tudok jelentkezni, aztán tölti is a játékot, de egy kis gondolkodás után kiírja Server connection aborted!
Pancsabi
Amikor letiltották a nevet, akkor be tudtál egyáltalán lépni?Vagy már azt sem engedte?
Várom a válaszokat!
Előre is köszönöm mindenkinek, aki tud segíteni!!!
Szia Annalotti
igen, olvass vissza ha nem megy,
Üdv: Nóra
igen, olvass vissza ha nem megy,
Üdv: Nóra
Sziasztok! Az az új játék, a "Une qéuéte d'enfer", megjelent már vkinek?
Köszi Andi! Én is erre tippeltem! 

persely
Meg tudjátok mondani, hogy ez mi: Tirelire Prizee? Ezt nyertem. 

Most már működik! 

Én már jártam úgy, hogy letiltotak nevet! Végül elküldtem nekik egy szem.ig. fénymásolatot, hogy létező személy. 2 napra rá újra aktiválták és tudtam játszani.