roska
Igen, mert a többi is oda jött. De egy egyaltalán nem jött meg, amit a végén nyertem.
Nestlé xbox token
Nekem a spemek közt landolt ott is néztétek?
Lulluane, mi sem kaptuk meg🤤
Nestlé xbox token
Nem értem őket. Nyertem vele, gratuláltak. Erre nem küldték. Égen-földön kerestem, mindenütt....spam, promó stb. Írtam nekik. Válaszra sem méltattak. Utána újraküldtem....semmi.

" alt="

"> Vajon ez csak velem történt? Én vagyok a peches?

" alt="

">
Nagyi titka tányér:Nekem is kézi mosogatásnál majdnem teljesen 'leázott' a matrica. Azért ennél többet vártam én is
Egyetértek. Borzalamas.
Volt a csomagolásban egy cetli, hogy mosogatógépben nem mosható. De ezekre inkább azt kellett volna írni, hogy általában nem mosható, vagyis a tányér csak dísznek használható, mert egyéb esetben kap az ember egy sima fehér tányért. Persze lehet rámfogni, hogy rosszmájú vagyok, de a feléről attól lejött a minta, hogy 3 percig állt a mosogatóban....
Sziasztok. Kinek mi a tapasztalata a Nagyi Titka tányér minőségével. Részemről borzasztó. sokáig nem használtam, ki sem bontottam. Ma csak rátettem a melegszendvicset és a máz a festék beleköltözött a szendvicsbe. Nem mondható egészségesnek.
Mikor Uncle Bens promó volt, vettem ugyanilyen mikrózható köreteket. Azok annyira finomak, hogy vettem még néhány pályázatnyit. Azt gondoltam, ezek is hasonlók. Bár meg kell valljam: a világban nem Franciaországban ettem a legfinomabb ételeket.
Boundelle köretek tényleg förtelem. Én egy kis csipet ételízesítővel meg tudtam enni. Még talán egy kis majonezzel jobb lehet….
Ezt az infót is köszönöm! Már majdnem vettem 1-1 darabot megkóstolni... (de aztán győzött a józan ész, hogy ennyit nem költök próbálgatásra).
Re: Vágási Feri
Beszéltem tegnap a Vodafone-al. Utánanéznek, hogy miért van elírva.
A kész köretekről nyilatkoztam, nem a krémleves alapokról. A zöldségkeveréken nincs mit elrontani.
Krémleveshez nem rossz a karfiolos, mást nem voltam hajlandó megpróbálni sem. Nem az én világom.
Bonduelle játszós köreteknek förtelem az íze. Van, akinek ez jó?
Az életben nem veszek többé!
Vágási Feri 2022-01-31 :: 19:01
Ha tetszenek a Xiaomi mobilok, szerezd be nálunk új készülékedet, amely most elrepíthet egészen a fjordokig! 📱 🌬️ ✈️
Ehhez nem kell mást tenned, mint
➡️ vásárolj nálunk Xiaomi 11 T Pro, Xiaomi 11T vagy Xiaomi 11 Lite 5G NE készüléket 2022. február 6. 23:59-ig,
➡️ regisztrálj a Xiaomi weboldalán 2022. február 8. 23:59-ig!
Így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a 3 napos norvégiai álomutazás! 🧳 🧳 🧳
Regisztráció és részletek: https://xiaomiofficial.hu/.../vodafone-utazas-regiszt
racio/
Itt pedig válogathatsz a kínálatunkban elérhető Xiaomi készülékek közül: https://www.vodafone.hu/shop/okostelefonok...
Ez figyel a Vodafone facebook oldalán. Január 26. 18:19
De a játék linkjén ezt tapasztalom:
Regisztráció
1. Add meg a szállítási adataidat (kizárólag kapcsolattartás céljából)!
2. Add meg új okostelefonod IMEI-számát!
3. Töltsd fel a vásárláskor kapott bizonylatod másolatát (szkennelt vagy fotó formájában)!
4. Fogadd el a promóció feltételeit!
5. Fejezd be regisztrációdat a KÜLDÉS gomb megnyomásával!
ÉS A LÉNYEG, KEDVES GYEREKEK:
A regisztrációs időszak január 31-én lezárult.
Noooooooooormális??? Margit! Kipofozom a lakást. Veled kezdem.
Mágnás Miska!
Köszönöm az infót!
A testvérem,aki 38éves és pasi,társasjáték fan..🙈😂
Neki szeretnék egyet

" alt="

">
(Karira az anyósától szintén t.játékot kapott 🤫😁,gyűjti őket)
Igen, nekem is rémlik, hogy talán papírból van benne minden, de annyira nem vizslattam, mert tojásostól elajándékoztam.
Arra viszont emlékszik, hogy maga a tojás hatalmas, és akár pár dolgot tárolni is jó lehet. De persze, kinek mire. 😊
fitoska! pieceofluck!
A tojás nagyon jól néz ki, óriási, de mikor kinyitottuk...
Nagyon silány a beltartalma, főleg a minősége.
pieceofluck! Köszi! Én tavaly sajna nem nyertem,de most bepróbálkozom újra... bár tegnap buktam 1pályázatot,mert azt hittem h a Shoko Bons 999,de 700valamennyi volt... úgyh az kuka... de ma körültekintőbb leszek

" alt="

"> Aztán majd várom a csodát

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások