Így van.Netes boltokban is sokszor így írják ki:
3×80g/3×52 g
Dinus nem benned kételkedem/ünk...

" alt="

">
törpi
ez azért van mert az valójában 3*80 gr, acsomagolás szerint, de maga a konzerv töltőtömege3*52gr.Van amikor így tüntetik fel de azt el fogják fogadni, nyugodtan vedd.
Paintuci
Gondolom nem bennem kételkedtek, legalábbis remélem

" alt="

">
Itt az én kérdésemre adott válasza a szervezőnek.
Tisztelt Hölgyem!
A Rio Mare termékből nincs 1x80g kiszerelés! Ha van, az egy szétbontott csomag lehet, aminek nincs vonalkódja, vagy nem is hivatalosan van a piacon (Ázsia center stb).
Kizárólag a szabályzat mellékletében található kiszerelések az eredetiek, 80 g-osból 3x80g-os a legkisebb.
Üdvözlettel:
Szervezők
Szerintem xia csak félre vezeti a társaságot elég sok téren... próbáljatok nem figyelni a dolgaira... most vajon kinek az emailje valós xiáé van Dinusé? Ez itt a kérdés....

" alt="

">
A Riomare tonhal 3*52 g egy csomagban akciós most a Sparban .
itt látható:
http://ajanlatok.spar.hu/akcios_ujsag/spar-akcios
-ujsag-20180412-20180418/2299/1
14-ik oldalon. A játékban meg nem található ilyen,írt a párom nekik. Azt írták utána kérdeznek,szóval nem adják könnyen,pedig ez nem szétszedett és nem olcsó,de bizonyítható termék. 12-e óta van akcióban mégsem kérdezte még tőlük senki
Kisvárosi vállalkozás.-"maszek kis bolt" nem árúházlánc.
Ha nem titok, ez melyik áruházlánc?
xia
Nem kötekedés de én is írtam a szervezőknek és azt a választ kaptam, hogy nincs benne a felsorolásba sem a szereplő termékek között és nem fogadják el mivel az csak gyűjtős csomagolás pl.12 darabos csak a boltosok kibontják.Nálunk is lehet kapni 400ért sőt nagy csomagban csak 360 az ára.Máskor én is így veszem.
Ma éppen Budakeszin találtam 380-ért!!!
Dinus73! Nem tudás kérdése, emailem van róla 2 is, hogy játszik, sőt már csomagot nyertem is vele, ami tegnap jött meg. üdv
Köszi Zsule!

" alt="

">
Igen,pláne,hogy akkor zsinórban nézték meg Angliát,Belgiumot,Franciaországot,szóval még keveredhettek is az élmények.
Trendy,
Én Párizs javaslom.Egy hetedikes gyermek nem sok mindent jegyez meg a látottakból. Most már jobban értékelheti.Több a látni való.Párizsban .Én mind a kettőt a közelmúltban láttam.Ha Firenze lett volna a másik lehetőség akkor azt választottam volna de így Párizsra szavazok.
xia
Nem jól tudod, a Rio Mare 1 darabos (400-ért) nem játszik. Ne fecséreld rá a pénzt.Ez tuti.Marad az ezer ft feletti pályázat.
Nem tudom,de jó kérdés.Egyelőre csak annyit mondtak,hogy döntenem kellene,hová,kivel és legalább hellyel-közzel,mikor.
A játékszabályban is csak annyi van,hogy 3 éjszaka 4 csillagos szállodában,félpanzióval.Mindkettőnél.
Trendy
Vannak programok a nyereményben?
Remélem szabad ilyet kérdezni,nem kezd el senki köpködni,de tanácstalan vagyok.Dönteni kellene Párizs és Milánó között.
Pro-kontra érveket sorakoztatok most.
A nagyfiammal mennék(még nem tudja),mert ő még nem ült repülőn,viszont volt már Párizsban,igaz,régen,talán 7.osztályos volt.
Én Olaszországban voltam már több helyen,bár pont Milánóban nem,Franciaországban egyáltalán nem.
A keretösszeg ugye mindkettőre ugyanannyi,de gondolom Párizs sokkal drágább,szállásilag is,viszont lehet több a látnivaló.
Örülnék,ha megosztanátok velem(akár privátban is),hogy ti melyiket választatátok és miért.Előre is köszönöm!
https://www.portfolio.hu/gazdasag/van-akinek-tobbszor
-jar-a-teli-rezsicsokkentes.281152.html
Majdnem megijedtem, mikor megjöttek a számlák: a távfűtésből és a gázszámlából is elkezdték levonni a 12ezres téli rezsicsökkentést. De a fentiek szerint mindegyikre jár a csökkentés.
Ditke 2! Láttad tegnap a Bezár a bazárt? Na, így kell autót nyerni!

" alt="

">

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások