Nem cigis játék. Regizős.
karácsonyig mindennap nyeremények.Kinek küldhetek meghívót?
Valószínú vki élelmes, aki elsőnek olvasta itt a beírást, kapásból dobott a Camel kérőknek meghívót.
Elvégre nem babra megy a játék...
Javaslom, ha vkinek nem mindegy, ki kap a regijéért pontokat, az ne a fórumon, hanem az illető e-mail címén kérje a meghívót.
Böbe!
Nekem jött meghívó, regeltem is. Mi volt a gond?
Szia Kitko!
Nem a Fórum tagok küldték vissza az e-mailt, hanem: a
www.camel.hu honlapon erre a célra kialakított helyen megírva a meghívókat, a Camel visszadobta - a te e-mailcímed kivételével - az összes többit azzal az üzenettel, hogy ezekkel az e-mail címekkel, már valaki küldött meghívást. Hoppon maradtam (brühühüü..).
Böbe47
Szia Böbe47!
Nem pontosan értem, ezt a listás dolgot.

valóban megkaptam a levelet

Viszont nem biztos , hogy akiktől visszajött a mail, az direkt zárt ki. a múltkor a bookline-os játéknál én is megkérdeztem pár embert emailben, hogy beírhatom-e az emailcímüket ajánlottként, s akik beleegyeztek azoknak küldtem is, de visszadobta őket valami hiba miatt. és őket nem olyannak ismertem meg akik átverik a másikat. sokszor ha csak segítséget írtam meg az sem tudott átmenni, pl. a startlapos játéknál, és ezzel más is volt így

annyit vacakolt mostanában a citromail és a freemail is

nem tudom mi lehet a probléma, de nem biztos hogy a az üzenet fogadója tehet róla. bocs hogy ilyen hosszú voltam

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget. Sajnos valaki nagyon élelmes volt és aki reagált a hozzászólásomra, annak a baráti meghívót már megküldte ( a Camel visszadobta a e-mail címét), kivéve Kitkoét, neki fog menni meghívó. Ebből van némi tanulság - talán nem a listára kellene a meghívó levél "engedélyt" küldeni, hanem közvetlenül az e-mail címre. Ezzel számon is tarthatjuk a leveleink között, hogy ki tett szívességet a másiknak - ki tartozik a "Baráti Társaságba". Vélemény???????
Nekem is küldhetek meghívókat

Meghívó jöhetne nekem is bármire, amivel végre nyerhetnék vmit, nem csak szomorú tapasztalatot.
ti hogy csináljátok amúgy?
Böbe47 nekem is küldhetsz, igaz nem vagyok dohányos, de ha így is lehet regisztrálni, akkor megteszem.
nekem is jöhet mindenféle meghívó kivéve camel ott már tag vagyok
Böbe47 nekem is küldhetsz, regisztrálok.
Böbe47
nekem küldhetsz, ha nem kell dohányzónak lenni. Ha igen sajna nem dohányzik nálunk senki.
a www.camel.hu-ra kinek küldhetek meghívót? Regisztrálni is kell, egyébként nem kapok pontot. Természetesen én is viszonozom valakinek, amikor kéri.
Előre is köszönöm!
engem is bosszantottak

, ezért találtam ki.

csenzso
Örök hálám, amiért ezt a topicot kitaláltad!
Máshol halálra bosszantanának az ilyen a beírások, de itt tök jól elvagytok egymással!
Ebből is látszik, nem minden új topic felesleges, van, amelyik teli találat!
Ezt írhattam volna a pozitívba is.
nekem is minden

USB40!
Nekem is jöhet, hátha nyerek végre...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások