Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 232 / 9336 oldal |
XIXO-val már jártam így.
Hell Ice Coffee:
"Ez a kód korábban már fel lett töltve! Kérjük ellenőrizze a pályázat adatait!"
Ami izgalmas, mert most akartam feltölteni. NEM nyomtam kétszer a Kódfeltöltés gombra...
Előttem sem vett senki két Hell-t... (Mert ugye itt nem kell megadni nyugtaszámont/NAV kódot.)
Más nem járt így?
"Ez a kód korábban már fel lett töltve! Kérjük ellenőrizze a pályázat adatait!"
Ami izgalmas, mert most akartam feltölteni. NEM nyomtam kétszer a Kódfeltöltés gombra...
Előttem sem vett senki két Hell-t... (Mert ugye itt nem kell megadni nyugtaszámont/NAV kódot.)
Más nem járt így?
A P&G oldalra (everydayme) többször panaszkodtok.
Minden feltöltés után lépj ki, frissítsd az oldalt és lépj be újra, ha újabb blokkod van.
Szerintem lehet több pályázata is egy játékosnak.
Minden feltöltés után lépj ki, frissítsd az oldalt és lépj be újra, ha újabb blokkod van.
Szerintem lehet több pályázata is egy játékosnak.
veszkó!
Pedig csak akkor ír ilyet ki, ha már töltöttél fel blokkot. Lehet nem figyelted és oda töltötted egy másik boltét(Tesco, Dm, Spar). Több hasonló játék is futott egyszerre a hetekben.
Pedig csak akkor ír ilyet ki, ha már töltöttél fel blokkot. Lehet nem figyelted és oda töltötted egy másik boltét(Tesco, Dm, Spar). Több hasonló játék is futott egyszerre a hetekben.
Egyre több az ilyen játék
" alt="
">
" alt="
">everydayme Aldi nekem nem enged tölteni
Csak megköszöni, h játszottam... Mikor nem is...
Ránézne vki?
Köszönöm
Csak megköszöni, h játszottam... Mikor nem is...
Ránézne vki?
Köszönöm
Spar - Cif detto.
Unilever has died...
Unilever has died...
nekem sem
Carte D'or nem küld visszaigazolást, hogy a pályázat feldolgozását megkezdték...
Lehet, hogy valami giXer van az Unilevernél.
Lehet, hogy valami giXer van az Unilevernél.
Nálatok műxik a Globuss Grilles oldal,nem tudok belépni, mindig visszadob nem megy tovább.
vido56
Itt:
https://nyeremenyportal.hu/szurkoljajagerrel
Itt:
https://nyeremenyportal.hu/szurkoljajagerrel
Hol található a Jägermeister játék?
Én nem tudtam a Penny VIP-jegyeket 4000-ért sem eladni, így elveszett!
Ti a Penny 4 fős VIP szurkolói belépőt mennyiért adjátok el (Budapesti)?
Köszi és az ötletet is!
" alt="
">
" alt="
">weber! Sajnos azt nem tudom,olyat nem nyertem. De gratulálok hozzá
" alt="
">
Ha gondolod,írj rájuk instán,ott írogatnak nekem is 😁
" alt="
">
Ha gondolod,írj rájuk instán,ott írogatnak nekem is 😁
Jól hangzik. Bár én csak a saját magam által elkészíthető olasz vacsorát(illetve hozzávalóit) nyertem. Azt vajon mikor küldik?
Sziasztok!
Aki nyert Screvon páros vacsorát,annak írom le amit nekem is írtak Screvoék
" alt="
">
1 évig lehet felhasználni az utit az ország bármely Vapiano éttermében. (Ez azért jó,mert Győrben elég sűrűn járok,de Pestre ezért kimondottan nem mennék fel,mert az nekem több,mint 200 km...)
A 30.000 Ft fel van rá töltve,csak oda kell adni fizetésnél és élvezni az ételeket,italokat
" alt="
">
Aki nyert Screvon páros vacsorát,annak írom le amit nekem is írtak Screvoék
" alt="
">
1 évig lehet felhasználni az utit az ország bármely Vapiano éttermében. (Ez azért jó,mert Győrben elég sűrűn járok,de Pestre ezért kimondottan nem mennék fel,mert az nekem több,mint 200 km...)
A 30.000 Ft fel van rá töltve,csak oda kell adni fizetésnél és élvezni az ételeket,italokat
" alt="
">Gloria1 és mh1981 köszönöm a válaszokat. Remélem nem lesz gond, a gyerekek nagyon készülnek. 🙂
Szia Keyojudit!
Én a budapestiről tudok nyilatkozni. Ott mind a négyen kaptunk 1-1 borítékot, amiben ki voltak adagolva a kuponok. Annyi kupont kaptunk, hogy egyszerűen lehetetlenség lett volna az összeset megenni/inni. A jelenlévő szervezők, hostessek rendkívül kedvesek voltak. Én ebből arra következtetek, hogy plusz egy fő, főleg, ha gyerekről van szó, szerintem nem lehet gond. Remélem igazam lesz, érezzétek jól magatokat! 🥰
Én a budapestiről tudok nyilatkozni. Ott mind a négyen kaptunk 1-1 borítékot, amiben ki voltak adagolva a kuponok. Annyi kupont kaptunk, hogy egyszerűen lehetetlenség lett volna az összeset megenni/inni. A jelenlévő szervezők, hostessek rendkívül kedvesek voltak. Én ebből arra következtetek, hogy plusz egy fő, főleg, ha gyerekről van szó, szerintem nem lehet gond. Remélem igazam lesz, érezzétek jól magatokat! 🥰