Én pár napja játszottam és akkor már azt írta hogy azonnali ajándék sajnos már nincs. Így jár akii nyaralni jár.

Bosszantó,de vigasztaljon,hogy gyorsasági ajándék már nincs.
Igen, nekem sikerült, sőt. Első vagyok.

Az előző kettő játék nem az én játékom volt, ott nem sikerült bejutnom a 25-be.
tele a hócipőm a kent.hu játékkal.... szinte biztos hogy megbuherálják a számitógépek óráit, egyébként a most indult játékban se lehet 80 000 pontot elérni... vagy sikerült valakinek szabályosan a top 25-be jutnia?
A "[" tiltás miatt egy ideje nem kapom meg a levlistás leveleket. Most esett le a tantusz. A "Viagrás" e-mailek miatt tiltottam le, de ez most nem jött be.
Én is írtam nekik, de eddig nem jött válasz.
De reménykedjünk: Hátha azért nem került föl a hivatalos játékszabályzat, mert már dolgoznak a problémán!
Nekem sem válaszolta.
Pedig mindössze a dátumot és az időpontot kéne plusszban kérniük.
A palmolive meg sem rezdült a levelemre, hétfőn kezdődik a játék, pontosan olyan lesz mint a Bábolna, vagy vett valaki annál a pénztárnál cuccot vagy nem és akkor elfogadják. Cégfelhívás, cirkusz, hogy megvettem a terméket, itt a blokk, a végén sajnálkozás, de nincs mit tenni, ehhh...
Hogy lehet ennyire amatőr egy játékot szervező cég?

ide írhattok a Jacobsnak az "elveszett" pályázatok miatt. Készséges, segítőkész, gyorsan reagál a levélre.
LSimon@krafteurope.com
Akkor már nem is fogom megkapni a Bip-et?!

És azt se tudjátok hol kell érdeklődni?
Én már kétszer reklamáltam a Szofinál papucs ügyben a 40/567-567.
Nagyon kedvesek. Újra küldik a papucsot, de már sk.-slevélben.
A velvetes Bip ajándékot az EVM küldte tértis ajánlottan de még a múlt hónapban.
A velvetes Bip ajándékot az EVM küldte tértis ajánlottan de még a múlthónapban.
Nem tudja valaki véletlenül a Velvetnek milyen e-mail címre kell írni reklamálni, mert eddig egyik levelemre se válaszoltak.
Még nem kaptam meg a Velvet Bip játékán nyert bip nyakbaakasztós mobiltartót. Ezzel csak én vagyok így?
A garantált szofi papucs sem érkezett még meg

A Sopianae akcióról valaki tud valamit? Az akció már lezajlott, és nem küldtek garantált ajándékot! A papucsra gondolok.............
Úgy emlékszem más is járt így ,az hol reklamált?
Válaszokat várom!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások