Na jó, köztünk szólva én is aggódom egy icipicit

!
De nyugtatgatom magam, hogy csak egy páran kapták meg.
Meg hát két hetet írtak határidőnek!!
fozo.gabi
persze nem aggódunk...csak nehogy úgy járjunk mint a napszemüvegnél, hogy csak reklamálás után küldték ki annak, aki tudta bizonyítani és reklamált...
Szerintem nem kell aggódni egyenlőre. Én úgy vettem ki a fórumhozzászólásokból, hogy egy pár emberkének megjött a Budapest bögréje... Majd ha elkezdenek özönleni az ilyen postán kaptam beírások rá egy hétre lehet aggódni.
Ez ugyanolyan mint az Arany Ászokot január végén kérdezték egy páran hogy már mindenki megkapta... holott az smsben nyilvánvalóan leírták, hogy február 28ig igérik a szállítást.
Nekem sem jött , a páromnak meg már meg van! Nem lehet hogy kerületenként szállítják?
a bögre szállításban az a furcsa, hogy múlt héten kaptak egy páran azt hiszem pénteken, azóta meg senki...
Én sem, pedig egy jópárat várok.
én sem kaptam még bögrét, Debrecenbe még nem ért ide
akkor megnyugodtam

.. csak mert már több napja látom, hogy érkeznek a bögrék, kezdtem aggódni, hogy én kimaradtam a listáról. de akkor még reménykedem

e-magdi
Összesen 6 bögrét várok, még 1 sem jött

van olyan akiknek - hozzám hasonlóan- még NEM küldték el a bögrét? (Budapest, N.Y. bögrékben vagyok érdekelt)
köszi!
Jövő héten kezdődik és addigra az infovonal elmond minden részletet.
Mikortól és milyen számra lehet küldeni az sms-t ?
ma kaptam a pall mall-tol az uj játékal kapcsolatos levelet, sms-ben és e-mailban is belehetlesz küldeni a kodokat.
Sziasztok!
Tart még a pall mall játék, a bögrés?
Köszi
És köszi Reácska

Meg fogom

Köszi sada! Azt nem tudtam, hogy ami új doboz, az már akciós-e

A fólián egy kék kocka és abban színes felírat :
ÚJABB, (rózsaszínnel )
SzÍNESEBB (sárgával )
SZEBB (fehérrel)
Kód a doboz tetőben .
már kaphatóak !
Hugi: Színes felirat sárgával pirossal, színesebb. De felhívás a játékra nincs rajta. Megismered.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások