Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 232 / 246 oldal |
Bocs az ékezetekért!
Kékcsóka!
Én is régóta játszom a mozi+-on. Azért érdekes, hogy a dvd-et is fővárosiak nyerik (zömmel)?
Én is régóta játszom a mozi+-on. Azért érdekes, hogy a dvd-et is fővárosiak nyerik (zömmel)?
Irtam a csomagoljnak e-mailt, hogy nem igazán szép dolog, hogy a csomagos játékon az 5-ik 15000 feletti pontszámomat nem regisztrálja a gép. Kaptam választ, hogy 1 mp-es vonalmegszakadás miatt nem érzékel a szerver. /általában a hosszabb dolgokat éjjel töltöm, játszom/ Ma amikor megnyitottam akkor kiírta, hogy 12óra és 03 óra között nem garantálják az eredmény elmentését, karbantartási munkálatok miatt. Ez azért már haladás!

Az előbb felhívtam a Pall Mall információs vonalat, h. egyeztessem, valóban annyi kódot küldtem be, mint amennyire emlékszem. Rendesek voltak, h. megmondták, most már írom is, nehogy lemaradjak valamiről...
Re: Micc - nyerő inf. vidékiek-re
Egy történet zanzában:
Tisztelt moziplussz.hu!
Meglepődve láttam, hogy legújabb játékuk feltétele a bp-i vagy környéki lakhely!!! Én sajnos nem férek bele ebbe a kategóriába, viszont:
1. imádom a mozit, filmeket
2. számtalan rokonom (pl. lányom) él Bp-en, akiket eddig meg tudtam lepni egy-egy igen remek mozival
3. közülük kevesen rendelkeznek net-hozzáféréssel és főleg szabadidővel.
Sajnálom, hogy sikerült megszabadulniuk egy lelkes látogatójuktól, játékosuktól!
Üdvözlettel:Írtam én.
Kedves én!
Nem feltétel a lakhely, de a három éves tapasztalat azt mutatja, hogy a vidéki olvasók rendszerint nem jelennek meg a vetítéseken. Sőt, a budapesti olvasók is újabban ezt csinálják. Sajnáljuk, hogy csalódtál bennünk, de erről a lehetőségről (pesti rokon) - őszintén szólva - megfeledkeztünk, így ha adsz nekünk egy újabb esélyt már ezt is bekalkuláljuk a játékokba (valószínű a Beállításoknál lehet majd hivatkozni rokonra).
Hogy valamiképp kárpótoljunk, felajánlanánk a lányodnak egy ingyenjegyet. Kérjük írd meg mikortól érne rá, mi a címe és a neve!
És kérlek maradj továbbra is hűséges olvasónk (ne csak a játékok miatt
!
Üdvözlettel:
Erdélyi Tamás, főszerk
VÉGE
Egy történet zanzában:
Tisztelt moziplussz.hu!
Meglepődve láttam, hogy legújabb játékuk feltétele a bp-i vagy környéki lakhely!!! Én sajnos nem férek bele ebbe a kategóriába, viszont:
1. imádom a mozit, filmeket
2. számtalan rokonom (pl. lányom) él Bp-en, akiket eddig meg tudtam lepni egy-egy igen remek mozival
3. közülük kevesen rendelkeznek net-hozzáféréssel és főleg szabadidővel.
Sajnálom, hogy sikerült megszabadulniuk egy lelkes látogatójuktól, játékosuktól!
Üdvözlettel:Írtam én.
Kedves én!
Nem feltétel a lakhely, de a három éves tapasztalat azt mutatja, hogy a vidéki olvasók rendszerint nem jelennek meg a vetítéseken. Sőt, a budapesti olvasók is újabban ezt csinálják. Sajnáljuk, hogy csalódtál bennünk, de erről a lehetőségről (pesti rokon) - őszintén szólva - megfeledkeztünk, így ha adsz nekünk egy újabb esélyt már ezt is bekalkuláljuk a játékokba (valószínű a Beállításoknál lehet majd hivatkozni rokonra).
Hogy valamiképp kárpótoljunk, felajánlanánk a lányodnak egy ingyenjegyet. Kérjük írd meg mikortól érne rá, mi a címe és a neve!
És kérlek maradj továbbra is hűséges olvasónk (ne csak a játékok miatt
!
Üdvözlettel:
Erdélyi Tamás, főszerk
VÉGE
Tegnap írtam a csomagoljra, hogy ejnye bejnye nem "mükszik" a dolog erre a válasz ma érkezett
Kedves Tery!
Elnézésedet kérem az elmúlt napok fennakadásaiért! Az interneten most már ismételten lehetséges a kódküldés. Ha további kérdésed lenne, kérlek fordulj hozzánk bizalommal!
A Masterfoods édesség csapat nevében:
Üdvözlettel:
Kelemen-Baross Diána
Masterfoods Magyarország Értékesítő Bt.
1141 Budapest, Szugló u. 83-85.
Telefon: 1/469-21-00
Fax: 1/223-10-51
E-mail: info.edesseg@eu.effem.com
Kedves Tery!
Elnézésedet kérem az elmúlt napok fennakadásaiért! Az interneten most már ismételten lehetséges a kódküldés. Ha további kérdésed lenne, kérlek fordulj hozzánk bizalommal!
A Masterfoods édesség csapat nevében:
Üdvözlettel:
Kelemen-Baross Diána
Masterfoods Magyarország Értékesítő Bt.
1141 Budapest, Szugló u. 83-85.
Telefon: 1/469-21-00
Fax: 1/223-10-51
E-mail: info.edesseg@eu.effem.com
A csomagolj.hu úgy látszik magához tért mert neten is lehet beküldeni kódokat igaz válasz nem jött rögtön de előbb utobb biztos az is jön.
A sportcsarnokbanál akkor jártak utoljára építőmunkások, mikor egy másik fontos ember jött ide focizni, most végre a garanciális hibákat is kijavították.
vicag
Talált, süllyed.
Talált, süllyed.

sada
Csak nem Szegedről írsz?
Csak nem Szegedről írsz?
Ragyógó tiszta a városunk!
Ennyi zöld ruhás közhasznút már régen láttam szorgoskodni. (Löttek a Pall Mall kódoknak...
)
Még árvácskákat és fákat is ültettek.
Biztosan a 125 éves Gergővíz, esetleg az M5-ös tiszteletére.
Vagy másért?
Ennyi zöld ruhás közhasznút már régen láttam szorgoskodni. (Löttek a Pall Mall kódoknak...
)
Még árvácskákat és fákat is ültettek.
Biztosan a 125 éves Gergővíz, esetleg az M5-ös tiszteletére.
Vagy másért?

ma váltottam be a coca-colás kupakjaimat és még táskát kaptam! csinos és praktikus, nem csak cd-t lehet tárolni benne, hanem sportos öltözékhez kézitáskaként is használható (szerintem)
végre valami jó dolog ebben a nyeretlen időszakban... :-)))
végre valami jó dolog ebben a nyeretlen időszakban... :-)))
Még tavaly, utazás előtt (nem társasút , nem irodával ! ), utolsó pillanatban kötöttünk biztosítást. Márc.01 óta minden nap, vasárnap kivételével kapok egy napi lapot. Nem tudtam mire vélni a dolgot, talán nyeremény lenne ? De nem emlékeztem semmi effélére ! Vagy a szomszédé, de egyező nevünk miatt eltéveszti a posta ? Tegnap megoldódott a rejtély : kaptam egy levelet, hogy az az utazási iroda ugyan megszünt, de ugyanott nyitott egy másik, és mivel szeretnék, ha hűséges lennék a helyhez, ezért küldik ezt a lapot EGY ÉVEN KERESZTÜL ! Az iroda is ott hirdet, de engem ez nem kötelez semmire ! Mi ez, ha nem + tapasztalat ?
Nekem a fél munkahelyem gyűjti a kódokat, papírokat, pontokat... Már azt is elértem, h. az egyik munkatársam mostantól DE kávét fog venni ide is és otthonra is, h. tudjon nekem adni matricát :-)))
Most hívott az én drága párom - aki állandóan morog és veszekszik velem a nyereményjátékok miatt -, hogy Pécsen talált Camping sajtot, és akkor milyet és mennyit is hozzon
" alt="
">
" alt="
">
Lehet, hogy mégis fejlődőképes

" alt="
">
" alt="
">
Lehet, hogy mégis fejlődőképes

queene, boci_
Köszi a tippeket! Elszólított a kötelesség, most tértem vissza. Egy kicsit megpiszkáltam, "leporoltam", felhívtam a Domestost... és láss csodát, minden ragyog. Itt a piros...
Mégegyszer köszi!
Köszi a tippeket! Elszólított a kötelesség, most tértem vissza. Egy kicsit megpiszkáltam, "leporoltam", felhívtam a Domestost... és láss csodát, minden ragyog. Itt a piros...
Mégegyszer köszi!
Hosszú ideig nem tudtam játszani a Slágerrádióval, az elmúlt hetekben azonban megtörni látszik a jég, ők is hívnak, én is eredményesen hívtam őket. Remélem, mindenkinek sikerül, aki szeretne nyerni valamelyik rádióban vagy tévécsatornán.
guriganak egy nagy nagy koszonet a segitsegeert !!!!!!!!!!!!
Ma két pozitivum is volt az Első a Deltás játék egyik válaszára nem tudtam a választ és felhívtam a különleges tudakozót ők sem tudták a választ kértek egy telefonszámot, nevet és egy fél órán belül hívott egy hölgy és mondta a helyes választ.
A másik mi is kaptunk levelet mint Sada felhívtam őket mondták milyen papirokat kérnek én át faxoltam és utána mindent rendben találtak. Ez már mondhatni gyors ügyintézés volt.
A másik mi is kaptunk levelet mint Sada felhívtam őket mondták milyen papirokat kérnek én át faxoltam és utána mindent rendben találtak. Ez már mondhatni gyors ügyintézés volt.
Minden elismerésem a Piros mogyié!
Volt egy kis problémám és készségesen segítettek szó nélkül.
Hamarosan itt a második mobilom!
Köszönet Nekik!
Volt egy kis problémám és készségesen segítettek szó nélkül.
Hamarosan itt a második mobilom!
Köszönet Nekik!