Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 232 / 303 oldal |
Aha. Hát akkor próbálkozok.
A CSALÁD NEVÉBEN JÁTSZOK 5 NÉVVEL ÉS AZ EGYIK NÉVVEL van csak gond
Hogy érted hogy egy névvel?
Az a baj hogy most kaptam meg a sorsjegyet amit 2 órán belül kell lejátszani, és hülyét kapok, ha nem sikerül.
Az a baj hogy most kaptam meg a sorsjegyet amit 2 órán belül kell lejátszani, és hülyét kapok, ha nem sikerül.

ferkat: nekem egy névvel szenvedett tegnap és ma is,de a többi működik,már le is játszottam őket
Nálatok működik a prizee? Nálam azt írja ki hogy nincs kapcsolat a szerverrel.
ejudit,köszi.
A 2. játéknál a bal oldali menüsorban a Bubulle team-be kell belépned, és ott a pingvines Ils arrivent.... c. képregényre rákattintani. Rögtön az első képkockán bal felül van a kalapács, arra rákkattintasz és a 3. pályára mehetsz tovább. Ott meg kell hívnod valakit a játékba e-mail cím megadásával. A 4-es pályán min. 10 répát kell összegyűjteni. Az 5. pályán 60 percet kell várni, hogy megkapd az ajándékodat, ami nem más, mint hogy 10 Ticket Koulapic-ot kell lekaparni, de csak akkor tudod, ha van pack+-od. Szóval ennyi. A többit lásd lentebb.
én elakadtam,azt írja ki 2/5,és most hogyan tovább?akármit csinálok ,semmi

Hát ez az, becsapós nagyon ez a játék... 

köszike
akkor most én is megcsináltam az öt feledatot
de nekem sincsen max packom :-((
akkor most én is megcsináltam az öt feledatot
de nekem sincsen max packom :-((
Bubulle-nek be kell írni a köv. mondatot: Les travaux vont commencer. Utána adja a 2. feladatot és így tovább.
Én is kaptam ilyet, de mit kell csinálni? ráklikkeltem és a bubulle mondatnak a helye jött be. Hol lehet játszani vele?
Én is most játszottam le a Quete d'enfer-t, letelt a 60 perc, ami után 10 Ticket Koulapic kaparóst kell játszani, amire 2 órád van. Ezt sajna csak az tudja teljesíteni, akinek van Pack+. A prizee fórumán nagy a dühöngés emiatt, ráadásul aki még ezt is teljesítette az egy új játékot kap, a Trésor des glace-t, ott benne kell lenni az első 200-ban és a végén sorsolnak (3 Nintendot, 500 pólót, 10 bubz-ot). Szóval csali az egész... pedig már úgy megörültem neki! 

Megkaptam a játékot, de fogalmam nem volt, hogy egyáltalán mit
kellett volna csinálnom azzal a kapuval....
kellett volna csinálnom azzal a kapuval....

Hát Maxpack nekem sem lesz....
Pedig már kezdtem megörülni, hogy kapunk egy új játékot....
Pedig már kezdtem megörülni, hogy kapunk egy új játékot....
Ja, de ez is valami bonyolult izé, én ezt itt feladom, most 120 percet ír, és hogy játsszak 10 parti Ticket Koulapic-et, de az meg Maxpack nélkül nem is megy, nekem meg erre nincs időm, hogy itt bogarásszak 

De jó!
Na és milyen, kaparós v. ügyességi?
Na és milyen, kaparós v. ügyességi?
Hű, ildi tévedtem, lejárt a 60 perc és adott egy másik játékot.... Szóval csak várjál türelmesen.
(Nem tudok ám franciául, csak találgattam
)
(Nem tudok ám franciául, csak találgattam
)eddig a diabolo-t játszottam le de nem írt ki semmit....
queene,
ja, hogy keresni kell
én meg azt hittem, 60 perc után kapunk valami titkos játékot,
vagy ilyesmi....
Hát, ha találsz valamit feltétlenül szólj!
ja, hogy keresni kell
én meg azt hittem, 60 perc után kapunk valami titkos játékot,
vagy ilyesmi....
Hát, ha találsz valamit feltétlenül szólj!