fitoska!
Egy korábbi játékban már nyertem ilyen társast, a játék benne nem tudom, milyen, mert elajándékoztam, de maga az óriástojás szuperül néz ki élőben. 😊 Húsvéti ajándéknak is tökéletes, főleg, ha mondjuk tesz bele az ember kis csokitojásokat is.
pityesz76
Már 15 éve.

" alt="

">
S még anyukád is veled volt.

" alt="

">
Akkor még nagyon más volt ez az oldal is.

" alt="

">
pieceofluck! Nem vagy egyedül 🙈😁
Én is örülök a játéknak,mert a családom társas függő....😂
ahogy 2007 ben a sió mallorcai útját is az első beküldéssel hoztam el
az első beküldéssel

" alt="

">
pityesz76
Amúgy mindenképpen le a kalappal! Ez szerencsés húzás volt...
pityesz76
Oké, és összesen hány blokkal indultál anno 2020 nyarán? (már úgy kb.?) Tehát a vakszerencse döntött, vagy azért adtál esélyt neki?! :-)
fozo.gabi
Igen, ezt írtam én is, hogy sokan fognak játszani. Bármilyen menőn is hangzik 1 guriga a folyószámlán, ezt csak 1 ember fogja megnyerni.
És szerintem nem azon megy majd a bosszankodás, hogy ejj, mér' nyertem ennyi heti nyereményt, megfosztva magamat a fődíjtól, hanem hogy semmit se nyertem, pedig tele a hűtő.
Én próbálok reális lenni, és azokon a játékokon indulni, ahol mindegyik (értsd: napi / heti / fő) nyeremény is hasznos lehet számomra, vagy valakinek a családban, ismerősi körben. Azt a 100+ db csokit meg szintén gyorsan el lehet ajándékozni, aminek megvásárlására szükség volt az induláshoz...
egyszer nyertél miért nyerj még egyszer ugyanazzal a vásárlással? az nem bicnic se a lidlnek se a kindernek

" alt="

">
(aldinál 2020 nyarán egy blokkal el hoztam a napit/hetit

" alt="

"> )
pieceofluck
De igen, szeretjük a Kinder édességeket. De a nyereményjáték feltételeinek teljesítéséhez (999 Ft egyösszegű vásárlás) azért pár darabot be kell dobálgatni a kosárba. Ahhoz meg, hogy statisztikailag is legyen esélye valakinek komolyabb nyereményre ácsingózni, azért ezt a vásárlást párszor meg kell tenni. Sajnos.
(Na, és akkor helyetted is negatív voltam! :-)
nincs ezzel a játékkal semmi baj... Szerintem sokan fognak játszani, napi 3 társas mégsem 10, kevesebb az esély eltalálni... ha valaki nem akar több "kisebb" nyereményt nyerni, nem kell kutyát-macskát beregisztrálni (bocs: férjet, nagyit, papát stb...) hanem játsszon csak a maga nevében.
Ahogy sada is írta, egy két hetes játéknál 1milla bankszámlára utalás egyáltalán nem rossz nyeremény

" alt="

">
Én vagyok az egyetlen, aki felnőtt fejjel is imádja az összes Kinder édességet? 😅
Úgyhogy számomra ez az utóbbi idők egyik legjobb játéka.
/Bocs, ez nem negatív volt./
K.Julianna
Ilyen megesik,szabályzatba is írják : " Változtatás jogát fenntartjuk ! "
Anno Penny autó nyeremény Piros színű 5 ajtós helyett ,kék színű , 3 ajtósat vehettünk át ,de nagyon boldogok voltunk

" alt="

"> 2400 Ft vásárlásért !
sada
Nem hűtött termékek játszanak. A Kinder Bueno, ami ízre, ár/érték arányra nálunk bevált... (nyilván másnak nem kötelező ezt venni, csak írtam egy Kinder terméket a példa kedvéért).
Johnny-X
A fődíj azért nem rossz: 1 millió bankszámlára egy két hetes játékban.
Miért pont Buenot?
Még mindig jobb, mint amikor a havi nyertesek közott került kisorsolásra a fődíj, mert olyan is volt már.
Na azért ezen a LIDL játékon összesen 52 db "szerencsétlen" lesz, aki "fölöslegesen" vásárolta a Kinder Buenokat, és a blokkjával már nem nyerhet fődíjat. Igen, a napi nyeremény sajnos nem elég vonzó, de én inkább a heti nyeremény alacsony darabszáma miatt hagyom ki ezt a kört. A lebonyolító cégnek esetleg lehetne tippeket adni, hogy mi az, amiért viszont sokan vennék a terméket (mert gondolom ez a cél).
gabi
Te bemásoltad, én pedig 3 rövid mondatban összefoglaltam a lényeget.
Mint ahogy te is írtad, van, akinek nehézséget okoz az eredeti szöveg értelmezése.
Tudjuk, hogy falra mászol....
Nevetséges ez az aki napit nyert az - ugyanazon blokkkkkkal- nem nyerhet Fődíjat szabály. Ez esetben lehet újra ballagni a Lidlibe...
Ezeket a társasokat utána kéne dobálni a vevőknek vagy ajándékba adni.
Pár éve valami filléres fém tolltartók miatt kellett újból a bótba mönni vásárolni. A játék után pedig már ajándékba adták ezt a ....-t 1.000,- Ft feletti vásárlás esetén. Ez nonszensz.
Az ilyen nulla "nyeremények" miatt, mint a társas, tolltartó vagy bögre ne bukjuk már a Fődíj esélyét.
Szintén falra mászom a Monster állandó 30 szavas f...ságától.
Szerintem át se' nézik, hanem sorsolnak oszt' kész.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások