Ditke 2! Láttad tegnap a Bezár a bazárt? Na, így kell autót nyerni!

" alt="

">

" alt="

">
xia: nem azt kérdeztem hogyan lehet Nescafe utit nyerni,hanem hogyan tudtad te jó áron ,szinte megkétszerezve beváltani,ami nincs is a listán. Nem adtál választ,rendben. Mondjuk ha úgy,hogy nem kérdeztél, valamelyik eladó egyszer beváltotta az csak szerencse. Sosem teszek így,mindíg megkérdezem lehet-e,arra gondolok ha nem,akkor ne csináljak kárt,hiszen kód alapján rá lehet jönni kié és elsüllyednék szégyenemben,ha felhívna a szervező,hogy tudhattam nincs pl. a listán mégis ott váltottam be. A hogyan lehet nyerni,meg egyszerű hajnalban kell játszani.Az,hogy 3-4 csomaggal lehet nyerni már megkérdőjelezem,max. szerencsével.Volt olyan ,hogy ismerősöm írt nyert a Nescafeval ( itt Fórumozik) és másnap kiderült hajnal 4-es beküldéssel Ő már a 10-ik nyertes volt. Na én ennyit elárultam,nem titok. Beváltottam a Playerseket már várom a csomagot így 1 évig számomra nyugis a téma. Ha jövőre lesz játék ugyanilyen választási lehetőséggel,amin ha nyernék,Playersroomot soha többé nem választok.Szép napot

" alt="

">
De meg mindig nem derült ki Biatorbágyon hogy valtottak be az utalvanyt... Most vagy szelektíven süket vagy vagy felrebeszelsz.... 😖
Meg lehet kövezni: a nescafés tuti-nyerés mikéntjét nem tudom elárulni. Más is nyert többet, valószinű ő is rájött, mikor-hogyan-mennyit érdemes?!
Tavaly is volt, idén is volt, lehet, jövőre is lesz. Szerintem 3-4 csomagból tutira lehet nyerni. Szerintem! És most már sokat elárultam...
jelica! Erősen félreértettél, soha nem cserélek, nem hamisítok, nem gyüjtögetek, stb. Vannak játékok, ahol rá lehet érezni a mikéntre, hogyan érdemes, erre gondoltam. Itt egy jó példa, a Rio Mare, felhajtottam, hol lehet kapni 1 db-os, ráadásul jó áron. Mert ugye 400 Ft-onként egy-egy pályázat az sokkal jobb, mint gyüjtőben 1ezer-2ezer forintonként. üdv
Aham, azt mondom rendben van amit írsz, csak azt is írtad te sosem csalsz, meg nem cserélsz amióta jàtszol, közben meg tegnap is azt írtad még ma is, hogy ha kiismersz egy jàtékot, meg ràjössz dolgokra, viràgnyelven fogalmazol!Kiskapukat hasznàlsz, gyakorlatilag így, vagy úgy de csalsz...
Így még akkor nem értem miért tölt el akkora büszkeséggel, hogy a csere-bere topicot nem hasznàlod....
jojó, törpi, jelica! Szeretek minden fórumost, sőt titeket /és még néhány fórumozót/ még jobban másoknál, mert az évek során nagyjából kiismeri az embereket, aki olvassa a beírásokat. Megosztani, segíteni infókkal sokszor próbáltam és ezután is fogok, de bármennyire is nem egyezik a véleményem másokéval, én legalább felvállalom: nem lehet és nem kell MINDENT megosztani, és mások sem teszik, csak őket nem támadjátok, mert nem is tudtok róla.
Vannak dolgok, amik évek során kialakulnak, rájön a játékos, kidolgozza, időt, energiát, munkát, pénzt fektet bele, hogy nyerjen, és utána a módszereit kürtölje világgá? Ha valaki szintén rájön valamire, ám legyen, de ne "találja" már csak úgy! Lehet nyerni 10 utalványt, míg sok játékos azon panaszkodik, hogy nem tud egyet sem, stb. A játék erről szól, mindenki nyerni szeretne! A madarakat sem etetjük állandóan, csak télen, mert elkényelmesednek és önmaguk nem tesznek semmit a fennmaradásukért. Vissza lehet nézni, sada és trendy sokszor elég keményen válaszol az olyan fórumosnak, aki ahelyett, hogy a játékszabályt elolvasná, vagy megnézné, rögtön csak kérdez. Hát persze, ez kényelmesebb, mint utána nézni.
És ne legyetek álszentek! Lehet egymás nyakába borulni, ölelkezni, ugyanakkor sokszor kikezdeni a más véleményen lévőt, de itt mindenki egymásnak ellenfele /nem ellensége, az nagy különbség/!
Aki ezzel nem ért egyet, most azonnal írja be, hogy ő azért játszik, hogy más vigye el az autót, vagy az utazást, nem azért, hogy önmaga nyerjen!!!
Meg kell mondani azt is, már több témában volt vita itt a Fórumon, ahol ha nem is született közös álláspont /miért is születne?/, sokszor mégis előre vitte a dolgok alakulását. Ez helyes, és véleményt írjon mindenki továbbra is, ezért van a Fórum, de nem kellene feltétlenül nekiesni és támadni azt, aki másként lát bizonyos témákban.
Hát ezért az a véleményem továbbra is, hogy nem kell feltétlenül "MINDENT BEÍRNI", jobb, ha mindenki maga döntheti el, mit oszt meg másokkal és mit nem. Szerintem... üdv.
A másik olvasok egy infot h. Biatorbágyon elfogadják.. fogom magam elmegyek oda, és közben mégsem, az időt, az buszjegyet, a benzinköltséget ki fogja állni nekem egy rossz infoért?
Info, info, info... ha nem tudod pontosan, inkább ne mond....
Kétségtelen h. ügyes játékos vagy, de van még itt pár... de miért kell ezt naponta hangoztatni, akinek ezzel dicsekedni kell, az már régen rossz...
...és elnézést ha ezek után a szavad hihetőségét én személy szerint meg merem kérdőjelezni...
Törpi ! Köszi

" alt="

">
Pontosan!
Már nagyon régen megfogadtam nem idegesítem magam,nem megyek bele vitákba,de... Ha valaki csak olyat ír,hogy többet ki lehet hozni,miért nem írja ide hogyan . Ha nem lehet semmivel összevonni,akkor csak úgy lehet ha vesz valamit és eladja drágábban. Ez Outletben anno ment,mert sok dolog volt leárazva,de sima üzletben nem megy,akkor nem értem. Mi is vettünk hétvégén olyan pólót páromnak,ami nagy méretű 6999 ft-ról volt leárazva 999 ft-ra,Dorko,de nem utiból,mert azt nem fogadták el. Ha leírná xia hogyan tette azzal senkit nem károsítanánk meg. Köszönjük előre is a biztos beváltási lehetőséget.
Erika: neked meg jólestek a szavaid,köszi .)
Nem adtam el egy utit sem(levásároltam),mert eleve sok ember bizalmatlan,mint itt is előfordult bármit írtam nem akart nekem hinni egy régi Fórumos. Utána volt olyan aki megvette volna,de hiába írtam le többször is nem összevonható,Ő csak azt írta bevált egyszerre 2 utit Glamour kuponnal,akkor sokat spórol.... Írtam nem,úgy nem lehet. Stb. Na mindegy,többet utit nem kínálok,mert az olyannak érdemes aki egyet vesz vagy nem érdekli a vevő utána mit kezd vele,de én nem ilyen vagyok.
Màr többedjére írod, hogy ki lehet hozni belőle a duplàjàt. Gondolkoztam is rajta erősen, de nem vàgom hogyan.
Kedvezményekkel (glamour-joy kuponok) nem összevonható.
Play. törzsvàsàrlóival szintén nem.
Akkor hogyan?
Ha pedig egy másik utalványról beszélsz miért is? Mert mi a nescafest kérdeztük....

" alt="

">
Látod Zsolesz utánajárt, és ELMONDTA, és én elfogadtam az érvelését, valószínű ott az eladó hibázott.
Valakik célirányosan mindent eladnak, lehet h. kifizeti a villanyszámlát meg az anyám kínját... és????
(Felnőtteknek nem nő a lába h. ennyi cipőt kelljen évente venni. Pl...)
Chuck Norris meg csak vicc volt, sok minden vicc csak nem tudsz a sorok között olvasni, és bizony ha vmi hülyeséget kiszagolok, bizony szólok.
Az állításokat, amiket mondasz alá is kell(ene) támasztani...
Az élet ilyen, mindenhol kell bizonyíték...
Igen csak nem arcoskodni kellene hanem ha a játékoknál a rést nem osztod meg akkor oké, mert az esélyeidet csökkented, (én sem szoktam...) de pl. ha annyi EMBERSÉG lenne benned h. megosztanád azt h. Biatorbágyon, hogy fogadták el az utalványt amit amúgy állítólag nem, akkor szerintem sokak hálásak lennének. (ezt akár privátban is megteheted....) Vagy egyéb hasonló dolgokat, akár csak bizonyos személyeknek.
Törpi mondta h. nem lehet. Törpiért nem a kisujjamat, de még a karomat is tűzbe tenném, akár még a lábamat is, hogy igazat mond.
xia 2018-04-11 :: 06:13
Kedves Fórumozók!
Most mindössze azért írok, mert 5 napra elutaztunk és ezalatt többször meg lettem szólítva, főleg egy személytől és főleg negatív hangvételben.
Tehát: bármilyen hihetetlen, mindenki más módszerekkel játszik, van, aki jól csinálja, és - valljuk be - van, aki nem egészen jól. Van, aki rájön fondorlatokra, stiklikre, egyes szabály-hézagokra,stb., vagy csak ráérez egy adott játékra. És van olyan is, akinek az Auchan Solymár megküldi postán a nyereményeket, sőt rájön, hogy a Premier Outlet kollekcióiból hogyan lehet a nyert utalványokkal vásárolni. Mondom, van ilyen is, még ha ezeket állandóan megkérdőjelezik egyesek, és mondom, van ilyen, még ha azt Chuck Norrisnak is tituálják ugyanazok.
De szerintem inkább gondolkodni kéne sok játékon, úgy játszani! Nézzünk egy konkrét példát: már írtam régebben, hogy kétféle 30ezres utalványból is lehet 50-55ezret kihozni. Erre föl látom, vannak, akik eladják 20-25ezerért. Ődolguk, lelkük rajta, de akkor a másikat nem kell leszólni, ha az ügyesebb.
Szokták volt mondani: akinek inge...
Köszönöm, hogy elolvastátok, üdv.
http://www.webbeteg.hu/cikkek/jogi_esetek/22353/adojo
vairas-betegeknek-2018
Nagymamám egyik szobatársát a kórházban idézném egyszer ebéd után:
"Egyre kisebb a kalács"
Kinyitott a kedvenc fagyizóm... "ahol egyre kisebb a gombóc..." ja és már nem 160ft, hanem 200...

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Teljesen befordultam...
(Nem tudjátok véletlen amelyik párt ingyen sört, örök életet, +20évet ígért, a sör az ízesített v. sima?

" alt="

"> Teljesen el vagyok bizonytalanodva... )
Azoknál a témáknál amiket leírtam én is mellőzném a beszélgetést mert csak vita van belőle... de nem bírnak magukkal... könyörgöm vannak ilyen fórumok, vita estek hajrá, lehet menni...
Miért kell győzködni engem bármire is, én így látom, más úgy látja...
Ennél már csak az MLM hálózatépítőket bírom...
Én senkit sem győzködök a civilek közül napokig gyere nyeremény játékozni, érdekli rákérdez mesélek róla... stb...
Hagy ne építsek MLM hálózatot, én játszani akarok hagy csináljam amit szeretek, fél siker ha azt csinálhatod az életben amit szeretsz...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások