Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 233 / 9336 oldal |
Mindenkinek köszönöm az infót ,jégeső elkerült bennünket is .
Pesten fujdogál a szél , de a hajam még mindig tart.
Jojó
Győrben szakad az eső
" alt="
">
Győrben szakad az eső
" alt="
">Köszi
" alt="
">
" alt="
">Vp Vármegye ( Sümeg ) jelenleg dörög. De eate 6kor szakadt,mint az állat...
Időjárás ,esik már valamerre az országban ?
Szia Keyojudit! A veszprémi Fan Zone-ban 4 fős asztalok voltak, szerintem nem lett volna gond, ha öten megyünk, öten fogyasztunk. A tokenek fele megmaradt, nagyon sokat adtak, egy ételt ettünk és 1-2 üdítőt ittunk fejenként. Szuper élmény volt. Jó szórakozást!
Egy labdát nyertem. A kód feltöltése után egyből kiírta képernyőüzenetben. Plusz a profilodnál látod, külön van olyan, hogy nyertes kódok (a beküldött kódok fölött), oda van írva az, amelyik nyert, ott van lehetőség a nyertes kód fotójának feltöltésére is.
Külön e-mail se a nyertességről, se a fotó elfogadásáról nem jött.
Mindig nézegettem, hogy ki van-e már írva a nevem a nyerteseknél, amikor megláttam, akkor gondoltam, hogy elfogadták.
Már meg is kaptam a labdát, ha jól emlékszem, a futárszolgálattól viszont jött e-mail. A játékszabályzatban keresgéltem, mert a feladó nem volt ismerős, de megtaláltam ott a nevét, így jöttem rá, hogy azt hozzák.
Külön e-mail se a nyertességről, se a fotó elfogadásáról nem jött.
Mindig nézegettem, hogy ki van-e már írva a nevem a nyerteseknél, amikor megláttam, akkor gondoltam, hogy elfogadták.
Már meg is kaptam a labdát, ha jól emlékszem, a futárszolgálattól viszont jött e-mail. A játékszabályzatban keresgéltem, mert a feladó nem volt ismerős, de megtaláltam ott a nevét, így jöttem rá, hogy azt hozzák.
Sziasztok!
Xixoval nyert már valaki? Ha igen külön értesít a nyertességről napinál? Köszönöm szépen
Xixoval nyert már valaki? Ha igen külön értesít a nyertességről napinál? Köszönöm szépen
Penny VIP szurkolói belépéssel kapcsolatban lenne kérdésem.
A nyeremény 4 fő részére szól, mi öten mennénk /apa, anya és 3 gyerek/, mennyire veszik komolyan a létszámot, beengedik a karszalag nélkülit? Természetesen a fogyasztását külön kifizetnénk.
Debrecenbe megyünk vasárnap a 18 órás meccsre.
A nyeremény 4 fő részére szól, mi öten mennénk /apa, anya és 3 gyerek/, mennyire veszik komolyan a létszámot, beengedik a karszalag nélkülit? Természetesen a fogyasztását külön kifizetnénk.
Debrecenbe megyünk vasárnap a 18 órás meccsre.
Meg kellett erősíteni, hogy még mindig változatlan minden. Semmivel sem másabb, mint a Maxxon, aki blokkfeltöltéskor elkér minden adatot, aztán e-mailben újra és addig nem küldi a nyereményt, míg meg nem írod. Nem akarnak potyára postázni gondolom.
Ha nincs változás az adatokban, akkor mit frissítsek??!!?
Ha nincs változás az adatokban és nem frissítek, akkor nem vagyok jogosult a nyereményre???
Ha nincs változás az adatokban és nem frissítek, akkor nem vagyok jogosult a nyereményre???
Erre igen. 2 éve arra hivatkoztak, hogy nem frissítettem az adataimat és ezért nem kaptam meg a nyereményt. Csak egy kisebb csomag volt, de nem értettem, mert a teszter termékek mindig értesítés nélkül érkeztek addig is. Mondom, lehet azóta kevésbé szigorúak, de akkor így volt.
Erre gondolsz? Mivel tudom ki van töltve sosem frissítem:
"Kérjük ellenőrizze, hogy adatai helyesen szerepelnek az Everydayme.hu-n létrehozott profiljában, ellenkező esetben nem áll módunkban eljuttatni önnek a nyereményét.
Mit kell tennie?
1/ Lépjen be az EverydayMe.hu-n létrehozott felhasználói profiljába!
2/ Ellenőrizze, hogy az itt megadott szállítási cím helyesen lett megadva!
3/ Az ÁSZF szerint a szállítási cím módosításához 5 naptári nap áll rendelkezésére.
4/ Kérjük, pontosítsa telefonszámát is - a kiszállításhoz (kizárólag erre a célra) szükségünk lesz rá.
5/ A profiljában módosított adatokat ne felejtse el elmenteni! "
"Kérjük ellenőrizze, hogy adatai helyesen szerepelnek az Everydayme.hu-n létrehozott profiljában, ellenkező esetben nem áll módunkban eljuttatni önnek a nyereményét.
Mit kell tennie?
1/ Lépjen be az EverydayMe.hu-n létrehozott felhasználói profiljába!
2/ Ellenőrizze, hogy az itt megadott szállítási cím helyesen lett megadva!
3/ Az ÁSZF szerint a szállítási cím módosításához 5 naptári nap áll rendelkezésére.
4/ Kérjük, pontosítsa telefonszámát is - a kiszállításhoz (kizárólag erre a célra) szükségünk lesz rá.
5/ A profiljában módosított adatokat ne felejtse el elmenteni! "
Konkrétan jártam már így, ezért írtam. 2 hete kaptam Aldi nyertesértesítőt tőlük, abban is az van, hogy 5 napon belül erősítse meg az e-mail címét. Én biztos ami biztos, megerősítem mindig. Lehet nem veszik már ilyen szigorúan, nem tudom.
Szerintem nem a frissítésen múlik. Sosem frissítek és megérkezett minden. Inkább új regisztráció és nem tölti ki egyből az adatokat. Utána meg elfelejti vagy azt hiszi már megtette,vagy nem érkezett róla e-mail és így nem volt még kitöltve az adatlap
Egyszerűen. Ha nem frissíted az oldalon az adataidat x napon belük, akkor buktad.
Szeven déjz: Én is várok egy 80ezres utit, nem kapkodnak...
Evridéjmí: Ők sem azok a kapkodósak... Tegnap érkezett még egy múlt év végi játékról pótnyertességi (mosógép) értesítő. Ami izgalmas, mert náluk fel kell tölteni a blokkot és nem is kérik be az eredetit. Hogy lett ebből fél év múlva pótnyertesség??? Na mind1...
Bárhogy is, hajrá törökök és portugálok!
Evridéjmí: Ők sem azok a kapkodósak... Tegnap érkezett még egy múlt év végi játékról pótnyertességi (mosógép) értesítő. Ami izgalmas, mert náluk fel kell tölteni a blokkot és nem is kérik be az eredetit. Hogy lett ebből fél év múlva pótnyertesség??? Na mind1...
Bárhogy is, hajrá törökök és portugálok!
7days nyereményekről esetleg vkinek jött már vmi bíztató? Értrsítés,email,stb,hogy mikor várható? Köszönöm
Everydayme-s nyeremény laptopról még nem kapott senki értesítést? Azért most egy olyannak örülnék,vagy korán van még izgulni miatta? Mert lejárt játékról már vagy 5 email jött,de más-más nyeremények voltak feltüntetve...