Kösz a tippet. Szoktam. Most ez sem vált be.
Másolásról már én is hallottam, sőt letöltésről is, de egy eredeti azért mégis más.
jó ezzel semmi gondom,de akkor külön-külön névvel játszon az akinek nagy a családja...meg van oldva a kérdés...
bár...
és a cd irók korában ne "ez" okozzon gondot...
Más sem érti az egészet, én sem.
Sada! Nem sorsolást akartam írni, csak nem találtam hírtelen a megfelelő szót. Én akkor sem értem az egészet.És akkor mi van, ha egyszerre mondjuk az első nap 1600 pályázat érkezett be. Hogyan döntötték el hogy ki az első 1500?
bednarik
Mert nagy a család.
A cd-ket nem sorsolták, azokat az első 1500 beküldő kapja -elvileg.
A jacobsal kapcsolatban: Nem tudom hogy a posta a hibás vagy a sorsolással nem stimmel valami. Nagyon sok beküldésemből egy CD-sem jött össze. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy beértek-e egyáltalán a pályázataim. A fődijra pályázom inkább, de azért egy CD-nek is örülnék. Nem 4-nek vagy 5-nek csak egynek.... Nem tudom hogy ezekután érdemes-e küldözgetnem a vk-at.....
Gyüjtsétek a köveket.
De miért is baj hogy sokat küldtél és egy cdt kaptál?
Miért ha hegyekben áll boldogabb leszel?
(szolok minden cd-n ugyan az van!)
Fődijért indulsz és nem csökken az esélyed,de több emberhez jutt el az "érzés" nyertem...
Nem nagyon hiszem, hogy a posta keverte el azokat a Jacobs pályázatokat. Javaslom, ti is írjatok a Jacobsnak. Holnap beírom ide a közvetlen emailcímet, mert a honlapra írt reklamációmat le sem bagózták, de az inboxból küldött levélre rövid időn belül készséges választ kaptam. Továbbítják a sorsolást végző cégnek a panaszt, aki aztán megkeresi a beküldött pályázatokat a 16000-ből. (Tudjon róla a Jacobs is, hogy nem stimmel vmi az elbírálások/beérkezések körül.)
Nem, biztos hogy az első körön kaptak 2-2 darabot,ő a második körben nem küldött be csak a párja.
Az jutott még eszembe, hogy én a májusi és a júniusi sorsoláson is nyertem 1-1 db CD-t. Igy elvileg 2 db hoz a postás majd. Lehet, hogy akivel te beszéltél, az is igy nyert többet?
De a júniusira én 5 db-ot adtam fel és csak 1x van fenn a nevem.
Hát ez az amit én sem értek.
Smile
Ez azért érdekes! Ha 1x van fenn a neve, de több CD-t kapott, akkor már nem 1500 CD-t osztottak szét, hanem többet.
Vajon hogy csinálják?
Érdekes ez a jacobs dolog.Aki már megkapta egy névre többet is kapott(megkérdeztem),de a neve csak egyszer szerepel a listán.Tehát addig nem tudhatjuk mennyi jön míg meg nem kapjuk.
Lehet, hogy minden névhez csak egy CD-t küldenek??
Én is feladtam 5 db boritékot és csak 1 CD-t kaptam. A következő fordulóban a családtagjaim nevére is fogok küldeni.
Négy egyszerre feladott ajánlottból csak egyik ért cd-t...

Sajnos a Jacobssal a barátom se járt jobban!

Az ő 2 havi beküldéseit is "elkutyúlták" a postán (még 1 rakat vk. veszett kárba) v. vmelyik postásnak jól jött!
Pedig időben adtam fel,mindet,azokat is+a sajátomat is,nem igaz,hogy 1-ik se ért volna be!

Mert a nyertes listákon ő sem szerepel.
Tanúlság a 3. fordulóra,már ajánlottan küldöm!!!!!!!!!!!!!!!
Telefontájékoztatás szerint az első nap több mint 500-an regisztráltak a Chevrolet-játékban nem nagyon várható póló!
Cirbolya
nem az egy viccből kreáltam,próbáltam oldani a feszültséget,de majd legközelebb...
miért kérded?
valaki
Aki kisebb mennyiséget nyert, annak ládában viszik és kipakoltatják.
Érdemes üres ládával várni őket.
Aki nagyon sokat nyert, az 4*6-os zsugorfóliás packban kapja.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások